• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

kızlar parfüm konusunda kafam çok karıştı.Bİ yardımcı olun bana lütfen.
26 yaşındayım.
daha ziyade kadınsı kokuları sewiyorum.Çünkü şekerli ve çiçek kokuları bayıyo beni..

çoğu mesajı okudum şöyle bir sonuç çıkardım kendime.. Siz bu kokuları bilenler olarak bana fikir verirseniz sewinirim.

ben şöle geçtiğim bi yerde kokum kalsın isterim yada ben gitmeden kokum gitsin isterimm.ee tabii nişanlıyımm oda etkilensin isterim ...Ayy çok mu şey istedim yaaaa:53:

1-chanel chance eua tendre
2-bvlgari omria
3-lancome hypnose (bu hypnotıc poısıon değil umarım)
4-burbery -weekend
5-dolce gabanna-lıght blue
6-gımency-g10
7-escada collection
8-absolutly ırrostıble -g9

bunlardan hangilerini önerirsiniz kızlar..:21:

cnm ben bvlgari omnia yı çok severim :16: cok karakteristik ve ayırt edilen bi koku. cok kisi de kullanmio.

kızlar parfüm konusunda kafam çok karıştı.Bİ yardımcı olun bana lütfen.
26 yaşındayım.
daha ziyade kadınsı kokuları sewiyorum.Çünkü şekerli ve çiçek kokuları bayıyo beni..

çoğu mesajı okudum şöyle bir sonuç çıkardım kendime.. Siz bu kokuları bilenler olarak bana fikir verirseniz sewinirim.

ben şöle geçtiğim bi yerde kokum kalsın isterim yada ben gitmeden kokum gitsin isterimm.ee tabii nişanlıyımm oda etkilensin isterim ...Ayy çok mu şey istedim yaaaa:53:

1-chanel chance eua tendre
2-bvlgari omria
3-lancome hypnose (bu hypnotıc poısıon değil umarım)
4-burbery -weekend
5-dolce gabanna-lıght blue
6-gımency-g10
7-escada collection
8-absolutly ırrostıble -g9

bunlardan hangilerini önerirsiniz kızlar..:21:

escada collection şekerli bir koku , benim çok sevdiğim bir koku..sevmem deme bence mutlaka dene canım, ben de sevmezdim şekerli koku ama artık seviyorum..
g10 ve g9 çiçek kokuları..
chanel chance ın seveni çok fazla ben ilk denediğimde pek hoşlanmadım sanırım kullanarak anlayabileceğim bir koku..
hpynose da şekerli bir koku biraz da iddalı sanırım bir dahakine hynose alıp deniycem ben de..

kızlar mrb dp de armani code kokusuna yakın bi koku varmı (şu koyu mavi şişeli olan) ben o kokuya bayılıyorum amaaa çok pahalı benim için dp de varsa yardımcı olurmusunuz
teşekkür ederim :)
:12:

Son düzenleme:
kızlar bende dp den j11 kodlu parfümü beğendim kullanıyorum.
bu parfümün adını bilen varmı
listeye baktım bulamadım j11 yok

kızlar ya dp den ilk defa parfüm alıcam da çok yağlı denmiş,alkol kokuyo denmiş,gerçekten herkesin öyle mi çok mu yağlı,hep alkol mü kokuyo?:59:

Back