Yine, yeni, yeniden merhabalar! Önceki konularda saçlarımı boyadan kurtulmak için hunharca uzatma çabasındaydım, bu aşamada, sarımsak yağı, zeytinyağı, dax, mecitefendi bakım yağı, sığır iliği kürü gibi bir ton tarif denedim sonundada mutlu sona kavuştum. 2 Mart'ta son kesimimi yaptırdım, onun ardından uzamam yavaşladı vs derken 1 ay kadar önce bakımlara ara verdim taa ki bugüne kadar.. Şimdilik planım Redist 40 çeşit bakım yağımı haftada 1 olarak kullanıp 4-5 hafta sonunda ara verip, sonrasında sığır iliği kürünü tekrar etmek. Uzama konusunda şuan bir takıntım yok bu boy şimdilik yeterli lakin aşırı dökülmem var ve uzak ara en etkili gelen şey sığır iliği oldu dökülmeye.. Hedefim saçımın sağlığını korumak ve saç kaybını durdurmak, bakımlı halini kaybetmeden sağlıklı uzama sağlamak. Elimdeki yarım kalan ürünlerin çoğunu bitirdim, an itibariyle şampuan olarak Organix-Macadamia'lı, krem olarak Elseve Kırılma karşıtı saç kremi (boyalıyken kullanıp memnun kalmadığım ama an itibariyle yeterli yumuşaklık sağlayan kremim), Lila kapaklı Elseve mucizevi yağ ( avonun arganlı serumundan sonra değişiklik yapmak istedim) kullanıyorum. Extra olarak artık benimde bir tahta tarağım var, Bursa'da hamam eşyaları satan bir dükkanda karşılaştım tesadüfen, en kalın ve seyrek dişli olanını aldım gayet güzel iş görüyor. Gelelim güncel haline;
Eki Görüntüle 1886446 Bakım1: Diplere Redisti uygulayıp masaj yaptım parmak uçlarımla, boy ve uçlara ise avcumda ısıtıp zeytinyağı uyguladım, güzelce sarmalayıp 3-4 saat kadar beklettim. sonrasında organixle 2 kez köpürttüm ve kolayca durulandı.
Not: 1 Haftadır fön makinası kullanmaya tekrar başladım, öncesinde kendiliğinden kurumaya bırakıyordumm..
Haftaya görüşmek üzere