Saç Uzatma Yöntemleri CuriousCat'in saç bakım serüveni

canim uzama yokmu banami oyle geliyor cunku genelde cizgili t-shirtlerde omuzdan cizgileri ssayıyorum ben ilk resimde 6.lacivertte 2.resimdede ayni yoksa gozlerim oyunmu oynuyor ama gurlesmis orasi kesin
2cm anca uzamış başlangıçta lacivertin başı, şuan altında hatta beyazda bir kısım ama kıvrılmış olduğu için net belli olmuyor

Canım merhaba.
Sana birşey sormak istiyorum. İlk mesajında bakım yağının içinde sarımsak yağı da var anladığım kadarıyla. Sarımsak yağını hafta sonu ben de bakım yağımın içine ekledim, yaklaşık bir çay kaşığı kadar, ama kokusu çok fena. Hatta saçlarımı yıkadıktan sonra, kuruttuktan sonra bile kokusu geçmedi. Sen kokusu için ne yapıyorsun?

Malesef var öyle bir mesele genel olarak ilik kürü başlı başına koku kaynağı olduğu için malesef bi çözümüm yok o sebeple serin havada kullanmaya özen gösteriyorum, yazın ve esintide etrafındaki insanlar için sıkıntı oluyor.. Menekşe yağı tarzı hoş kokulu bir yağ ekleyebilirsin

Cevabın için teşekkür ederim. Ben sarımsak yağını aktardan aldım, üzerinde "infüzyon yoluyla üretilmiştir" yazıyor; ondan mı bilmiyorum ama acayip fena kokuyor. Bakım yağımın içerisinde çam terebentin olmasına rağmen, ve şampuanımda da çam terebentin olmasına rağmen, hatta son durulamada sirkeli su kullanmama rağmen sarımsak yağının kokusu maşallah hepsinden baskın geldi . Günler sonra bile koku geçmedi. Bir daha kullanmaya cesaretim yok. Oysaki dökülme sorunu için sarımsak yağına çok heveslenmiştim .
Peki canım menekşe yağını sen kullandın mı? Sarımsağın kokusunu bastırabilir mi? Eğer gerçekten güçlü bir kokuysa hemen alıp deneyeyim, yoksa sarımsak yağını bir daha kullanmayı düşünmüyorum malesef.

Önümüzdeki haftaiçi yada sonu bakıma başlayacağım tekrar,
Ben ilik kürü ne ekledim menekseyi nispeten baskiliyor. Ayrıca evde kendinde yapabilirsin sarımsak yağını kabuklarını soyup doğra yada ez üstüne göz kararı zeytinyağı 10-15 gün günde 1 kez çalkala sonraa süzüp kullanabilirsin hem daha doğal hem belki ötesinden az kokar

Sağol canım ilgin için. Öncelikle menekşe yağını bir deneyeyim. Bolca menekşe yağı ekleyeyim bari, ama inşallah dökülme falan yapmıyordur . Hatta lavanta yağı da alayım. Eğer bu yağlar da yeterli gelmezse bir daha sarımsak yağı denemeyi düşünmüyorum. Uğraşamıycam artık .

Canım ben ilik kürü ne eklediğim yağları dökülme karşıtı secmistim menekşede o yuzden vardı listede dökülme yapmaz hatta destekler merak etme

Canım ben ilik kürü ne eklediğim yağları dökülme karşıtı secmistim menekşede o yuzden vardı listede dökülme yapmaz hatta destekler merak etme
Anladım canım, çok sağol.
Bu arada lavanta yağını şimdi okudum da kurutucu etkisi varmış onun, o yüzden onu kullanmaktan vazgeçtim, ki benim saçlarım zaten çok kuru, elektrikli. Ama menekşe yağını alayım hemen .

Saçımı kestirdim! Bakım öncesi hem kahkül hemde şekil olarak düzeltilmeye ihtiyacım vardı, ve istediğim kadar kesildi sanırım bu kez arkalardan 1 ile -3cm arası gitti en fazla elimle ölçtüğümde tabi yarın ilk bakım ve resimle daha iyi anlarım.
Şimdiki rutinim dax-hindistancevizi yağı / ilik kürü olacak, yaz sıcakları başlamadan elimdeki ilikleri bitirmem lazım malum kokudan yazın kullanılmaz..
Haftaiçi 1 hafta dax+ilik öteki hafta hindistancevizi yağı+ilik olarak kullanacağım dönüşümlü; Hafta sonu ise ilik+ vitamin ampulu olarak kullanacağım.. Durulama suyuma henüz karar veremedim onuda yarın eklerim hazırlayınca. Yarın akşam görüşmek üzere

Evet ara sonrası ilk bakımla bugün başladım ama önce resimler..
5 Mart - Ara öncesi-

-30 Mart- Kesim sonrası- İlk bakım-

Bakım1: 1 silme tatlı kaşığı dax+ 1 küp ilik diplere, boylara ise zeytinyağı uyguladım. Durulama suyu olarak lavantada karar kıldım. Pazar görüşmek üzere

iyi bari bu sefer cok gitmemiş benimde duzelttirmem lazim ama yaza biraktim burda kafasina gore kesiyorlar

Canım dax + ilik derken yada vitamin + ilik derken karıştırarak mı uyguluyosun dax tek basına kullandın mı saç dökülmesi yaptımı, vitamin derken bemiks evigen ampüllerdenmi bahsediyosun cok soru sordum ama

Canım dax + ilik derken yada vitamin + ilik derken karıştırarak mı uyguluyosun dax tek basına kullandın mı saç dökülmesi yaptımı, vitamin derken bemiks evigen ampüllerdenmi bahsediyosun cok soru sordum ama
Evet karıştırarak uyguluyorum, tekte uygulamıştım ama arıtması sorun olduğu için karışımı tercih ediyorum. Evet vitaminde tahmin ettiğiniz o 3lünün ta kendisi. Genel olarak mevsim geçişlerinde sıkça dökülme yaşadığım için daxa bağlayamadım tek kullandığımda da.. ama kullanırken artıp bırakınca duruyorsa bir şekilde iyi gelmemiş olabilir, yoksa mevsimsel, hormonal dökülmeden falan süphelenmek lazım içsel faktörler daha etkili dökülmede malesef Sorun değil bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışırım dert etmeyin.

kuzuç çok güzel uzamış. benimde kırık dolu . son 1 . buçuk yıldır kesim olmadı hiç . ama en az 1 yıl daha kırıklarımla yaşamaya kararlıyım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…