• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

bir sürü parfüm kullandım ama bir türlü işte bu benim kokum diyeceğim bişey bulamadım...orjinali de dolumuda....bu arada d&p nin parfümleri gerçekten çok kalıcı....hiç sahte gibi değil....

bugün dior'un j'adore'nu aldım...bikaç gün önce bikaç parfümü bileklerime el üstüne sıktırıp eve geldim...durunca daha iyi anlaşılıyo çünkü...sonra j'adore u beğendim ..bugün gidip aldım...ama şimdi çok çiçeksi geldi...ben zaten çiçekli fln seviyorum ama bu da fazla çiçekli gibi...:(

bikaç sene önce gloria kullanmıştım,herkes onu çok beğenmişti,soruyolardı fln ne bu diye...sanırım bana en uyan parfüm oydu....

ben hem çiçekli hem meyvemsi,şekerli gibi böyle kalıcı,etkileyici bişey olsun istiyorum...
canım meyveli diyince aklıma sexy grafiti geliyor bir bak istersen..

Herkese günaydın,

Tam bir koku hastasıyım, bilmediğim çok az koku olduğu için de parfüm alırken satıcıları epey zorluyorum sanırım.

Orijinal parfümden yana olsam da bir şişeyi 1 ayda bitirdiğim için bütçeyi zorlamak yerine D&P' yi zorluyorum :)

Tenim çok beyaz, şekerli ve meyveli kokuları seviyorum. Bugüne kadar en çok kullandığım kokular Escada Island Kiss- Escada Moon Sparkle, Paco Rabanne Black XS, Nina Ricci Nina.

Dün D&P' den Nina Ricci-Ricci Ricci aldım. Kızlar mutlaka denemelisiniz. Dünden beri herkes soruyor ve inanın orijinaliyle aynı kokuyor ilk sıktığınız andan itibaren- hiç değişmeden üstelik! Kodu da N4
Şekerli ama baymayan, hem yazın hem kışın rahatlıkla kullanacağınız bir koku arıyorsanız, ve herkeste olmayan bir koku keşfetmek istiyorsanız muhakkak bir deneyin derim.

Bir de Chanel Chance aldım, bu artık klişe bir koku evet ama asla vazgeçilmez :)

DP'lerin kalıcılığı çok değişken, mesela geçen gün gittim Kenzo Amour denedim, kokuyu ilk sıktığınızda bile sanki kokunun son anlar gibi kokuyor. Hiç kalıcı değildi... Ama DP'nin DKNY Be Delicious'ını kullanmıştım, aşırı kalıcı ve keskin bir koku, geçenlerde de Christian Dior Jadore'unu aldım, sonra sevgililer günü kampanyasında orjinal parfüm alınca onu anneme verdim :D Onu da tavsiye ederim ama:) Gayet kalıcıydı Jadore

Herkese günaydın,

Tam bir koku hastasıyım, bilmediğim çok az koku olduğu için de parfüm alırken satıcıları epey zorluyorum sanırım.

Orijinal parfümden yana olsam da bir şişeyi 1 ayda bitirdiğim için bütçeyi zorlamak yerine D&P' yi zorluyorum :)

Tenim çok beyaz, şekerli ve meyveli kokuları seviyorum. Bugüne kadar en çok kullandığım kokular Escada Island Kiss- Escada Moon Sparkle, Paco Rabanne Black XS, Nina Ricci Nina.

Dün D&P' den Nina Ricci-Ricci Ricci aldım. Kızlar mutlaka denemelisiniz. Dünden beri herkes soruyor ve inanın orijinaliyle aynı kokuyor ilk sıktığınız andan itibaren- hiç değişmeden üstelik! Kodu da N4
Şekerli ama baymayan, hem yazın hem kışın rahatlıkla kullanacağınız bir koku arıyorsanız, ve herkeste olmayan bir koku keşfetmek istiyorsanız muhakkak bir deneyin derim.

Bir de Chanel Chance aldım, bu artık klişe bir koku evet ama asla vazgeçilmez :)

ninna ricciyi çok merak ettim bak şimdi, çiçek kokusu mu ? escadenin kokuları da çok başarılı oluyor islandla moon nasıl ?

arkadaşlar acil cevap verirmisiniz lütfen... ben erkek arkadaşıma d&p nin c16 yı aldım pek anlamampoarfümden ama koku hoşuam gitmedi yarın degiştircem bana d&p den erkek parfümü önerirmisiniz .....:2::2::60::60::18:

Back