- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #1.981
bende dpden hafif ve spor bı parfum arıyorum ama bulamıyorum orda koklatıyolar ama anlayamıyorum 2 dkkalık zamanda varmı hafıf ve kalıcı bı parfum onerısı olan guccıparfumunden nefret edıyorum ona benzıyen parfum varsa hafıf olan lutfen onermeyın o kokuyu duyunca basım agrıyo neden se
nerde var şubesi onun
netten pek bişe çıkmadı:26:
kızlar arkadaşıma noa sipariş ettim bbaşka bi markanın nasıl sizce ?[/QUO
pudralı hafif bi koku cnm genelde yaz için ideal bi koku ve kalanda baya da kalıcı oluor...
güle güle kullan
kızlar arkadaşıma noa sipariş ettim bbaşka bi markanın nasıl sizce ?[/QUO
pudralı hafif bi koku cnm genelde yaz için ideal bi koku ve kalanda baya da kalıcı oluor...
güle güle kullan
çok saol cnm hafif bi koku dmekki avonun hangi kokusuna benziyo peki ? ide oriflamenin dancing lady sine benzeyen bi açık parfüm biliyomusunuz ?
çok saol cnm hafif bi koku dmekki avonun hangi kokusuna benziyo peki ? ide oriflamenin dancing lady sine benzeyen bi açık parfüm biliyomusunuz ?
avnun simple elements perfect cotton parfümüne biraz benzio ama bence noa daha güzel..
dancing lady nasıl bi koku bilmiorumkii
ama hafif kokulardan hoşlanıosan en ii noa..ki orjinaliyle aynı ,dp de..
aama sana organza yıda önerebilirm çok gzl bi koku.,
bide gloria ya bak bu biraz agır bi koku ama..
avnun simple elements perfect cotton parfümüne biraz benzio ama bence noa daha güzel..
dancing lady nasıl bi koku bilmiorumkii
ama hafif kokulardan hoşlanıosan en ii noa..ki orjinaliyle aynı ,dp de..
aama sana organza yıda önerebilirm çok gzl bi koku.,
bide gloria ya bak bu biraz agır bi koku ama..
simple elementsi severim çok daha da güzeliyse iyi o zmn :) ama noanın kalıcı oolmamdığı söylüolar o yzden biraz çekndim doğrusu
simple elementsi severim çok daha da güzeliyse iyi o zmn :) ama noanın kalıcı oolmamdığı söylüolar o yzden biraz çekndim doğrusu
canm ben almıştm bende kalıcı olmadı,,kuzen aldı onda kalcıı oldu..artık sansına..inşş kalıcı olur..
sen organza ya bak ama o da pudralımsı bi koku miss miss hem kalıcıda:)
canm ben almıştm bende kalıcı olmadı,,kuzen aldı onda kalcıı oldu..artık sansına..inşş kalıcı olur..
sen organza ya bak ama o da pudralımsı bi koku miss miss hem kalıcıda:)
çok pudramsı bişeyde istemiyorum açıkçası pur blanca ya bayılırım mesela ama soft musk o kdrda etkilemez bni ama oda bni yansıtan bi koku şekerli kokulardan hiç hoşlanmıorum ağır kokulardanda hoş zarif temizlik koksun yeter
çok pudramsı bişeyde istemiyorum açıkçası pur blanca ya bayılırım mesela ama soft musk o kdrda etkilemez bni ama oda bni yansıtan bi koku şekerli kokulardan hiç hoşlanmıorum ağır kokulardanda hoş zarif temizlik koksun yeter
hmm...
tomy girl, veryy irresistıble,ligth blue,ultra violet(buda çok güzel mutlaka bak bence)
bnlarada bi bak cnm bnlarda istediğin tarzda
hmm...
tomy girl, veryy irresistıble,ligth blue,ultra violet(buda çok güzel mutlaka bak bence)
bnlarada bi bak cnm bnlarda istediğin tarzda
bnm alcam dp değil başka bi marka sanırım 100 ml bide 10 l şimdi noa istedim ama memnun kalırsam eğer bu dediklerinide alablrim özellklede tommy girl baya bi dikkatimi çekmişti
kizlar fiyatlar nasıl d&p de 100ml fln? hiç kullanmadim ama almayi dusunuyorum.
gloria yı cok merak ettim kullanan var mı aranızda memnun musunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?