• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

tam ismini öğrenirseniz burada yazar mısınız? ben dp'den almayı düşünmüyorum da. 100 ml'lik satıyorlar.50 ml'lik yokmuş nasıl oluyorsa:26: bir de yaz için uygunmu?yaz için bir parfüm arıyorum....

canım dpye sordum ben. parfüm dpye özelmiş, orjinali yokmuş. dolce gabbana diye geçiyor ama dolce gabbananın öyle parfümü yokmuş

ben hic d&p'e gitmedim, ilk defa gidicem.
simdiden liste yaptim ama orda olur mu bilmiyorum.

- Bvlgari Omnia
-Diesel Fuel for Life Homme
- Viktor&Rolf Flowerbomb
- Guerlain Idylle

bu kokular varmi? :2:

kenzo- amouru
herkese tavsiye ederim

dpden aldim gecen hafta, ve kullandigimdan beri ismini kac kisi sordu :)

erkekler icinse lacoste
esime aldik, süper bi koku

su ana kadar c22 a18 ve son olarak e17 aldım hepsi birbirinden güzel.ancak armanı ginoya benzeyen escada kokusu deyince e 17 verdiler aslında benim aradığım escada nın başka kokusuymuş sonradan fark ettim ama bunu da beğendim.aradığım kokuda escada nın hangisi bilmıyorum.s bilen biri yardımcı olursa sevinirim...

su ana kadar c22 a18 ve son olarak e17 aldım hepsi birbirinden güzel.ancak armanı ginoya benzeyen escada kokusu deyince e 17 verdiler aslında benim aradığım escada nın başka kokusuymuş sonradan fark ettim ama bunu da beğendim.aradığım kokuda escada nın hangisi bilmıyorum.s bilen biri yardımcı olursa sevinirim...

tam olarak anlayamadım yazdığını sen e17nin adını mı arıyorsun öyleyse adı E17 Fascination ESCADA MAGNETISM, şu an ben aynı parfümü ixoradan aldım, çok azıcık sıkmak gerek bunu çok sıkınca abartı oluyor..bunu sıkınca etrafımdaki insanlar derin nefes alıyor hep koklama seslerini duyuyorum :D inşallah kokumu beğendikleri içindir tabii bilemiyorum..escadanın başka kokusu benim bildiğim escada collection var bir de,onu da kullanıyorum çok sevdiğim iç açıcı bir koku ama a18e ne kadar benzer bilemiyorum..

bak E harfini kopyaladım senin için ,burda başka kokuları da var escadanın..

E1 Helena EAU D'EDEN
E2 Alhambra EDEN
E3 Bonheure ENVY
E4 She EMPORIO ARMANI SHE
E5 Envole ESCAPE
E6 Supernova ESTÉE
E7 Forever ETERNITY
E8 Farfelue EXTRAVAGANCE
E9 Defile ESCADA COLLECTION
E10 Celeste ESCADA , PASIFIC PARADISE
E11 Presage ESTÉE INTUITION
E12 Traviata EMPORIO ARMANI WHITE
E13 Malibu ESCADA TROPICAL
E14 Oxford EAU PARFUMÉE
E15 Bluff ETERNITY ROSE BLUSH
E16 Limelight EMPORIO ARMANI NIGHT
E17 Fascination ESCADA MAGNETISM
E18 Eternelle ETERNITY MOMENT
E19 Carjoca ESCADA ROCKIN' RIO
E20 Hollywood RITA
E21 Camarat ESCADA INTO THE BLU

tam olarak anlayamadım yazdığını sen e17nin adını mı arıyorsun öyleyse adı E17 Fascination ESCADA MAGNETISM, şu an ben aynı parfümü ixoradan aldım, çok azıcık sıkmak gerek bunu çok sıkınca abartı oluyor..bunu sıkınca etrafımdaki insanlar derin nefes alıyor hep koklama seslerini duyuyorum :D inşallah kokumu beğendikleri içindir tabii bilemiyorum..escadanın başka kokusu benim bildiğim escada collection var bir de,onu da kullanıyorum çok sevdiğim iç açıcı bir koku ama a18e ne kadar benzer bilemiyorum..

öncelikle teşekkür ederim.e 17 adını biliyordum ama istediğim koku asıl o değilmiş sonradan farkettim ama yine de buda güzel.galiba escada collectıon yerine aldım bu kokuyu eger collectıon da şeker kokusu gibiyse a 18 benzettiğim o olsa gerek:)

bak E harfini kopyaladım senin için ,burda başka kokuları da var escadanın..

E1 Helena EAU D'EDEN
E2 Alhambra EDEN
E3 Bonheure ENVY
E4 She EMPORIO ARMANI SHE
E5 Envole ESCAPE
E6 Supernova ESTÉE
E7 Forever ETERNITY
E8 Farfelue EXTRAVAGANCE
E9 Defile ESCADA COLLECTION
E10 Celeste ESCADA , PASIFIC PARADISE
E11 Presage ESTÉE INTUITION
E12 Traviata EMPORIO ARMANI WHITE
E13 Malibu ESCADA TROPICAL
E14 Oxford EAU PARFUMÉE
E15 Bluff ETERNITY ROSE BLUSH
E16 Limelight EMPORIO ARMANI NIGHT
E17 Fascination ESCADA MAGNETISM
E18 Eternelle ETERNITY MOMENT
E19 Carjoca ESCADA ROCKIN' RIO
E20 Hollywood RITA
E21 Camarat ESCADA INTO THE BLU

çok teşekkür ederim;bayagı bir kokusu varmış hangisi kafam karıştı artık bir daha ki sefere aldığımda bunlardan bir kaçını denerim yardımcıda olurlar umarım.

Back