• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

Vs parfümlerinin açığı var. Bombshell de yaza çok uygun çok ferah bir koku.
Üstelik yayılıyor etrafa misler gibi.
Parfümevinden aldım ben ama dp gibi bilindik yerlere de bakıcam. Vardır mutlaka.

Dpden noa, lacoste ve armani night almam gerek. ^.^
Absolutely irresistable ve 212 sexy de almak istediklerim arasında.
212 sexy'i çok iyi benzetmişler diye gördüm hep yorumlarda.

Dpden noa, lacoste ve armani night almam gerek. ^.^
Absolutely irresistable ve 212 sexy de almak istediklerim arasında.
212 sexy'i çok iyi benzetmişler diye gördüm hep yorumlarda.
Noa yı bir dönem deli gibi kullandım dp den çok beğenirim orjinaliyle birebir orjinalden daha kalıcı kıyafetlerime sinen dolabımı her açtığımda burnuma mis gibi bi koku gelmesini sağlayan bir kokuydu şiddetle tavsiye ediyorum :)

Noa yı özledim ben ya hem yazda geliyor :) d&p den kenzo amour değilde noa alıcam ben karar verdim :) amour sanki biraz ağır kaçar yaza..

Kızlar merhaba.
Dp den lacoste pour femme'yi kullanan var mı aranızda? (Lacoste classic ile lacoste pour femme aynı parfüm mü?)
Kalıcı mı?Memnun kaldınız mı?Etrafa yayılan bir koku mu ? :KK68:

Bir arkadaşım dpden s6 kodlu parfümü kullandığını söyledi.Güzel bir kokuydu.
Dp s6 kullanan var mı ?

Bunların dışında da tatlı ,baymayan,kalıcı,etrafa yayılan dp parfüm tavsiyeleriniz olursa çok memnun olurum.:KK66:

Kızlar merhaba.
Dp den lacoste pour femme'yi kullanan var mı aranızda? (Lacoste classic ile lacoste pour femme aynı parfüm mü?)

Dp s6 kullanan var mı ?

Bunların dışında da tatlı ,baymayan,kalıcı,etrafa yayılan dp parfüm tavsiyeleriniz olursa çok memnun olurum.:KK66:

Lacoste pour femme'e lacoste klasik diyorlar açık parfümcülerde. Aynı şey yani.
Ben dpden denemedim ama çok güzel yapmış diyorlar. Ben de en kısa zamanda alıcam kendime.
Lacoste'u sevdiysen noa'yı da beğenirsin. 212 sexy tatlı ve yayılan bir koku orijinalinde. Dp de güzel yapmış diyorlar. Bir de britney spears fantasy tatlı olmasına karşın hiç baymıyor. Orijinalini kullanıyorum ama açıkları da güzel yapılıyor bu kokunun genelde.
Çok seviyorum ben.
Bunun dışında lolita lift de çok güzel ve tatlıdır. Ama bu tatlı olanlar yaz mevsimine gitmez pek. Yaza uyacak tatlı koku vardır illa ki ama ben bilmiyorum.

Kızlar merhaba.

Dp s6 kullanan var mı ?

Canım Lacoste d&p de çok güzel tavsiye ederim kesinlikle orjinalden kalıcıdır kodu L13 bu arada fakat etrafa yayılmaz sana sarılan yada yanından hızlıca geçen biri alır kokunu.. Ve evet lacoste pour femme klasik diye geçer ikisi aynı parfüm ;)

S6 yı bilmiyorum maalesef yorum yapamıcam ama lacoste klasiğin kokusunu biliyosan eğer VivaLaJuicy VivaLaJuicy 'inde dediği gibi Noa yı da seversin noa lacoste dan kalıcıdır ben kullanıyorum şuan kendini hissettiren bir koku kremsi hafif tam yazlık bi koku :KK36: Hoş ben kışında kullanıyorum o ayrı :)

arkadaşlar dp.de givenchy dahlia noir var mıdır yani kullananınız oldumu?Orjinalini sıktığımda çok kalıcı ve çok güzel bi kokuydu merak ettimo_Oayrıca estee lauder sensuous nude ve yine estee nin modern muse u bulunur mu,bi fikri olan var mı?:KK17:

Dpde PINK SUGAR var mı?
Pamuk şeker kokusuymuş merak ediyorum.
DP de Pink sugar yok diye biliyorum.

Ya bu parfümü denedim ben yanık şeker kokusu aldım. Ama biraz bekledikten sonra koku güzelleşti. Pamuk şeker kokusuna döndü . Üst notaları pek güzel değil ama cidden kalp ve alt notaları çook güzel :KK37:

Back