- 4 Ağustos 2009
- 5.969
- 701
- 163
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #6.181
Ya ben bu insanları anlamıyorum. Ne kadar maddiyatçı olmuşuz demi.Karaktere bakamaktansa sadece paraya bakıyorlar.İşte böyle insanlar yüzünden evlilik kavramı anlamını yitiriyor
günaydın kızlar
destekleriniz için çok teşekkür ederim. ailemin karşı çıkma sebebi ise şu;
bizim ailede ilk düğün bu.o yüzden herşeyin çok güzel olmasını istiyorlar. babam ablama zamanında çok problem çıkardığı için onun hiç bir işi yolunda gitmedi. senin herşeyin güzel ve sorunsuz giderken sırf tarih için böyle olmasın dediler.çünkü bizim düğün salonumuz teras katta yani gündüz aydınlık oluyor. benim ilk hayalim zaten 17 sinde salon bulamazsak o gün nikah yaparım beyaz şifon elbise giyip kafama papatya tacı takmaktı. bana bunu hatıralttılar falan. açıklamaları çok mantıklı sonradan dolandırılma şokunu atlatınca bende öyle düşünüyorum ama işte bana bunu oturup güzelce anlatmadılar.herkes üstüme üstüme geldi. kayınvalidem ve kayınpederim sırf ben üzüldüm diye ayaklanırken kendi ailem benim üstüme geldi. sonradan herkes yaşananlardan pişman oldu ama geçen günler ve kırılan hevesler geri gelmiyor. buarada hala tarihimiz belirsiz. 31 mayısta dolu çıktı çünkü.o pislik kadının ajandasından isim çıktı yine listeye işlenmemiş...
bi ugrayayım topikime dedim neler olmus
kuzum ezgim üzme kendini... ama sende kendimi gördüm aile meseleleri... dugune 1 hafta kala annemin yaptıkları ve beni annemden cok dusunen esimin ailesi...
boyle konustukca ben sanki annemi sevmiomusum gibi oluyo alakası yok ben hala annesinin koyuncugunda uyuyan bir kızım... Onlara gittim mi babamı atar ben uyuycam mis kokulumla derim o kadar yani ama dugun zamanı bana ettikleri
hapsi gelip geciyor işte bir sekilde inan hepsi stresten sende benim gibi ilk cocuksun evlenen biraz da onun korkusu ve telasından inan bugunlerin geri gelmeyecek simdi oyle cok ozluyorum ki ben o hazırlık sureclerini cok yoruldum isyan ettim bazen ama acısıyla tatlısıyla ne kadar güzelmiş diyorum...
Ayrıca iyi yonlerinden bak seni yer geldiginde ailenden bile cok dusunen bir kayınailen var onun mutlulugu hiçbir seyde yok. Çok şükür Allahım bozmasın insan öyle huzurlu oluyor ki kocaman bir aile oluyorsun bir anda.
Hep diyorum evlilik her seyi supurecek butun olumsuzlukları... O gunlere odaklan sıkma canını. Aman kayınvalidem gelmesin mesafeli olayım vs vs diyen ben her gun kendi ailemin de onların da sesini duymadan edemiyorum şimdi
Keşke daha az çalışsam da gitsek gelsek diyorum sabah yolda kayınbabikimi gördüm yine gözlerimiz doldu ozluyorum bildigincunku o aile olma hissini aradıgımı anladım yıllarca. Benim kendi ailemde kavgalar dusmanlıklar coktur esimin ailesinde gordum birbirine baglılıgı sevgiyi saygıyı... Meger ihtiyacım olan sey buymus
Nihantosum gecmişe cok donemedim sen neler yaptın bakım??
Hepinizi ozledimm
Nejlaaam seni yerim ben ya... Yorumunu da yerim ne guzel soylemişsin :) Sen o kadar temiz kalpli o kadar tamaatkar bir insansın ki sen de hep dualarımdasın... Kalbin kadar güzel günler gör inşallah kuzum
Çağloşum beni iyi anlarsın ki anlamışsında canım dediğin gibi bu sürecin her anının tadını çıkarmalı işte maalesef her zaman mümkün olmuyor..Şükürler olsunki iki ailemde beni (tabi bende onları) çok seviyor.hani demişsin ya eşimin ailesinde sevgi ve bağlılığı gördüm diye işte bizim ailede herkesin öyle görüp imrendiği, hep bir bütün halindedir.hatta biz şey deriz kız vermeyiz damat alırız. Çünkü damatlarda çok sevip kendilerine yer edinir bizim ailede.işte bu olaylar ve öncesinde başka yaşanan sorunlar (benimle ilgili değil ama ailevi sorunlar yaşadık) hep nazara geldiğimizi düşünüyorum.çünkü gerçekten her şey sorunsuz güzel giderken birden bunlar yaşandı.ve aynı hafta ofismizin camı durduk yere boydan boya çatladı..Allahım sevgilerimizi, bizleri kem gözlerden, kötü niyetli insanlardan korusun
Nihancım ve nejlacım amin diyorum ve teşekkür ediyorum sizede
Buarada dün yeni tarihimiz belli oldu.
17 Mayıs Cumartesi 13.30 nikah- kınamı yapacağım salonda , 30 kişilik sadece yakın arkadaşların katılımıyla kokteylli olacak .Bu bize salon sahiplerinin ikramı ücretsiz her şey.
22 Mayıs Perşembe akşamı kınam olacak ve 25 Mayıs Pazar akşamı düğün. (inşallah tabi)
3 gün 3 gece eğlence:))
inşallah Allah o günleri mutlulukla ve sağlıkla görmeyi nasip eder kuzular. öpüyorum hepinizi
işte bunu aslında pek çoğumuz yapıyoruz canım, söyledikleri mantıklı olsa da söyleme tarzı bazen daha önemli oluyor. Sonuçta ailen de seni ve hayallerini düşünmüş. Neyseki atlatmışsınız biraz, çağlanın dediği gibi stresten herkes bir anda parlayabiliyor.
O kadında da hiç mi vicdan yokmuş Allah aşkına ya.
Umarım gönlünüze göre bir tarih bulursunuz kuzum.
Çağloşum maşallah kırk bin kere.İnsanın eşinin ailesini benimsemesi ne kadar güzel. Ben de müstakbel kayınvalideciğimden o elektiriği aldım, çok iyi niyetli, sevgi dolu birisi. Bakalım nasıl olacak aramız merak ediyorum. Ben de bir değişiklik yok kuzum, beklemedeyiz öyle.Herhalde babam şubat tatilinde kararını verir, ertesi gün de yüzük takılır. Bu gidişle öyle olcakOnun dışında bazı akrabaların sözleriyle can sıkıntıma sıkıntı ekleniyor. Takmamaya çalışıyorum, bunu öğrenmeliyim :36:
Çağlaaaaammmm tatlım benimm o güzel duaların binlerce kez Allah razı olsun senden ve Rabbim kat kat fazlasını sana versin inşallah, . Kuşum şu dediğin özellikle dikkatimi çekti, hani kayınvalidem gelsin gitsin istemiyordum evlenmeden önce ama evlendikten sonra tamamen fikrin değişmiş.Daha sık görmek gelip gitmek istiyormussun GErçekten evlendikten sonra eşinin ailesine daha da mı bağlanıyor insan??? Bi de şöyle bişi var seninkiler melek gibi ama yaaa dimi kuşum??? Karşı taraf da önemli dimi.Yani ben de çok korkuyorum da ya evlendikten sonra eşimin ailesi beni sevmezse diye üzülüyorum. Hani kocaman birbirine bağlı bi aile olmak istiyorum ben. Uzak olmak mı yoksa yakın olmak mı daha iyi bilemiyorum. Ama şunu biliyorum eşimin ailesini kendi ailemden ayırt etmek istemiyorum. İnşallah seninki gibi çook iyi olur yaa
Ezgiciiiiim çağlacım çok haklı böyle kötü bi durum sonucunda şunu anladın ki eşinin ailesi çooook iyi, kötü gününde sırtını yaslayabileceğin ikinci bi ailen olmuş ne mutlu sana
Veeee herkese şöyle bi dua etmek istiyorum; Rabbim burdaki tüm arkadaşlarımın eşlerini her gün evlerine sağ salim gelmelerini nasip etsin, ve benim gibi evlilik için bekleyen arkadaşlarımı da sevdiklerini kavuştursun inşallahhh.
Kızlar kayınannim kalp kriizi geçirdi
kızlar ben kabusta gibiyim resmen isyan etmicem sözüm var ama cok yoruldum yıprandım 6-7 aydır bi olumsuzluktur gitmedi üstümüzden Allah beterinden korusun tabii.. dualarınızı esirgemeyin şuan yoğun bakımdan cıktı bin şükür dahada iyi olucak pamuk sultan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?