D&P açık parfüm kullananlar

tommy t2 , ve raplh lauren ralph r10 bu ikisine bakabilrsin bence..

kızlar H8 hangi parfüm D&P de biliyor musunuz arkadaşım sıkmış çok güzel kokuyordu kodu H8 dedi.. ???

Bende açık parfüm kullanıyorum. Daha önceden başka açık parfüm markasını kullanıyordum fakat yeni çıkan paco rabanne layd mıllıon kokusunu yurtdışından hediye geldi .Bittiği zaman aramaya başladım açık parfüm markalarından sadece nobren de buldum inanın orjınalinden daha çok kalıcı ve kokusu bire bir tavsiye ederim arkadaşlar.....

kizlar fiyatlar nasıl d&p de 100ml fln? hiç kullanmadim ama almayi dusunuyorum.
gloria yı cok merak ettim kullanan var mı aranızda memnun musunuz??

kizlar fiyatlar nasıl d&p de 100ml fln? hiç kullanmadim ama almayi dusunuyorum.
gloria yı cok merak ettim kullanan var mı aranızda memnun musunuz??

cnm gloriayı bilmiyorum ama
dpde 100 ml lik 22 lira bildiğim kadarıyla , ben genelde 50 mi alıyorum o da 13 lira .
birde set olarak var yani 100 ml parfüm + deo + bide küçük promosyon parfüm oluyo sanırım .
bu da 27 lira gibi bişi

kızlar parfüm konusunda kafam çok karıştı.Bİ yardımcı olun bana lütfen.
26 yaşındayım.
daha ziyade kadınsı kokuları sewiyorum.Çünkü şekerli ve çiçek kokuları bayıyo beni..

çoğu mesajı okudum şöyle bir sonuç çıkardım kendime.. Siz bu kokuları bilenler olarak bana fikir verirseniz sewinirim.

ben şöle geçtiğim bi yerde kokum kalsın isterim yada ben gitmeden kokum gitsin isterimm.ee tabii nişanlıyımm oda etkilensin isterim ...Ayy çok mu şey istedim yaaaa

1-chanel chance eua tendre
2-bvlgari omria
3-lancome hypnose (bu hypnotıc poısıon değil umarım)
4-burbery -weekend
5-dolce gabanna-lıght blue
6-gımency-g10
7-escada collection
8-absolutly ırrostıble -g9

bunlardan hangilerini önerirsiniz kızlar..

kıslar gittimmm normalde chanel change kulanıyorummm..
burdan bakıp bi çok kokuyu denedim..noa,candy,dolce gabbanii,donna karan,dieezel,bihterin kokusu bide adını unutum:)
noa yı begenmedim..
candy ilk sıktıgında güzel şeker gibi kokuyo ama sonrasından çok agırlaştı tenimde..
dizeelll çok agır..
bihterin kokusu güzel ama kalıcı deil..
donna karan elma kokusu aralarında en begendigim oldu..
ama ben yine chanel chanegeden vazgecemeyip onu aldımm..ama arada deişiklik istersem alacagım diger parfüm donna karan elma kokusu:)

sevalim cnm bence chanel change ye bak derim.. ben d&p de tek begendigim koku kalıcı ve orjinaline yakın..bide donna karan elma kokusuna bak derim..bende snein gibi şekerli ve çiçek kokulaırnı sevmiyorum:)sanırım koku tarzımız aynı:)

tşk ederim cnm. ben bir insanın kokusunun kişinin tarzını yarattığını düşünüyorum. giyim tarzı gibi şeyler de etkili olur diye düşünüyorum.Çünkü ben normalde spor ama hafif dekolte giyen sarışın bi bayanım.yani biraz seksapel hoşuma gidiyor beni tamamlıycak bi parfume ihtiyacım var. daha önce avon lıttle black dress kullannıyordum en çok içime sinen. Daha sonra çok değiştirdim ama bi türlü kendimi bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…