- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #2.901
Yok nuraycım maalesefkızlar ya d&p de marc jacobs daisy yok dimi
Yaz için dp den noayı önerebilirm .. N1 kodu .birde R9 bunu öneririmmerhaba kızlar,
bugün dp ye uğramayı düşünüyorum. Yaz için önereceğiniz kokular nelerdir?
şekerli ve odunsu kokulardan hoşlanıyorum. Şimdiden teşekkürler :)
Yaz için dp den noayı önerebilirm .. N1 kodu .birde R9 bunu öneririm
Odunsu parfüm seviyorsn önerceklerm,
Armani white
Alien
Hugo boss intense
Burberry The beat
Burberry Touch
Güzel odunsu kokulardır bunlar. Tabi benim zevkime göre
Şekerli parfümdede
Dp L11 , çok beğeniyorum
Valla l11 ben çok beğeniyorum. Evet yaz için biraz fazla gelebilir.. ama çok tatlı şekerli bir parfüm , ben arada kullanıcam yine bir iki fıs sıkılırsa sorun olmaz diye düşünüyorum canım :)çok teşekkürler Grey, bakacağım R9a noa bana bayıcı geliyor:)
l11 i çok duydum ancak yaz için uygun olur mu acaba? :)
r10 kullanıyorum ben de yazları, çoook hoşuma gidiyor ancak değişiklik istiyor insan dimi :)
keşke olsaa yaaYok nuraycım maalesef
Aa ben tek alıyordum 15 tlye zatenkeşke olsaa yaabargellodan alabilirim belki sloganlarınıda değiştirmişler artık sitesine girip baktın mı hiç fıstığım artık 15 tl parfümler 2.si 10 tl diyolar eheheh
Dimii fıstığım şimdi mantıklı olmuş sloganları en azından 1 alana 1 bedava çok saçmaydı parasını alıyolardı zaten yine hediye olmuyoduki oAa ben tek alıyordum 15 tlye zaten
Bence de iyi olmuş böylesi.. iki tane almak zorundaymışız gibi oluyor. Tek isteyince bozuluyorlar..
Aynen kuzum.. kendi satışları için de iyi oldu. Insanlar tek parfümü 25 tl zannedip almıyorlardı.. tek olarak satıldığını çoğu kişi bilmiyordu.. dükkana bile girmiyordu o slogandanDimii fıstığım şimdi mantıklı olmuş sloganları en azından 1 alana 1 bedava çok saçmaydı parasını alıyolardı zaten yine hediye olmuyoduki oyok yok şimdi olmuş sloganları süper olmuş
Bencedee şimdi müşteri çekerler bisürü çok alan olur bargello parfümAynen kuzum.. kendi satışları için de iyi oldu. Insanlar tek parfümü 25 tl zannedip almıyorlardı.. tek olarak satıldığını çoğu kişi bilmiyordu.. dükkana bile girmiyordu o slogandan
evet her kokusu çıkarmıyor bencede tembellik yapıyor ama daisy olmalı kesinlikle d&p de yaaDp hala armani white üretiyor mu?
Kereste kokusu tam.
Ayrıca dp yeni koku çıkarma konusunda çok mu tembel nedir.
Hala daisy'nin ellerinde olmaması tuhaf.
Black opium da öyle ve daha nicesi.
Bu konuda daha dikkatli olmalılar.
Gucci flora güzeldir canım bende orjinali var aşırı kalıcı misler gibi kokarDpden yeni bir parfüm keşfettim. Bugün aldım. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine.. Bayıldımmmm yaaa çok güzel
Kodu G13... Orjinalini alabilirim galiba.. Gucci Flora' ymş adı.. Aşkı Memnu Bihter'in parfümlerimden
Ben dp den aldım canım önce denemek amaçlı.. gerçekten çok güzel bir parfüm. Kadınsı kokuları severim , buram buram feminenlik kokuyor .çok romantikGucci flora güzeldir canım bende orjinali var aşırı kalıcı misler gibi kokar
Dpden yeni bir parfüm keşfettim. Bugün aldım. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine.. Bayıldımmmm yaaa çok güzel
Kodu G13... Orjinalini alabilirim galiba.. Gucci Flora' ymş adı.. Aşkı Memnu Bihter'in parfümlerimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?