- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #6.201
Çağlam var malesef böyle insanlar kuzum başının gözünün sadakası olaun.Kızlar bende ölümden döndüm.İşyerimizde patlama oldu yangın çıktı.3 cü kattan atlamak zorunda kaldım kuzenimle.Korkunçtu.İşyeri yandı kül oldu.Bilgisayarlar herşey eridi gitti.İşyeri kalmadı geride.Birdaha dönmemeye karar verdim canımdan kıymetli değil hiçbirşey bu korkuyla nasıl yapabilirim ki.Bizde eşimle bazı kararlar aldık yakında bir süpriz dönerim belki
Aman ya Rabbim,yine kara bulutlar dolaşıyor bizim topikin üstünde...
Gerçekten,iştir,paradır,kariyerdir dalıp gdiyoruz bazı şeylere ama ölümle hayat arasındaki çizgi gerçekten çok ince....Rabbim korumuş Elisim....Çok geçmişler olsun,Allah bir daha yaşatmasın.
Aynen işimde iyiydim ama bazı olumsuzluklar gördüm yangın esnasında ve kararımda etkili oldu.Allah ıma şükürler olsun şuan burdayım eşimin ailemin yanındayım çok şükür.Bilmeeemmmmm bakalımmm kısmet kuzucuklarım ben uzun bir süre çocuk istemiyordum.Eşim çok istiyor hemde çok sanırım bende bu konuda onu fazla bekletmeyeceğim.Haber veririm zaten.Bu olayda çok etkiledi beni.Bide çevremdede çocuk isteyip çok olmayan var senelerce onunda bir tedirginliği olmaya başladı.
Rabbim bir daha yaşatmasın canım,en hayırlısı budur mutlaka.En kısa zamanda bu olumsuzluğu alsın inşallah Rabbim üstünden ve gönlünüzdekini versin.
Nazlımmm şimdi gönlün bulandı iyicce biliyorum düğün üzeri yine mi diye... Sakın canını sıkma kusum zorlu sınavların mükafatları daha buyuk oluyor her zman kayınanneciginin daha iyi olmasına coook srvindim insallah eskisinden de iyi olacak kısa zamanda merak etme
Umarım diğer herkesler de iyidir... Benim canım çok sıkıldı bugun sizinle paylasmak istedim.Bu kadar da olmaz diyecegim bir olay yasadım
Sabah otbuse bir adam bindi 3 cocugu ve eşiyle beraber. Cocuklardan biri hasta agzında maske var basını tutuyor devamlı falan. Gecip yan taraftaki iki koltuga oturdular. İlk basta icimden kızdım. Be amca halin durumun ortada bir de uc cocuk yapmıssın ne gunahı var bu cocukların diye. Cunku gercekten hhalleri perisan...
Neyse sonra bu amcanın telefonu caldı. Actı telefonla konusuyo ama gercekten biriyle konusuyordu eminim ozellikle baktım karsıdan ses gelio mu diye.. Bir kadınla konusuyordu ondan kesin eminim duydum karsıdan gelen kadın sesini. Neyse telefonda "neyse abla tamam napalım kısmet sen de bulamadıysan alıp geri getircez cocugu dedi," telefonu kapadı basladı aglamaya... Koskoca adam hungur hungur aglıyor bir yandan da esine Allah buyuktur napalım falan diyor
Dayanmadım koluna dokundum dedim cocuk hasta heralde???
Evet beyni su topluyor dedi. Hastanede işlemleri var ama yarsını odedekik paranın yarısı kaldı geri getiricez bugunde bulamazsak dedi
İçim yandı... Cıkardım cuzdanımda ne varsa verdim (Allahın işi normalde yanımda nakit tasımam ama bu sabah olacagı tuttu) benim verdigimi gorunce yanımda oturan hanımefendi de cıkarıo verdi "ben de verecektim ama cekiniodum diyerek"
adam once almak istemedi zorla eline tutusturduk al kardesim Allah rızası... Cocugun bir ihtiyacını al bu yagmurda ayaklarında botları yok dedik...
Neyse dualar etti bir sürü Allah razı olsunlar falan biz de iyi bişey yaptık diye sevinelim!
Ofise gelip arkadasıma anlattım... Aynı otobuse biniyoruz onunla, adam sık sık goturuomus cocugu hastaneye hani karsılasırsak bir daha adını sanını alsak patrona da solesek iş yeri olarak ellerinden tutsak diyecegim guya
Arkadasım ne dese begeninO adamı 1 yıldır goruyomus ve her sabah aynı numarayı yapıyor cagla keske beni bi arasaydın.. Dolandırcıının teki insanların duygularını somuruyor senin gibi acıyanlardan ne koparırsa işte dedi
Resmen ailecek orgutlenmişler! O kucucuk cocuklara bile rol yaptırıyor... Hastanenin orda inmediginde suphelenmiştim aslında.. Son duraga kadar bekledi... Kimden ne koparırsam diyesanırım
Ay salak yerine kondum resmen! Böyleleri yüzünden gercek ihtiyac sahiplerine guvenemiyoruz!
İhbar mı etsem bu adamı? Etsem de nasıl bulacaklar ne diyecegim? Akıl verin bana.. Daha fazla Allahın adını kullarak adam soymasına göz yumamam
Çağlam var malesef böyle insanlar kuzum başının gözünün sadakası olsun.Kızlar bende ölümden döndüm.İşyerimizde patlama oldu yangın çıktı.3 cü kattan atlamak zorunda kaldım kuzenimle.Korkunçtu.İşyeri yandı kül oldu.Bilgisayarlar herşey eridi gitti.İşyeri kalmadı geride.Birdaha dönmemeye karar verdim canımdan kıymetli değil hiçbirşey bu korkuyla nasıl yapabilirim ki.Bizde eşimle bazı kararlar aldık yakında bir süprizle dönerim belki
kıymetimm çok zaman olmuş sen yazalı ama ben foruma yeni girdim şimdi cevap veriyim sana.herkese selaammm
Nurayım sen isg sınavına gireceksin sanırsam. bende çok kararsızım bu konuda gelecek sınava girsem mi bilemiyorum. buna da çok fazla rağbet oldu benim gibi yeni mezun işsizlerden ve nette araştırıyorum da iş olayını artık bunda bile tecrübe istemeye başladılar. bu sebeplerden bu sınava girmedim ben. sınava girip sertifikayı alıp tekrar işsiz kalırsam düşüncesinden dolayı. ilerki senelerde de çok gerekli olacak kamuya da alım olacak vs. deniliyor. öyle ikilemdeyim yani.:26: birde asıl kpss ye hazırlanmak istiyorum. benim bölümümden almasalar da sertifikalarla vs. belki atanma imkanım olur diye. eğer isg ye hazırlanırsam sınav şubatta. 3ayımı ona vermem gerek gibi görünüyor. çalışma anlamında ne kadar süre yeterli sence, devamlı sınava kadar çalışmam gerekir mi??
bütün dertlerimi de sana yazdım resmen
selam kızlar..
herşey güzel giderken dün bir anda tüm hayallerimi yıktılar...
düğün salonunun müdürü bizi ve birçok çifti dolayısıylada salon sahiplerini dolandırmış. bir arkadaşımız daha tutmuştu orayı o dün haber verdi salondan aramışlar. tabi biz koşa koşa gittik.adamların bizden haberleri bile yok! arama listesinde bile değiliz. o pislik kadın listeye bile işlememiş adımızı. verdiğimiz kaporalar falan hepsini cebe atmış. ama en kötüsü aynı tarihe aynı saate başka düğün!!!!!!!
üstelik onlarla sözleşmesi var bizde sadece küçük imzalı bir kağıt! gittim 2,5 saat ağladım sinir krizleri geçirdim... salon sahipleri çok anlayışlıydılar. onlarda mağdur durumda sonuçta.diğer tutan kişilerin sözleşmesi olduğu için mecbur önceliği onlara verdiler. bizede tek çare düğünü gündüze çekmek oldu..çünkü başka salon ve tarih istemiyoruz. gündüz düğünüde oldum olası sevmedim ama kısmet diyorum artık. tam sakinleştim eve geldim bu sefer evde kıyametler koptu onlarda gündüz istemiyor. mecbur razı olundu...
ama nişanlım sağolsun dünden beri etrafımda dönüyor beni mutlu etmek için. onun anlattığı hayallerle içimi rahatlatıyorum.
dün nişanlıma sarıldım ağlıyorum sonra onunda doldu gözler bi baktım salon sahipleride oturmuş ağlıyor bizimle. kadıncağız diyoki Allahım nasıl seviyorlar birbirlerini.5 yıl sonra sizi yine böyle görmek istiyorum falan dedi.hep moral vermeye çalıştılar. diğer çifti arayıp ikna etmeye çalıştılar ama onlarından yurtdışından akrabaları gelecekmiş 7000 euroluk uçak bileti alınmış başka tarih saat olmazmış.
öyle işte kızlar...çok büyük bir şok ve mutsuzluk atlattık. ya ortaya çıkmasaydı kadının sahtekarlığıda biz 1 hafta kala öğrenseydik... faciadan döndük resmen.
sıradaki gelincikler aman dikkatli olun bizim düştüğümüz hataya düşmeyin. sözleşmenizi falan güzelce kontrol edin
ezgimmÇağloşum beni iyi anlarsın ki anlamışsında canım dediğin gibi bu sürecin her anının tadını çıkarmalı işte maalesef her zaman mümkün olmuyor..Şükürler olsunki iki ailemde beni (tabi bende onları) çok seviyor.hani demişsin ya eşimin ailesinde sevgi ve bağlılığı gördüm diye işte bizim ailede herkesin öyle görüp imrendiği, hep bir bütün halindedir.hatta biz şey deriz kız vermeyiz damat alırız. Çünkü damatlarda çok sevip kendilerine yer edinir bizim ailede.işte bu olaylar ve öncesinde başka yaşanan sorunlar (benimle ilgili değil ama ailevi sorunlar yaşadık) hep nazara geldiğimizi düşünüyorum.çünkü gerçekten her şey sorunsuz güzel giderken birden bunlar yaşandı.ve aynı hafta ofismizin camı durduk yere boydan boya çatladı..Allahım sevgilerimizi, bizleri kem gözlerden, kötü niyetli insanlardan korusun
Nihancım ve nejlacım amin diyorum ve teşekkür ediyorum sizede
Buarada dün yeni tarihimiz belli oldu.
17 Mayıs Cumartesi 13.30 nikah- kınamı yapacağım salonda , 30 kişilik sadece yakın arkadaşların katılımıyla kokteylli olacak .Bu bize salon sahiplerinin ikramı ücretsiz her şey.
22 Mayıs Perşembe akşamı kınam olacak ve 25 Mayıs Pazar akşamı düğün. (inşallah tabi)
3 gün 3 gece eğlence:))
inşallah Allah o günleri mutlulukla ve sağlıkla görmeyi nasip eder kuzular. öpüyorum hepinizi
resmen şoklardan şoklara uçtum pufum yaKızlar kayınannim kalp kriizi geçirdi
Nazlımmm şimdi gönlün bulandı iyicce biliyorum düğün üzeri yine mi diye... Sakın canını sıkma kusum zorlu sınavların mükafatları daha buyuk oluyor her zman kayınanneciginin daha iyi olmasına coook srvindim insallah eskisinden de iyi olacak kısa zamanda merak etme
Umarım diğer herkesler de iyidir... Benim canım çok sıkıldı bugun sizinle paylasmak istedim.Bu kadar da olmaz diyecegim bir olay yasadım
Sabah otbuse bir adam bindi 3 cocugu ve eşiyle beraber. Cocuklardan biri hasta agzında maske var basını tutuyor devamlı falan. Gecip yan taraftaki iki koltuga oturdular. İlk basta icimden kızdım. Be amca halin durumun ortada bir de uc cocuk yapmıssın ne gunahı var bu cocukların diye. Cunku gercekten hhalleri perisan...
Neyse sonra bu amcanın telefonu caldı. Actı telefonla konusuyo ama gercekten biriyle konusuyordu eminim ozellikle baktım karsıdan ses gelio mu diye.. Bir kadınla konusuyordu ondan kesin eminim duydum karsıdan gelen kadın sesini. Neyse telefonda "neyse abla tamam napalım kısmet sen de bulamadıysan alıp geri getircez cocugu dedi," telefonu kapadı basladı aglamaya... Koskoca adam hungur hungur aglıyor bir yandan da esine Allah buyuktur napalım falan diyor
Dayanmadım koluna dokundum dedim cocuk hasta heralde???
Evet beyni su topluyor dedi. Hastanede işlemleri var ama yarsını odedekik paranın yarısı kaldı geri getiricez bugunde bulamazsak dedi
İçim yandı... Cıkardım cuzdanımda ne varsa verdim (Allahın işi normalde yanımda nakit tasımam ama bu sabah olacagı tuttu) benim verdigimi gorunce yanımda oturan hanımefendi de cıkarıo verdi "ben de verecektim ama cekiniodum diyerek"
adam once almak istemedi zorla eline tutusturduk al kardesim Allah rızası... Cocugun bir ihtiyacını al bu yagmurda ayaklarında botları yok dedik...
Neyse dualar etti bir sürü Allah razı olsunlar falan biz de iyi bişey yaptık diye sevinelim!
Ofise gelip arkadasıma anlattım... Aynı otobuse biniyoruz onunla, adam sık sık goturuomus cocugu hastaneye hani karsılasırsak bir daha adını sanını alsak patrona da solesek iş yeri olarak ellerinden tutsak diyecegim guya
Arkadasım ne dese begeninO adamı 1 yıldır goruyomus ve her sabah aynı numarayı yapıyor cagla keske beni bi arasaydın.. Dolandırcıının teki insanların duygularını somuruyor senin gibi acıyanlardan ne koparırsa işte dedi
Resmen ailecek orgutlenmişler! O kucucuk cocuklara bile rol yaptırıyor... Hastanenin orda inmediginde suphelenmiştim aslında.. Son duraga kadar bekledi... Kimden ne koparırsam diyesanırım
Ay salak yerine kondum resmen! Böyleleri yüzünden gercek ihtiyac sahiplerine guvenemiyoruz!
İhbar mı etsem bu adamı? Etsem de nasıl bulacaklar ne diyecegim? Akıl verin bana.. Daha fazla Allahın adını kullarak adam soymasına göz yumamam
Çağlam var malesef böyle insanlar kuzum başının gözünün sadakası olsun.Kızlar bende ölümden döndüm.İşyerimizde patlama oldu yangın çıktı.3 cü kattan atlamak zorunda kaldım kuzenimle.Korkunçtu.İşyeri yandı kül oldu.Bilgisayarlar herşey eridi gitti.İşyeri kalmadı geride.Birdaha dönmemeye karar verdim canımdan kıymetli değil hiçbirşey bu korkuyla nasıl yapabilirim ki.Bizde eşimle bazı kararlar aldık yakında bir süprizle dönerim belki
Eliiisss çok çok geçmiş olsun canım, nasıl büyük bir kaza atlatmışsınız, Allah korumuş,sadaka ver canım. 3. kattan atlamışsınız bir şey olmadı değil mi kuzum.Allah esirgesin kötülüklerden. Rabbim aratmadan da gönlünüzdekini nasip etsin canım
Çağlam bu dünya ne hale geldi ya, insan yardım dahi edemiyor, kimseye güvenemiyor böyleleri yüzünden.Allah ıslah etsin.Çocuklara yazık günah.
Benim de keyfim yok pek. Aşkla kavga ettik ne tadım vaaar ne tuzum
Malum mevzudan mı Nihanım ?
ÇAğlam yaaaa okurken önce duygulandım tam ağlayacaktım yazının sonunu da okuyunca ağzım açık kalmış. Bu nasıl bir vicdan ya, bu nasıl bir sömürmedir. Allah bildiği gibi yapsın böyle insanları yaaaa. Şok oldum resmen ben ki seni düşünemiyorum yaaa
Elisssss canımmm büyük büyük geçmişler olsun her şerde bi hayır var derler belki de bu snein için hayırlıdır. Çok şükür Rabbim seni korumuş verilmiş sadakanız varmış
Nihanımmmm canım hayırdır noldu size de mi nazar değdi. BÖyle tartışmalar uzatılmadığı sürece aşkı güçlendiriyor tatlım inşallah siz de aşkınız kuvvetlenmiş bir şekilde barışırsınız
Bilmiyorum kuzular... Nazar mı değdi, birbirimize, olaylara sabrımız mı kaldı, bunlar bir işaret mi bilmiyorum
Nihancım bu konular yıpratır insanı, ilişkiyi.
Tek ortak mevzu haline getirmeyin aranızda, her konuşma o noktaya gelmesin.
Sadece iki sevgili olarak düşünün, o canınızı sıkan olumsuz etkileyen konulara dönmeyin.
Bizim eşimle de tekniğimiz budur, canımızı sıkan, ortak problemimiz olan konulara mümkün mertebe dönmeyiz. Çünkü insan deştikçe kırılıyor, kırıyor, eziliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?