- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- Konu Sahibi CuriousCat
Sls yok canim icinde uzerinde tuzsuz ifadesi varCanim redistin hangi sampuani icinde sls varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sls yok canim icinde uzerinde tuzsuz ifadesi varCanim redistin hangi sampuani icinde sls varmi
Sagol canim :) nette aradim bulamadim da icerigini ondan sordumSls yok canim icinde uzerinde tuzsuz ifadesi var
Canim ne guzel duz saclarin var.sivri olan yeride kötü durmuyo gibi ama minnacık yer sorun sadece oysa birsey olmaz benceEki Görüntüle 1783796
Ölçmemek için diretirken kuru halini ekleyeyim bari dedim, işte KURU saçlarım oda sıcaklığında kendiliğinden kurumaya bıraktım boy ve uçları.. not: takılan kısım o en uzun sivri olan yeri
teşekkür ederim yakından bakınca kırıklar ve ortadan ayrılan teller belli oluyor ama sıcak zeytinyağı gerçekten iyi geldi bu kez geçen sefere kıyasla daha rahat tarandı ve dolaşması azaldıCanim ne guzel duz saclarin var.sivri olan yeride kötü durmuyo gibi ama minnacık yer sorun sadece oysa birsey olmaz bence
Yapmaa beEn sonunda buldum cezamı Kendi rızamla gittim oturdum koltuğa 3cm aldırmak için, sonra ne olduysa boşluğuma geldi, birazda üstümde psikolojik baskı kurdular.. Sonuç mu ?
Eki Görüntüle 1787102
Mode züğürt avuntusu on: hiç boya kalmadı en azından deyip teselli ediyorum kendimi.. Sığır iliğine başlamak farz oldu.. Son olarak CatlakB artık yalnız değilsin balım
En sonunda buldum cezamı Kendi rızamla gittim oturdum koltuğa 3cm aldırmak için, sonra ne olduysa boşluğuma geldi, birazda üstümde psikolojik baskı kurdular.. Sonuç mu ?
Eki Görüntüle 1787102
Mode züğürt avuntusu on: hiç boya kalmadı en azından deyip teselli ediyorum kendimi.. Sığır iliğine başlamak farz oldu.. Son olarak CatlakB artık yalnız değilsin balım
Anammmm ayy ben bu kuaförleri............En sonunda buldum cezamı Kendi rızamla gittim oturdum koltuğa 3cm aldırmak için, sonra ne olduysa boşluğuma geldi, birazda üstümde psikolojik baskı kurdular.. Sonuç mu ?
Eki Görüntüle 1787102
Yapmaa be
9 yıldır aynı yere gidiyorum ilk kez başıma geldi, öyle bir kötüledi ki saçımı iyi tamam kes o zaman dedim ama o andan itibaren eve gelene kadarki bölüm yok. aylarca yaptığım bakımama acıyayım, yoksa sağlıklı bölümlerinde katledilmesinemi bilemedim. Birde üstüne annem hunharca dalga geçti hani ondan başkasına güvenmezdin, başka yere gitmezdin ne yaptı diye Evlat acısı gibi içime çöktüAnammmm ayy ben bu kuaförleri............
Direk sarılıp ağlayalımYupppiiii artık yalnız değilim
Züğürt tesellisini bana uzun saçlılar değilde, sen vericeksin bu saatten sonra.
Kader ortağım.
Ama saçların çok dolgun şuan.
9 yıldır aynı yere gidiyorum ilk kez başıma geldi, öyle bir kötüledi ki saçımı iyi tamam kes o zaman dedim ama o andan itibaren eve gelene kadarki bölüm yok. aylarca yaptığım bakımama acıyayım, yoksa sağlıklı bölümlerinde katledilmesinemi bilemedim. Birde üstüne annem hunharca dalga geçti hani ondan başkasına güvenmezdin, başka yere gitmezdin ne yaptı diye Evlat acısı gibi içime çöktü
Niye ne diye kotulediki yazik gunah ya onca emek ...
9 yıldır aynı yere gidiyorum ilk kez başıma geldi, öyle bir kötüledi ki saçımı iyi tamam kes o zaman dedim ama o andan itibaren eve gelene kadarki bölüm yok. aylarca yaptığım bakımama acıyayım, yoksa sağlıklı bölümlerinde katledilmesinemi bilemedim. Birde üstüne annem hunharca dalga geçti hani ondan başkasına güvenmezdin, başka yere gitmezdin ne yaptı diye Evlat acısı gibi içime çöktü
Direk sarılıp ağlayalım
Estağfurullaf niye kızayım, haklısınız, benim modelle bir sorunum yok aslında bende sevdim görünüşünü, üzüldüğüm o kadar ay emek verdikten sonra boşa gitmesi :)aplamayın ya bence daha modern olmus , tabi ki bu sayfadaki kimse öyle (kısa saç=modern) dusunmuodur ama cesaret edip soledim kızmayın
Kesinlikle deneyeceğim, hoş duruyor Tekrar teşekkürler
ay çok kötü olmuş ya üzülme kökü sende çok güzel bakım yapıyorsun maşallah sanaEn sonunda buldum cezamı Kendi rızamla gittim oturdum koltuğa 3cm aldırmak için, sonra ne olduysa boşluğuma geldi, birazda üstümde psikolojik baskı kurdular.. Sonuç mu ?
Eki Görüntüle 1787102