• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

canım evet artfulu denedim güzel ve kalıcı bir koku..artful D&Pye özel bir parfüm mü yoksa ünlü bir kokunun taklidi mi acaba tam orjinal adı nedir ?

tam hatirlayamadigim icin yazdim buraya zaten canim belki bilen vardir diye
dolce gabbana olmasi lazim ama yüzd eyüz emin degilim

tam hatirlayamadigim icin yazdim buraya zaten canim belki bilen vardir diye
dolce gabbana olmasi lazim ama yüzd eyüz emin degilim

tam ismini öğrenirseniz burada yazar mısınız? ben dp'den almayı düşünmüyorum da. 100 ml'lik satıyorlar.50 ml'lik yokmuş nasıl oluyorsa:26: bir de yaz için uygunmu?yaz için bir parfüm arıyorum....

kızlar dp den ralp, davidoff, lancome miracle, gucci flora almak istiyorum. daha önce kullandınız mı. kokular nasıl:12:

tam ismini öğrenirseniz burada yazar mısınız? ben dp'den almayı düşünmüyorum da. 100 ml'lik satıyorlar.50 ml'lik yokmuş nasıl oluyorsa:26: bir de yaz için uygunmu?yaz için bir parfüm arıyorum....

ben zaten agir kokular kullanmam, buda agir bi koku degil.
uygun bence. tamam canim ögrenirsem yazarim.
bi kozmetikciye girip dolce gabbanayi denemek lazim, bakalim ayni koku mu.

Üst notalar: mandalina, şeftali, bergamut, liçi
Orta notalar: yasemin, inci çiçeği, akzambak
Alt notalar: vanilya, amber, misk, vetiver, erik

kızlar ya d&p de paris hilton diye bir koku yok mu :( arkadaşlar d&p'den almışlar paris hilton diye öyle söylediler fakat d&p'ye gittim yok dediler bilen var mı :( ????

ben zaten agir kokular kullanmam, buda agir bi koku degil.
uygun bence. tamam canim ögrenirsem yazarim.
bi kozmetikciye girip dolce gabbanayi denemek lazim, bakalim ayni koku mu.

Üst notalar: mandalina, şeftali, bergamut, liçi
Orta notalar: yasemin, inci çiçeği, akzambak
Alt notalar: vanilya, amber, misk, vetiver, erik

teşekkür ederim canım....

ben de D&P nin açık parfümlerinden kullanıyorum orjinali nasıl bilmem ama bence bu gayet süper.kokusu kalıcı ve çok hoş kokuyor.

$8452055359372112.image.jpg

kizlar dpde var mi bu koku?

dolce gabbani elma kokusu,chanel change..ikiside şahane genellikle chanel kulanırım sıkılırsam arada dolce gabbani alırım:)başka kulanmam chanel daha kalıcııı kadınsı..dolce daha ferahhh ama chanel kdr kalııcı deil :)

ya arkadaş açık parfüm bölümüne de yazdım ama görmüşken buraya da yazayım ben hugo boss kullanıodm H8 çok beeniodm çok kalıcıydı şmdi değiştireym dedm ve I3 aldm koksunu çok beendim ama hiç kokmuor ya kalcıı değilkullanan var mıydı bnu?

artık dp nin parfümleri eskisi kadar kalıcı deil,magnetism alırdım ve çok kalıcıydı herkes sorardı bitti tekrar aldım 3hafta oluyo sanırım alalı hiç kalıcı deil,gittim dp ye sordum eskisi daha kalıcıydı bu neden böyle die mevsimlerden kaynaklanıyor dedi ama bana pek inandırıcı gelmedi cvp bence artık esansını azaltmışlar,yeterince müşteri topladılar ya şimdi o müşterileri kazıklama zamanı.

geçen gittim parama kıydım lacosette touch of pink aldım... öncesinde hep doldurma kullanıyordum.. ki ben orjinali tekin acara geri verdim, sonuç ne olacak muallak???? :( D&P kalıcı... chanel chance, dior hipnotic poision, touch of pink..... çok fazla yani ve hepsi kalıcı...

d&p şuan açık parfümlerde en iyi marka çünkü parfüm esansları fransadan geliyormuş.orada yağların inceltilmiş hali yan sanayide firmalar tarafından satılıyor,bu nedenlerde aynı parfüm yağının yoğunluğu daha düşük olanı kullanılıyor bu nedenle çok başarılı eskide françois patrick yapardı bunu sonra kapandı.ben orjinalllerinide kullandım ama d&pnin farkı yoktu orjinalleriyle.kaldı ki genelde açık parfümde en çok alkol kokusu belirgindir.bence boşuna o kadar para vermeyin yazık d&p kullanın derim.

d&p şuan açık parfümlerde en iyi marka çünkü parfüm esansları fransadan geliyormuş.orada yağların inceltilmiş hali yan sanayide firmalar tarafından satılıyor,bu nedenlerde aynı parfüm yağının yoğunluğu daha düşük olanı kullanılıyor bu nedenle çok başarılı eskide françois patrick yapardı bunu sonra kapandı.ben orjinalllerinide kullandım ama d&pnin farkı yoktu orjinalleriyle.kaldı ki genelde açık parfümde en çok alkol kokusu belirgindir.bence boşuna o kadar para vermeyin yazık d&p kullanın derim.

ben de en kalitelisi dp die düşünüyordum ama dediğim gibi artık kalıcı deil konyadaki böyle en azından, aldım denedim yıllardr dp kullanırım hiç böyle değildi

bu parfm hastalğm yznden kullanmadqm parfm kalmadı ve d&p kesnlikle ii bi secm c23 kullanmstk cok kskın bi kokusu var tam istedqm gibi kokusu her an burnuma gelıo işte aradqm özellik bu :66: hatta bi ark da aynı parfmü kullanıodu onun tavsyesyle basladm kıyafetler ykandktan sonra bile kokusu kalıo üzernde:52:

ben bugun dp ye gittim ve şunları denedim
chanel chance: hiç begenmedim felaket kokuyordu
chanel candy: harika bi koku bencee tatlı sakız gibi:) ama cok bilindik bi koku aslında o yuzden tercih edilmeyebilir ama cok kalıcı
lolita lift: kurabiye gibi kokuyor bnuda cok begendim ama candy gbi kalıcı degil gtti hemen
dkny be delicious: herkes elma kokusu dedi ama ben elma kokusu alamadım tenime gitmedi belkide bunu denemek için bi hevesle gitmiştim oysa
ralph laureni ralph: begenmedim ve bende kalıcı olmadı

ben hafif kokuları seviyorum özellikle de pudralı veya fresh kokuları dp den ne tavsiye edersiniz baska :) ?

pudra ve fresh kokuları seviyorum, tatlı ve mistik kokular bana göre değil.
d&p'den geçen hafta givenchy verry irrestible aldım ilk denediğimde çok beğenmedim lakin 15-20 dakika sonra koku tenimde gayet hoş durdu. iş yerinde ki arkadaşlarım felan çok beğendiler.

denemenizi öneririm. :12::12::12:

Back