- Konu Sahibi maysimirna
-
Selam arkadaşlar
yumurtalık tembelliğinden kaynaklı adet düzensizliği teşhisi kondu ve cyclo progynova adlı ilacı yazdı doktorum,ama çok fazla yanetkisi olduğunu duydum,kilo aldırıyormuş,baş ağrısı yapıyomuş ki zaten migrenimde var,bazı doktorlar bu ilacı kullanırken hormon alındığı için hamile kalmanın zararlı olabileceğini söylüyor,benim doktorum kalabilirsin dedi ama..
bilmiyorum kafam çok karıştı,zaten hormon ilacı olması bile insanı korkutuyor,bu ilacı daha önce kullananlar deneyimlerinizi yazabilirmisiniz,yanetkileri neler oldu,adeti düzenledimi gerçekten yada kullanırken hamile kalan varmı,nolur yardım edinnn
yok canim öyle problem yok am cok acikiyor insan biraz kilo aldim,ama kaverengi lekeler yok oldu gercekten süper bir sey.simdi rahatimarkadaşar ben ilacın kahverengilerine içiyorum son beş tane kaldı
ama bende çok kasık bel ağrısı oluyor
sizlerdede oluyomu
selam arkadaşlar ben yeni üye oldum,sizden fikir almak istiyorum.biz 2 aydır bebek düşünüyoruz polikistik overim var dianayı bıraktım folik asite başladım ama düzensizliğim olduğu için bu ay adet olmadım kan testi yaptım negatif doktorum cyclo progynova verdi bunu kullanıp gabe kalan varmı?neyapmamı önerirsiniz?
merhaba bende aynı ilacı kullanmaya başlıycam bir dahaki adetimden sonra. doktorum 3 aylık bir tedavi verdi fakat ben daha 21 yaşındayım, birkaç hormon seviyemin düşük olması yüzünden bu ilacı verdi doktorum. ama fazlasıyla korkuyorum şu anda bu forumu okuduktan sonra gerçekten çok kilo aldırıyor mu yada çok fazla yan etkisi var mı :18:
Ben yaklaşık 5-6 yıldır (evlenmeden önce) PKO tedavisi görüyordum. PKO tedavisi görüyorken hem ultrasonda kistlerim gözüküyor hemde hormon testi değerlerim normal sınırlarda çıkmıyordu. Tedavi gördükten sonra normale döndü değerlerim ve ben tedaviyi bıraktım. Yaklaşık 8 aylık evliyim 3 aydırda bebek istiyoruz. Son iki aydır adet düzensizliği nedeni ile tekrar doktoruma gittim. Doktorum hormon testleri yaptırdı değerlerim normal çıktığı için ultrasonlada yumurtalıklarıma baktıktan sonra bu ilacı verdi. Hamile kalmak için bir sakınca gözükmüyor dedi. Bu ilacın hem adeti düzenlendiğini hemde gebe kalma şansımızın arttığını söyledi. Bu nedenle ilk yarın olmak üzere ilaca başlıycam. Umarım bebeklerimize kavuşuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?