D&P açık parfüm kullananlar

eski sevgilim almıştı. bana gayet güsel kalıcı dandikliğine göre. herkezde soruo adını bilmiorum kodu yazıo altında
ya hgo yada armani olması lazım cnm hatırlaedımda şimdi.

Son düzenleme:
bugün blackpointe brtney fantasy almak için gitmiştim ama yokmuş bnde 119b kodu aldım orda pek fazla deneme sansım olmadı bbm da yanımdaydı alışvrş yapmayı pek sevmez oyalanmadn bnde aldım ama eve gelince pek hoşuma gitmedi ağır bi kokusu var sanki bn daha meyveli bi koku istiodm anna suiyle ikisi arasında kalmıştım keşke annayı alsaydım :119:bi yerden de tanıdık gelio bu koku ama hala ıkartamadım kimde vardı acaba:44:

Son düzenleme:
slm arkadaşlar ben yeni üye oldum.
bende açık parfüm araştırmasına girdiğim sırada bu siteye rastladım ve kendi fikrimi sizlerle paylaşmak istedim.geçen hafta eylül açık parfümden lacoste aldım çokta hoş kokusu vardı ama burada dpnin çok methedildiğini görünce hemen koştum oradan ralp lauren romance aldım.orada hoş gibi gelmişti ama eve geldikten sonra sonra koku çok ağırlaştı aman allahım buram buram alkol ve aşırı yağlı kokusu resmen esans sürmüş gibi oldum,inanın şimdi oda spreyi olarak bile kullanamıyorum.bu arada tezgahtarın suratsızlığıda cabası.iki gün önce gittim david walkerden miracle so macig ve burbery wekend aldım gerçekten harika kokular gerçeğine çok yakın şiddetle tavsiye ederim.sadece bargelloyu denemedim bakayım denersem onunda sonucunu yazarım.dp açık parfümde bence en kötü olanı.tabi yinede tercih meselesi.

kızlar aldığım parfümün ağır olduğunu beğenmediğimi yazmıştım blackpointin internet sitesinden istek ve önerilere değiştirme gibi bişieyin mümkün olup olmadığını yazmıştım yazalı daha iki saat olmadan aradılar ve değiştirebileceğimi sölediler koku olarak beğenirmisiniz bilmem ama bu davanışıyla müşteri hizmetlerine kocaman bi artı:128:adamıda telefon sapığım zannedip bağırmam cabası rezil oldum hala utancımdan yüzüm yanıyo:78:

bende d&p den yeni kullanmaya başladım kardeşimden gördüm çok memnunum dedi.

bende çok memnun kaldım. bir de kampanyası vardı 27 tl 100 ml parfüm + deodorantı + 30 ml hediye

farklı bir parfüm sanırsam hugo ymuş. o nu da çok beğendim.

tavsiye ederim.

bugün lancome hipnose aldım.orda hoşuma gitti fazla ağır gelmedi.sonra arabada bi sıktım o ne yarabbim ölecem boğdu resmen
bunlar iyice artırmış yağlı yağlı bayıyo
daha yeni hafifledi kaç saat sonra o da.
ama c.k euphoria çok çok hoşuma gitti
aslında bu daha ağır gelmişti orda halbuki
işte yağlı olunca esans olunca ağırlık çok ağır kokuyor ve kokular insanın genzini yakıyor bi süre sonra
c.k yı çok beğendim ama diğerine yarın karar vericem
daha önce dkny yeşil elma almıştım ve çok memnundum.gvench very ırrestıble çok güzeldi.hafif vee freşdi
ama ben dp den çok soğudum esansı artırmışlar ve parfümleri çabuk bozuluyor.bu yüzden 50 ml aldım ve üretim tarihi de yazıyor üstünde.212 sexy birebir yapmışlar nerdeeyse ama o da çabuk bozuldu maalesef
bence ziyan olucaksa şayet 50 ml almak daha mantıklı
bir de same var etrafımda açık parfüm.sanırım d&p nin yan firmasıymış.başka kadıköyde şubesi olan bildiğiniz açık parfümcü var mı kızlar

Son düzenleme:

kadıköyde 2-3 tane daha firma var..rıhtımda bargelloyu görmüştüm, diğerlerinin isimlerini hatırlamıyorum ama rıhtımdan bahariyeye doğru çıkarsan ışıklardan o yolda ve bahariyede daha birçok taklit açık parfüm satan yer var..

anladım canım
peki sen hangisini önerirsin bergelloyu çok okudum bugün
sence hangisi daha iyi

bende dpden hafif ve spor bı parfum arıyorum ama bulamıyorum orda koklatıyolar ama anlayamıyorum 2 dkkalık zamanda varmı hafıf ve kalıcı bı parfum onerısı olan guccıparfumunden nefret edıyorum ona benzıyen parfum varsa hafıf olan lutfen onermeyın o kokuyu duyunca basım agrıyo neden se

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…