Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Canım yaaaa, mutluluğumu böyle sıcak paylaşıyorsunuz ya çok duygulanıyorum ve çok mutlu oluyorum.
İyi ki varsınız Beğendin mi bizii
İnşallah eeen hayırlı ve yakın bir zamanda, en güzeli nasip olur tatlım.
Ben de öpüyorum

Burda bi 24 mayıs gelini vaar kiiiiii nihayet alabildik tarihimizi coook mutluyuuuz suan tarihimizi kutluyooruzzz Ezgotumm bayıldım bilekliğe süpersin
oyyy tebrik ederim pufummm peşpeşe gelin oluyoruz desene

canım yaaa nasıl seviniyorum sana. nişanlılık gerçekten çok ama çok güzel, çok farklı. inşallah en güzel şekilde yaşarsın bugünleri

oyyy tebrik ederim pufummm peşpeşe gelin oluyoruz desene

canım yaaa nasıl seviniyorum sana. nişanlılık gerçekten çok ama çok güzel, çok farklı. inşallah en güzel şekilde yaşarsın bugünleri

Canım Ezgişim, sevincini inan yüreğimde hissediyorum, iyi ki tanımışım seni Evet nişanlılık gerçekten çok güzel. Uzaktayız biz yine gerçi ama böyle bile çok güzel çok şükür

sende iykiiii varsınnn kiii
çok çok güzel herşeyiniz foto çekimi kime aitse güzel çekmiş ayrıcanaaa
vee güzel dileğin içinn kocaaaaamaaannn aminnn diyorummmm kuzummm

sende iykiiii varsınnn kiii
çok çok güzel herşeyiniz foto çekimi kime aitse güzel çekmiş ayrıcanaaa
vee güzel dileğin içinn kocaaaaamaaannn aminnn diyorummmm kuzummm

Teşekkürler canım
Fotoğraflarımızı kuzenim çekti, çok da hastaydı erken gelemedi, evde çektik sadece. Çok şükür güzel oldu.

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzz düğün günümüzü aldıııııııııııııııııııııkkkkk

12 Ağustos 2014'te evleniyoruz Allah'ın izniylee:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Hem dee sevdiceğimin doğumgünündeeeeeeeeee

Nihanımmm ne güzel bi haber bu hayırlı uğurlu olsun şafağınn hemencikk atı atıversinnn inşallahhh
Hemde özel bi günde güzel bi günde evleniceksiniz ya tekrar hayırlı olsun tatlımmm benimmm

Nihanımmm ne güzel bi haber bu hayırlı uğurlu olsun şafağınn hemencikk atı atıversinnn inşallahhh
Hemde özel bi günde güzel bi günde evleniceksiniz ya tekrar hayırlı olsun tatlımmm benimmm

Kuzuum teşekkür ederim, sevincime ortak oluyosun hep çok çok sağ ol
Evet çok güzel oldu tarihimiz çok sevdik

Nihancımm hayırlı olsun tarihiniz, pek yazışmasakta seninle ne zorlu günler geçirdiğinizi okumuştum

Artık çok ama çok mutlu olunn

Canım benim, Allah hayırlı uğurlu kılsın gününüzü. Çok şükür Allah'ıma, iki seveni daha birleştiriyor

İçim de bi garip oldu, bizim yıldönümümüzde evleniyorsunuz:123:

Nihancımm hayırlı olsun tarihiniz, pek yazışmasakta seninle ne zorlu günler geçirdiğinizi okumuştum

Artık çok ama çok mutlu olunn

Çok teşekkür ederim canım, evet pek yazışmadık ama az çok tanıyorum seni. İnşallah hepimiz mutlu oluruz.

Canım benim, Allah hayırlı uğurlu kılsın gününüzü. Çok şükür Allah'ıma, iki seveni daha birleştiriyor

İçim de bi garip oldu, bizim yıldönümümüzde evleniyorsunuz:123:

Lavincim çok teşekkür ediyorum kuzum, aynı tarih miydi sizin deee...Aaa unutmuşum tarihini bak.
Az önce sevdicek aradı yerle ilgili bir sıkıntı varmış 2 haftaya kesinleşicek dedi.
Bir evet diyip gün veriyorlar bir bekleyin diyorlar. Sinirlerim bozuldu
Burda da bi düzen yok yani.
Ama inşallah kesinleşir çok ısınmıştım ki ben bu tarihe.

Son düzenleme:

Nihannnnnnn canımmmmm inanmıyorummm harikasınız yaaa çok sevindimmm hayırlı olsunnnn

Nihannnnnnn canımmmmm inanmıyorummm harikasınız yaaa çok sevindimmm hayırlı olsunnnn

Tatlıımm teşekkür ederim fıstığım
tarihimizde bi sıkıntı var yazmıştım yukarda hala kesinleşmedi malesef Bekliyoruz.
Dualarını esirgeme güzel yürekli arkadaşım

Tatlıımm teşekkür ederim fıstığım
tarihimizde bi sıkıntı var yazmıştım yukarda hala kesinleşmedi malesef Bekliyoruz.
Dualarını esirgeme güzel yürekli arkadaşım

Ay kuzumm inşallah o da gönlünüze göre olur. Buraya kadar geldiniz ya dimi, ilk zamanları hatırlıyorum da atanacak mı diyorduk bak atandı , sonra ailen ne diyecek diyorduk bakk düğün tarihine kadar geldik. Ayyy gelinlik çeyiz ev ohhh ne güzel sana bi dolu iş çıktı

Hem de ne bi dolu
Evet kuzum ya senin ve güzel kızçlerimizin dualarıyla, Rabbimin izniyle geldik buralara. İnanamadığım anlar oluyor. Yüzüğüme bakıp bakıp ben nişanlıyım yahu diyesim geliyor Allah en en yakın ve hayırlı zamanda size de nasip etsin kuzum, dualarımdasınız siz. Yapılacak iş bir dünya ama uzaktan hiçbir şey yapamıyorum canım ya. Gelinliğime bile temmuzda bakabileceğim ancak

ay kuzum uzaktan uzaktan olmuyor yaa haklısın ayyy ne heyecanlı dimiiiii, yıllar sonra parmakta yüzük olması. Eş durumu nasıl olacak? Sen mi isteyceksin?
Herkes dediği gibi bu zamanlar en güzel zamanlar

ay kuzum uzaktan uzaktan olmuyor yaa haklısın ayyy ne heyecanlı dimiiiii, yıllar sonra parmakta yüzük olması. Eş durumu nasıl olacak? Sen mi isteyceksin?
Herkes dediği gibi bu zamanlar en güzel zamanlar

Evet çok güzel bir his canım çok şükür
Büyük ihtimal o benim yanıma isteyecek canım, gidemedim buralardaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…