Saç Uzatma Yöntemleri Curiouscat'in saçıyla imtihanı 2!

Merhaba, kendimden utanarak söylüyorumki saç bakımımı aksatmaya devam ediyorum, öte yandan saçımı kestiremedim, kuaförüm umreye gitmiş. Havalar ısındığından beri yürüyüşlerime başladım, saçımı ıslatmadan duş alsam bile yağ sürüp bekletmesi zor geliyor nede olsa ertesi gün yine yürüyüşe çıkarım diye.. Tek bakımım serum yerine Avondan aldığım kayısılı kremi kullanıyorum 2dir, şimdiden bayıldım kokusu ayrı güzel yumuşaklığı ayrı güzel, bakalım etkisi ne kadar sürecek..

Ben yuruyus yaptığım donem
saçıma yağları surerdim ole cıkardım yuruyuse nası olsa terlicem banyo yapıcam
gelince de banyo mu yapardım hem yuruyus hem saç bakımı aradan cıkardı
yağlı saçla yuruyus yapmayı problem etmezsen :)

Kizlar mrblar. benimde sacim asimetrik kesimdi duzensiz uzadigi icin dumduz kestirdim hemen hemen omuzlarimda hatta omuzlarimada cok degmiyo diyebilirm moralm bozuk nasil toplayabilirim saclarim kivircik :KK43:(((( sogan kurune basladim dun sinemaki kurunede baslasam mi diye dusunuyorum ayni anda. Acaba olur mu.Bana fikir verirseniz sevinirim.

Kizlar mrblar. benimde sacim asimetrik kesimdi duzensiz uzadigi icin dumduz kestirdim hemen hemen omuzlarimda hatta omuzlarimada cok degmiyo diyebilirm moralm bozuk nasil toplayabilirim saclarim kivircik :KK43:(((( sogan kurune basladim dun sinemaki kurunede baslasam mi diye dusunuyorum ayni anda. Acaba olur mu.Bana fikir verirseniz sevinirim.
Soğanı durulama suyu olarak kullanırsanız, başlayabilirsiniz sorun olmaz

Ben yuruyus yaptığım donem
saçıma yağları surerdim ole cıkardım yuruyuse nası olsa terlicem banyo yapıcam
gelince de banyo mu yapardım hem yuruyus hem saç bakımı aradan cıkardı
yağlı saçla yuruyus yapmayı problem etmezsen :)
Serin günlerde olabilir, lodosta korkuyorum terleyince yağlar alnımdan akar diye :KK57: Yinede birgün gözümü karartıp denerim teşekkürler :KK200:

Bugün doktora gittim, birkaç gündür başımda garip bir kaşıntı var, yanma eşlik ediyor.. 10 dk inceleyip birşey göremedi doktor 3-4 gün sonra tekrar bakalım geçmezse dedi, büyük ihtimalle yürüyüşte üşütmüş ya da terden tahriş olmuş olabilirmiş -kızarıklık yok- Bende zaten olan olmuş diye diplere redist, uçlarada zeytinyağıyla seyreltilmiş mayonez sürdüm bu ara kurudu uçlarım nedense.. Karanfil suyumuda kullanacağım, birde evde ketoralim var onla 1 kez köpürtürüm kendi şampuanımdan önce, bakalım ne olacak..

Bugün doktora gittim, birkaç gündür başımda garip bir kaşıntı var, yanma eşlik ediyor.. 10 dk inceleyip birşey göremedi doktor 3-4 gün sonra tekrar bakalım geçmezse dedi, büyük ihtimalle yürüyüşte üşütmüş ya da terden tahriş olmuş olabilirmiş -kızarıklık yok- Bende zaten olan olmuş diye diplere redist, uçlarada zeytinyağıyla seyreltilmiş mayonez sürdüm bu ara kurudu uçlarım nedense.. Karanfil suyumuda kullanacağım, birde evde ketoralim var onla 1 kez köpürtürüm kendi şampuanımdan önce, bakalım ne olacak..
benm saçımı en güzel nemlendiren şey hindistancevizi yağı canım
nem deyince ondan iyisine denk gelmedim ben

benm saçımı en güzel nemlendiren şey hindistancevizi yağı canım
nem deyince ondan iyisine denk gelmedim ben
Maalesef bitti elimdeki, yenisini alıcam ama elimde bir sürü ürün olunca çekindim anneme söylemeye buzdolabının 1 rafını benim yağlar işgal ediyor :KK23:

Bugün saçımın rastgele bir tutamından birkaç mm aldım, ay aslan burcunda diye, sonrasında kayısı kremimi sürüp ördüm, bugün hava resmen kuru ayazdı, saçımda cildimde kurumuş soğuktan, 1,5-2 saat kadar yürüdüm. Yarın fırsat bulursam bakım yapabilirim. Henüz kuaförüm dönmediği için kesim yaptıramadım.

Ketorali doktor mu verdi şikayetler inden dolayı ?

Ketorali doktor mu verdi şikayetler inden dolayı ?
O yanma büyük ihtimalle üşütmekten oldu saç diplerimi, normalde yün bere takarım yürüyüşte o hafta sıcak diye takmadım, büyük ihtimalle saç dibim terledi sonrada esen rüzgar çarptı.. Aynı anda kepeklendim ertesi gün ama dediğim gibi ketoral iyi geldi 2-3 sefer daha kullanıp bırakıcam

Redist günüüü: Diplere redistimi fıslatıp, uçlara ısıtılmış zeytinyağı sürdüm. Zeytinyağı biraz fazla gelince yüzümede sürdüm, arada kahveyle peeling yaparken onada ekliyordum, nemlendirmesi çok güzel oluyor :oops:

Redist günüüü: Diplere redistimi fıslatıp, uçlara ısıtılmış zeytinyağı sürdüm. Zeytinyağı biraz fazla gelince yüzümede sürdüm, arada kahveyle peeling yaparken onada ekliyordum, nemlendirmesi çok güzel oluyor :oops:
Canim redistin yag karisimini mi kullaniyosun. Sampuanini kullandin mi birde redisti nerden aldin

X