- 22 Aralık 2014
- 1.883
- 1.387
- 163
- Konu Sahibi ades_ballibadem
- #2.841
thank u cicimBeğenmene çok sevindim canım.. Güle güle kullan.. Misler gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
thank u cicimBeğenmene çok sevindim canım.. Güle güle kullan.. Misler gibi
Bende en az senin kadar beğenmiştim.. Hala da severek kullanırım.. Notaları çok yalın ve perde perde yayılan bir koku ciddenthank u cicim
Bende en az senin kadar beğenmiştim.. Hala da severek kullanırım.. Notaları çok yalın ve perde perde yayılan bir koku cidden
Kuzumm bana kodunu verirmisin bargelloya uğrayıp bakmam lazım kokusunasen benı nasıl guzel bır kokuyla tanıstırdın boyle..anna suı bıyerlerde bulmak zor..bugun yuruyus yaparken takıldım bargello ya dırek anna suı sordum..onlarda suı dreams dedıler...muhtesem bır koku cıdden..benzerı var gıbı yok gıbı..bebek kokusu gıbı degısık tarıfsız....süpersın (y) gunluk parfumum sanırım bu olucak..
Nur4y cıma da önereyım bari ))
310 canımKuzumm bana kodunu verirmisin bargelloya uğrayıp bakmam lazım kokusuna
Bakıcamm mutlakaa balımm310 canım
L11 öneririmDP'den ilk alışverişim olacak.
Bana vanilyalı, yumuşak, tatlı ve bi o kadar da kalıcı bi koku önerebilir misiniz?
L11 bu kokuya aşık olmaya başlıyorum :)) bugün kullandım.. Acayip hoşuma gidiyorL11 öneririm
aynenn ben aşık oldum bilee ve cidden metroya falan bindiğimde herkesin dikkatini çekiyor koku böyle çaktırmadan yanıma yaklaşıp koklamaya çalışanları fark ediyorumL11 bu kokuya aşık olmaya başlıyorum :)) bugün kullandım.. Acayip hoşuma gidiyor
Hahah - Janna - güldürdün bitanemaynenn ben aşık oldum bilee ve cidden metroya falan bindiğimde herkesin dikkatini çekiyor koku böyle çaktırmadan yanıma yaklaşıp koklamaya çalışanları fark ediyorum
aynenn tatlım ama ben d&p'deki eden'ı beğenmedim almış bulundum bi 50 mllik ama çok kötü koktu.. haftaya gidip lacoste classic ile değiştirmeyi düşünüyorm
Lolita liftle değiştir canım. Bitti diyordun yoksa 100lükmü aldın lifti :)aynenn tatlım ama ben d&p'deki eden'ı beğenmedim almış bulundum bi 50 mllik ama çok kötü koktu.. haftaya gidip lacoste classic ile değiştirmeyi düşünüyorm
Lolita liftle değiştir canım. Bitti diyordun yoksa 100lükmü aldın lifti :)
İlkten bana da bi fazla geldi ama sonradan çok hoşuma gitti Lissam.. Böyle pasta gibi, portakallı kurabiye gibi tatlı bir kokusu var ya..dikkat çekiyor hemen ..eneee kızlar lift bu kadar ıyı mı ya
cıkolata kokusu degıl mı o
grey le genelde tutuyor zevklerımız rose the one dan sonra
ben aslında lift gıbı degılde bırazcık daha onun meyvelısı cıceklısı olaydı
İlkten bana da bi fazla geldi ama sonradan çok hoşuma gitti Lissam.. Böyle pasta gibi, portakallı kurabiye gibi tatlı bir kokusu var ya..dikkat çekiyor hemen ..
Rose the one kalbimin ayrı bir köşesinde ama :)
Çok kalıcı.. Bugün sıktım işyerinde herkesin dikkatini çekti.. Hatta ne kadar tatlı kokuyorsun dediler.. Kızlar dp kodunu aldılar..evet kuzum ben de ozledım baya
lift bu arada baya kalıcı yayılıyor
=))
lift çikolata kokusu değil canım vanilya kokusu böyle kurabıye pasta gibi kokan cinsten ama ağır değil benceeneee kızlar lift bu kadar ıyı mı ya
cıkolata kokusu degıl mı o
grey le genelde tutuyor zevklerımız rose the one dan sonra
ben aslında lift gıbı degılde bırazcık daha onun meyvelısı cıceklısı olaydı