Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

iviiiiit ya cicik olmasalarmışta bende almasaymışımm batmasaymışım alla allaa

Sen nasısın bakalım tatlılar tatlısıı

Ben de iyiyim kuzum, okul ev arası yaşıyorum işte çok şükür. Sınav haftasına giricez yoğunum birazcık. Çocuklar beni çok yoruyo yaa... Söz geçiremiyorum pufitom. Erkek öğrenciler çok zorluyor Bak sen bir dokundun bin işittin

Tatlııııım umarım karşına öyle biri çıkar ki geçmişte kalanlara hayatından çıktıkları için teşekkür edersin. Kolay bi durum değil, keşke kimse üstüne gelmese ama işte onlar da seni düşünüyorlar.
Ezgiciiiiim şok oldum resmen yazdıklarını okurken ve şunu diyorum verilmiş sadakanız varmış yaaa. Tatlım herşeyde bi hayır vardır emin ol düğün saatiniz değişti ama vardır bi hikmet. Çok çok geçmiş olsun kuzum yaaa. Nişanlın da yazık yaaa ona da içim cız etti. Bir erkeğin gözleri dolması kolay değildir. Ne kadar üzülmüş yaaa Ama çok şükür erken farkedilmiş. Bak aşkınız sayesinde çok daha kolay atlatmışsınız bu sıkıntıyı.
CAnım aldıkları çooook güzeller aşkla kullanın inşallah
Evet öpücük şart
Ama insan hep o cici şeylerden alası geliyor yaa...Onlar da güzel olmasaydı
Nihancııııııııııım sen nasılsın neler yapıyorsun var mı bi gelişme????

Yok kuzum hala aynı bekliyoruz bööyle .. Hiç bir hazırlık filan da yok yani, karar da yok ya zaten
Sen nasılsın? napıyosun bakalım

Yok kuzum hala aynı bekliyoruz bööyle .. Hiç bir hazırlık filan da yok yani, karar da yok ya zaten
Sen nasılsın? napıyosun bakalım

Tatlım benim de aynı beklemek tek yaptığım Haziran bi gelse, okulu bitmiş olsa, sonra da kpss olsa diye hayaller kuruyorum Tek gelişme var artık benim tüm akrabalar biliyor

İnanamıyorum ezgicimmmm, ne biçim insanlar var dünyada.

Zevk mi alıyorlar nedir yaptıkları bu kötülükten.

Allah yanlarına bırakmasın, haram olsun.

Hazırlıklar çok güzel ama o cicileri kullanmak çok çok daha güzel

Senin de şu cicik nevresimler içinde uyumana az kaldı inşallah.

Ben de eskise de yenilerinden alsam diye uğraşıyorum

Nihanım ben de çok yoğunum, branş arkadaşımı ram görevlendirdi, aldılar benden, tek kaldım. Kafayı yiyorum.

Dışarıdan baksan 11.30 da mesaim bitiyor ama yarım günde tam günlük çalışıyorum resmen.

Zor ya çalışmak ama çalışmadan da olmaz

Destekleriniz için teşekkür ederim kızlar.
kaç gündür gözümün yaşı dinmedi.ailem çok tepki gösterdi gündüz olmasına. beni çok fazla kırdılar...
dün akşam toplanıp tekrar salona gidildi.bugün diğer çiftle tekrar konuşulacak. olmazsa artık 17 mayısta nikahımız olacak 31 mayıs akşamı düğün. salon sahibi nikahını ben üstleniyorum kokteyl vericem falan dedi. sonuçta onlarında suçu yok o pisliğin hatalarını düzeltmeye çalışıyorlar. hatta nikah memuru arkadaşıymış. aradı bugün oraya gidiyoruz. şimdiden günümüzü alıcaz
çok yoruldum artık ne olacaksa olsun..Allah ne yazdıysa o...

Kuzum ne olur ki gündüz olunca ? Ben Karadeniz'in küçük bir ilinde okudum,orda hep gündüz yapılırdı düğünler.Yani sadece bir alışkanlık bu,Allah'ın emri değil ki tövbe haşa....

Çok üzüldüm gerçekten canım. Keşke böyle olmasaydı...

Zaten planlarınız tepetaklak olmuş ailen neden bu kadar yüklendi ki?

Merve'nin de dediği gibi gündüz düğününü çok tercih eden var, hatta bence akşam yorgunluğundan daha iyi bile olabilir.

Diğer çift de yurtdışından geliyorsa çok da ümit bağlamayın derim, onların değiştirmesi de zor çünkü.

Hakkınızda hayırlısı ve en güzeli olur inşallah.

Yani,haklısın Lavinim;uçak biletleri falan alınmış,kimse bu saatten sonra tersine çevirmez durumu. Fotoğraf çekimini sabahtan yaptırırsın,öğlende de düğün başlar,akşam da evinize gidersiniz. Ama ailen çok yanlış yapmış çünkü sizin bi suçunuz yok ki...

teşekkür ederimm bebeklerr hepinizeee birr birrr

puuufff cicikleriniii yesinlerrrr hepsini gülee gülee kullannn bebekimmmmm

ezgimm neler olmuş öyle yaa ne biçim insanlarmış insan bile denmez onlara gerçiii
sizz kocamannn aşkınızlaa sevginizlee herşeyinn üstesinden gelirsiniz
nazarınızz olsun bunlarda artık kuzumm daha beterlerinden korusun rabbim

Ezgitooommm neler okudum ben öyle Şaka gibi gerçekten.Çok geçmişler olsun.Bizimkide gündüz düğünüydü.Çokta güzel oldu.Benim ailemde tam tersiydi.Ben akşam istiyordum onlar öğlen.Uzaktan insanlar gelicek dönmeleri kolay olsun demişlerdi.İyi kide öyle olmuş diyorum şimdi.Ailene gelince bazen çatışmalar olabiliyor bu konularda.Ama düzelicektir kusum üzülme sakın.Her şerde bir hayır vardır bitanem.

Tatlım benim de aynı beklemek tek yaptığım Haziran bi gelse, okulu bitmiş olsa, sonra da kpss olsa diye hayaller kuruyorum Tek gelişme var artık benim tüm akrabalar biliyor

Canım bu sene de senin yarine dualarımızı edelim hayırlsıyla kazanır inşallah. O sınavı beklemek ne demek iyi bilirim
Akrabalar nasıl öğrendiii, tanıştırdın mı? Damat geldi bile ailenize desene kuzum

evet lavimtoşum çalışmadan da olmaz. Ama gün sonunda o kadar yorgun oluyorum ki. 8 saat yüksek sesle ders anlatmak çok yoruyor beni. Bazı sınıflar kalabalık ve erkek öğrencilerim çok yaramaz. 1 dk. susmaz mı bir insan yaa. Sınıfın sessizliğini sağlayıp ders anlatmakta zorlanıyorum bazen o sınıflarda.
Okulunuz da büyükse kalabalıksa tek kalmak zor olmuşstur canım ya Allah yardım etsin.Birinin gelme durumu yok mu? İkinci dönem gelse bari

Ezgicim kızlara katılıyorum gündüz düğünü neden sıkıntı olsun ki... Ailenin gündüz olmasını istemesinin nedeni ne?
Hem sizin suçunuz değil ki bu sana yüklenmeselermiş keşke. Bizim memlekette de gündüz yapılırdı düğünler sonra sonra akşam yapmaya başlandı. Öğlen saatlerin de mi olacak? Zaten salon olacağı için bi problem olmaz gibi. Dinlenirsiniz hem

Son düzenleme:
Tatlım bi kuzenim biliyordu o da galiba teyzemlere söylemiş, teyzem beni aradı sordu. Var mı düğün neden anlatmıyorsun dedi acıtasyon yaptı ben de itiraf ettim. O da teli kapatıp herkese anlatmış. İnşallah öğrenci olduğunu duyunca olumsuz düşünmezler.

Ooo bir anda olmuş iyi olmuş. Sonuçta bu yıl bitiyo, mühendis dersin. Bazıları illaki can sıkıcı şeyler diyecektir diyecektir de kulak asma. Bizim akrabalardan da o çocuk atanmadı, ücretli yapıyo diyenler olmuş Konuşuyo işte herkes bi şekilde

Çeneleri tutulsun,bu nasıl terbiyesizlik...

İçim bir tuhaf oldu, film şeridi geçti resmen gözümün önünden.

'Ücretli' demiyor mu birileri tüylerim diken diken oluyor.

Ya ben bu insanları anlamıyorum. Ne kadar maddiyatçı olmuşuz demi.Karaktere bakamaktansa sadece paraya bakıyorlar.İşte böyle insanlar yüzünden evlilik kavramı anlamını yitiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…