• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

davidoff un kodu " D19" adını bilmiyorum :)
gucci rush 2 de böyle fresh ama çiçek kokusu gibi çok tatlı insann kokladıkça koklayası gelyo..
gucci rush 1 de güzel o biraz daha tatlımsı kokuyor bigün ziyaret edip bileğinize 2 kokuyuda sürdürün biraz turlayın çarşda koklayn hangisi içinze sinerse onu alın derim :32:

Ben armani gino kullanıyorum kodu a18
parfümüm bitti yenisini alıcam ama fiyatlara baya zam gelmiş
bu parfüm başka markalarda varmı acaba ?

izmir kemeraltı dp'de 50ml'lik yok kızlar.100ml'lik var dediler.Bir parfümü o kadar uzun süre kullanamam.Sıkılırım hemen.Her yerde mi böyle?

Son düzenleme:
bilmiyorum ki canım onu, burda liste vardı ona bak istersen ilk sayfalarda..9 da olabilir..

bebişim sen baya anlıyosun sanırım parfümlerden...
bana en çok sevdiğin kokuları yazar mısın gidip bi bakayım...
hiç bilgim olmadan gidince çok kafam karışıyo pek de anlamıyorum zaten...:23:

bebişim sen baya anlıyosun sanırım parfümlerden...
bana en çok sevdiğin kokuları yazar mısın gidip bi bakayım...
hiç bilgim olmadan gidince çok kafam karışıyo pek de anlamıyorum zaten...:23:

parfüm konusuna ilgiliyim diyelim :D benim de bilmediğim daha bir sürü koku var..
son gözdem escada collection şekerli bir koku seviyorsan iz bırakan bir koku bu..
genelde de escadayı seviyorum o serinin tüm parfümlerine bak bence listeden..
miss dior cherry var, hafif tatlı bir koku ben çok tutmadım ama..
chanel chance herkes tarafından çok beğenilen ama benim neden beğenildiğini anlayamadım bir koku,bir dene belki beğenirsin,çok tutuluyor..
magnetizme bak..
burberry de çok güzel ,onun da kokularına bak..

parfüm konusuna ilgiliyim diyelim :D benim de bilmediğim daha bir sürü koku var..
son gözdem escada collection şekerli bir koku seviyorsan iz bırakan bir koku bu..
genelde de escadayı seviyorum o serinin tüm parfümlerine bak bence listeden..
miss dior cherry var, hafif tatlı bir koku ben çok tutmadım ama..
chanel chance herkes tarafından çok beğenilen ama benim neden beğenildiğini anlayamadım bir koku,bir dene belki beğenirsin,çok tutuluyor..
magnetizme bak..
burberry de çok güzel ,onun da kokularına bak..

tamam canım çok teşekkür ederim hepsine bakıcam yarın...
dediğim gibi ben hiç anlamıyorum, şekerli baharatlı nedir hiç anlamam..:9:

canım LOLITA LIFT yoğun ÇİKOLATA kokusu bariz çikolata kokuyorsun..LOLITA ise (biraz ağır) şeker kokusu

NINA RICCI-NINA mıydı yoksa nina ricci'nin başka bir kokusumuydu hatırlamıyorum ama süper kokuyor çok hafif fresh meyveli galiba

Nina Ricci- Nina ya çok benzeyen bir koku She- is love ( turuncu olan) hatta ricci nin sahtesi diyorlarmış bende koklamıştım gerçekten de çok benzettim =)

Son düzenleme:
Back