• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

kızlar ya geçen gün ilk defa dp den aldığım parfümü tenime sıktım normalde kıyafetlerime sıkardım falla parfümü sıktığım yer kabardı ,alerjimsi birşey oldu, daha önce de babamda yara yapmıştı..bu dp giderek kaliteyi bozuyor mu bana mı öyle geldi siz de şikayetçi misiniz böyle bir durumdan ?
ben yeni arayışlara girdim bargello,ixora vs.. diğerleri nasıl acaba ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar Escada nın incredible me adlı parfümü var süperrrrrr birrr koku ama dp daha çıkarmamış diğer açık parfümlerede güven olmuyooo ben memnunum dp den

kızlar ya geçen gün ilk defa dp den aldığım parfümü tenime sıktım normalde kıyafetlerime sıkardım falla parfümü sıktığım yer kabardı ,alerjimsi birşey oldu, daha önce de babamda yara yapmıştı..bu dp giderek kaliteyi bozuyor mu bana mı öyle geldi siz de şikayetçi misiniz böyle bir durumdan ?
ben yeni arayışlara girdim bargello,ixora vs.. diğerleri nasıl acaba ?
senin teninlede alakalı olabilir. bence dp çok kaliteli. birde david&walker ı çok övüyorlar ama denemedim.

ilk defa geçen gün dp'den denedim.Hiç kalıcı değillerdi:50::50: ben de bu kadar insan nasıl memnun dp'den diyordum.Demekki kaliteyi düşürmüşler.Kızlar kalıcılıkta Q life üstüne tanımam.ama onda da yeni parfümler yok.

Lancome Hypnose süper bir parfüm orijinalide kullanmıstım ama su an dp den aldım
zira sürekli orijinalini alamıyorm maddi nedenlerle:) dp olanıda cok kalıcı
ama sürekli sıkılcak bi parfüm değil bence biraz ağır ve bence kışlık bi parfüm:)

vanilya kokusu baskın önerebileğiniz kokular varmı acaba? :)

Lancome Hypnose süper bir parfüm orijinalide kullanmıstım ama su an dp den aldım
zira sürekli orijinalini alamıyorm maddi nedenlerle:) dp olanıda cok kalıcı
ama sürekli sıkılcak bi parfüm değil bence biraz ağır ve bence kışlık bi parfüm:)

vanilya kokusu baskın önerebileğiniz kokular varmı acaba? :)

hypnoseda vanilya var mı canım ?

Son düzenleme:
hypnoseda vanilya var mı canım ?

çiçek ve vanilya karışımı cnm ama baskın bir koku ilk anda ben hiç sevmemiştm ne bu ya demiştm ki bunu orijnal şişesinde demiştm düşün ama bi 10 dk sonra dalga dalga yayılıo sankii:)
almayı düşünüosan mutlaka test et cünkü ya cok sevilen ya da nefret edilen garip bi koku :)

çiçek ve vanilya karışımı cnm ama baskın bir koku ilk anda ben hiç sevmemiştm ne bu ya demiştm ki bunu orijnal şişesinde demiştm düşün ama bi 10 dk sonra dalga dalga yayılıo sankii:)
almayı düşünüosan mutlaka test et cünkü ya cok sevilen ya da nefret edilen garip bi koku :)

hmm peki........

arkadaslar bana dpden promosyon diye "d13 Artful" parfümünü hediye etmislerdi.
ismini aklimda tutamamistim ama sanki bayan dolce gabbana demisti bana
ama tam emin degilim.

bilen var mi? orjinali nedir?
herkes soruyor ismini bisey diyemiyorum :S

bnde givenchy very irresistible kullanıorum gayet memnunum kokusu da kalıcı ;)

Eklentiler

• $givenchyveryirresistiblelivtyler.jpg
    $givenchyveryirresistiblelivtyler.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 204
Son düzenleme:
ama tam emin degilim.

evet canım d13 artful
şuan kullanıyorum,harika bir koku cidden

evet canım d13 artful
şuan kullanıyorum,harika bir koku cidden

valla ben bu kadar etkileyici oldugunun farkinda degildim,
parfümlerimi begenip soran cok kisi oluyorduda
hic birine bu kadar ilgi olmamisti
kac kisi sordu bilmiyorum, isminide bilmeyince herkes biliyorumda kasten söylemiyorum zannetti :)

ama tam emin degilim.

canım bak sayfa 161de liste var..
orda D13 Griffe DUPONT SIGNATURE olarak geçiyor, sen no sundan veya adından emin misin artful diye birşeye rastlayamadım..çok merak ettim parfümünü ,ben de denemek istiyorum..

canım bak sayfa 161de liste var..
orda D13 Griffe DUPONT SIGNATURE olarak geçiyor, sen no sundan veya adından emin misin artful diye birşeye rastlayamadım..çok merak ettim parfümünü ,ben de denemek istiyorum..

evet eminim canim. d13 artful, bayan dolce gabbana demisti bana yanlis hatirlamiyorsam.
promosyon ürünüydü. normal satisi yok sanirim.

yakın bir zamanda mı aldın, bulabilir miyim ki acaba?

ocak ayinda almistim canim. bilmiyorum ki var midir daha :S
ama herkese tavsiye ederim, genelde promosyon ürünleri pek hos olmuyor
ama bu gercekten cok fresh, müthis kalici ve cok belirgin bi parfüm.

Is arkadaslarim diyor, büro icinde nerden gectigin nerde durdugun belli oluyor, ben evden ciktiktan 5-6 saat sonra bile salonda hala benim kokum kaliyor diyor annem.

ocak ayinda almistim canim. bilmiyorum ki var midir daha :S
ama herkese tavsiye ederim, genelde promosyon ürünleri pek hos olmuyor
ama bu gercekten cok fresh, müthis kalici ve cok belirgin bi parfüm.

Is arkadaslarim diyor, büro icinde nerden gectigin nerde durdugun belli oluyor, ben evden ciktiktan 5-6 saat sonra bile salonda hala benim kokum kaliyor diyor annem.

canım evet artfulu denedim güzel ve kalıcı bir koku..artful D&Pye özel bir parfüm mü yoksa ünlü bir kokunun taklidi mi acaba tam orjinal adı nedir ?

Son düzenleme:
Back