- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #2.001
cnm gloriayı bilmiyorum ama
dpde 100 ml lik 22 lira bildiğim kadarıyla , ben genelde 50 mi alıyorum o da 13 lira .
birde set olarak var yani 100 ml parfüm + deo + bide küçük promosyon parfüm oluyo sanırım .
bu da 27 lira gibi bişi
kızlar parfüm konusunda kafam çok karıştı.Bİ yardımcı olun bana lütfen.
26 yaşındayım.
daha ziyade kadınsı kokuları sewiyorum.Çünkü şekerli ve çiçek kokuları bayıyo beni..
çoğu mesajı okudum şöyle bir sonuç çıkardım kendime.. Siz bu kokuları bilenler olarak bana fikir verirseniz sewinirim.
ben şöle geçtiğim bi yerde kokum kalsın isterim yada ben gitmeden kokum gitsin isterimm.ee tabii nişanlıyımm oda etkilensin isterim ...Ayy çok mu şey istedim yaaaa
1-chanel chance eua tendre
2-bvlgari omria
3-lancome hypnose (bu hypnotıc poısıon değil umarım)
4-burbery -weekend
5-dolce gabanna-lıght blue
6-gımency-g10
7-escada collection
8-absolutly ırrostıble -g9
bunlardan hangilerini önerirsiniz kızlar..
kızlar parfüm konusunda kafam çok karıştı.Bİ yardımcı olun bana lütfen.
26 yaşındayım.
daha ziyade kadınsı kokuları sewiyorum.Çünkü şekerli ve çiçek kokuları bayıyo beni..
çoğu mesajı okudum şöyle bir sonuç çıkardım kendime.. Siz bu kokuları bilenler olarak bana fikir verirseniz sewinirim.
ben şöle geçtiğim bi yerde kokum kalsın isterim yada ben gitmeden kokum gitsin isterimm.ee tabii nişanlıyımm oda etkilensin isterim ...Ayy çok mu şey istedim yaaaa
1-chanel chance eua tendre
2-bvlgari omria
3-lancome hypnose (bu hypnotıc poısıon değil umarım)
4-burbery -weekend
5-dolce gabanna-lıght blue
6-gımency-g10
7-escada collection
8-absolutly ırrostıble -g9
bunlardan hangilerini önerirsiniz kızlar..
ee zaten dp de armani code var ki..kızlar mrb dp de armani code kokusuna yakın bi koku varmı (şu koyu mavi şişeli olan) ben o kokuya bayılıyorum amaaa çok pahalı benim için dp de varsa yardımcı olurmusunuz
teşekkür ederim :)
armani code ne kokusu?çiçek mi?
onu denediğimde sanki bana içerisinde karabiber falan varmış gibi biberiyeli bir koku gibi geldi..
armani code ne kokusu?çiçek mi?
kızlaar akşam kenzo flower kokladım çok hoşuma gitti sanki ne diyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?