- Konu Sahibi ades_ballibadem
- #1.961
yoo geerekmior!!
b19
teşekkürler kullanmışmıydın bu parfümü kokusunu tarif edebilir misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yoo geerekmior!!
b19
teşekkürler kullanmışmıydın bu parfümü kokusunu tarif edebilir misin
Kızlar dp de lacoste pour femme nin kokusu varmı ?
varsada kodu kaç ?
birde bişi daha sorucam lacoste pour femme ile lacoste classic aynı kokumu ya ??
bugün lancome hipnose aldım.orda hoşuma gitti fazla ağır gelmedi.sonra arabada bi sıktım o ne yarabbim ölecem boğdu resmen
bunlar iyice artırmış yağlı yağlı bayıyo
daha yeni hafifledi kaç saat sonra o da.
ama c.k euphoria çok çok hoşuma gitti
aslında bu daha ağır gelmişti orda halbuki
işte yağlı olunca esans olunca ağırlık çok ağır kokuyor ve kokular insanın genzini yakıyor bi süre sonra
c.k yı çok beğendim ama diğerine yarın karar vericem
daha önce dkny yeşil elma almıştım ve çok memnundum.gvench very ırrestıble çok güzeldi.hafif vee freşdi
ama ben dp den çok soğudum esansı artırmışlar ve parfümleri çabuk bozuluyor.bu yüzden 50 ml aldım ve üretim tarihi de yazıyor üstünde.212 sexy birebir yapmışlar nerdeeyse ama o da çabuk bozuldu maalesef
bence ziyan olucaksa şayet 50 ml almak daha mantıklı
bir de same var etrafımda açık parfüm.sanırım d&p nin yan firmasıymış.başka kadıköyde şubesi olan bildiğiniz açık parfümcü var mı kızlar
kadıköyde 2-3 tane daha firma var..rıhtımda bargelloyu görmüştüm, diğerlerinin isimlerini hatırlamıyorum ama rıhtımdan bahariyeye doğru çıkarsan ışıklardan o yolda ve bahariyede daha birçok taklit açık parfüm satan yer var..
anladım canım
peki sen hangisini önerirsin bergelloyu çok okudum bugün
sence hangisi daha iyi
d&p dışındakileri denemedim canım hiç, bu soruyu ben de merak ediyorum..dp de alkolü çok koyuyorlar alerjik reaksiyon gösterebiliyor ama diğerlerini bilmiyorum nasıllar..
anladım canım çok teşekkürler yardımın için
anladım canım
peki sen hangisini önerirsin bergelloyu çok okudum bugün
sence hangisi daha iyi
dawid walker olabilir..baya kalıcı
canım pek yardımcı olamadım..