• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

Yarın bakıcam d&p'ye
İlk alışverişim olcak :66:
Calvin clein euphoria ya da beauty varmıdır d&p'de orjinali çok hoşta :69:
Aklımda şimdilik
Chanel change
Escada collection
Very irresistible
Coco madamosile
var 40.sayfadayım başa kadar okumayı kafaya koymuştum ama yoruldum :37:
Hani siz bi yerden ayrılırken arkanızda kokunuz kalır ya böyle adını sordurtacak :69:,fazla ağır kokulardan da hoşlanmıyorum biraz genç işi 30 yaş altı için hem hafif hem kalıcı bişey arıyorum esmer tenliyim önerilerinize açığım :34:

change değil chance:) dp de oldukça başarılı, çok yaygın

coco mademoiselle konusunda dp berbat bir iş çıkarmış orjinali hafif ekşimsi bir koku dp deki toz torbası gibi kokuyor deneme bile

escada collection, dp başarılı ama çok yaygın

ck euphoria fena sayılmaz, orjinali gibi değil ama dpden içlerinde bunu tercih ederdim

1 saate kadar parfümüme kavuşmak için gitcem :52:
Çok yaygın derken herkes tarafından kullanılıyo o yüzden istemezdim gibi yaygınmı :)
2 tane almaya karar verdim
Aklımdakiler de 3'e düştü ama ilk sırada euphoria'yı denicem :)

Parfümlerime kavuştum bundan sonra sanırım d&p'den başka yere gitmicem
Yorumları okurken asık yüzlü elemanlar kısmına takılmıştım çünkü kolay kolay karar veremem ama gayet güleryüzlüydüler seçim konusunda çok yardımcı oldular
Son listem 6 taneydi :52:
5 'ini denedim 1 'ini unutmuşum ondada aklım kaldı acaba nasıldı diye ama artık bunlar bitince
Ralp Lauren ( R10) ve Chanel chance (C23) aldım
Euphoria 'dan nefret ettim çok ağır nefesimi kesti
Noa bileğime sürdükten 2 dk sonra yok oldu sanki hiç sürmemişim gibi
The one fena değildi
Ralp Lauren çok ferah bi koku sanki yeni duştan çıkmışsınız gibi temiz hoş
Chanel chance büyüleyici :69:
Escada'ya bakamadım bundan sonra parfüm alma adresim belli zaten ilerleyen zamanlarda tanışırız onunlada

allure güzeldir, sıradan değil en azından farklı hiç bir şeye benzetemiyorum ne çiçek ne meyve ne baharat:)
ama dp becerememiş cecile iris allure taklidi o tıpatıp benziyor cnm,

100 ml 30 lira civarlarında oluyor genelde migroslarda var:26:

yeşil olan allure, pembe olan amor amor, mor olan wish, mavi olan armani maniaya benziyormuş:16:

kalıcılıklarını bilmiyorum ama kızlar

100 ml 30 lira civarlarında oluyor genelde migroslarda var:26:

yeşil olan allure, pembe olan amor amor, mor olan wish, mavi olan armani maniaya benziyormuş:16:

kalıcılıklarını bilmiyorum ama kızlar

hmm yani şundan bahsediyorsun değil mi migrosta hiç rastlamadım da :

32862_kucuk.jpg

bir de acaba kaç yaş için daha uygundur bu koku ,orta yaşlı bayan kokusu değildir dimi ?

evet arkadaşlar ben de merak ediyorum. özellikle d&p ninkiler iyi diyorlar. kullanan yok mu aranızda?

geçenlerde bir arkadaşımda armani she kokuyordu. d& p den aldım dedi ama inanın orijinalinden hiç farkı yoktu.

Ben kullandım Eskişehir e gidince yine alacağım.Çok kalıcı ve kaliteli.Ben memnunum.

bir sürü parfüm kullandım ama bir türlü işte bu benim kokum diyeceğim bişey bulamadım...orjinali de dolumuda....bu arada d&p nin parfümleri gerçekten çok kalıcı....hiç sahte gibi değil....

bugün dior'un j'adore'nu aldım...bikaç gün önce bikaç parfümü bileklerime el üstüne sıktırıp eve geldim...durunca daha iyi anlaşılıyo çünkü...sonra j'adore u beğendim ..bugün gidip aldım...ama şimdi çok çiçeksi geldi...ben zaten çiçekli fln seviyorum ama bu da fazla çiçekli gibi...:(

bikaç sene önce gloria kullanmıştım,herkes onu çok beğenmişti,soruyolardı fln ne bu diye...sanırım bana en uyan parfüm oydu....

ben hem çiçekli hem meyvemsi,şekerli gibi böyle kalıcı,etkileyici bişey olsun istiyorum...

Back