- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
- 448
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #6.221
Nihancım bu konular yıpratır insanı, ilişkiyi.
Tek ortak mevzu haline getirmeyin aranızda, her konuşma o noktaya gelmesin.
Sadece iki sevgili olarak düşünün, o canınızı sıkan olumsuz etkileyen konulara dönmeyin.
Bizim eşimle de tekniğimiz budur, canımızı sıkan, ortak problemimiz olan konulara mümkün mertebe dönmeyiz. Çünkü insan deştikçe kırılıyor, kırıyor, eziliyor.
Nihancııııım böyle uzun süreki ilişkilerde bazen birbirine tahammül azalıyor, herşey göze batmaya başlıyor sebebi de geçmek bilmeyen beklemeler zaman,ayrılık işte böyle zamanlarda ufacık sürprizler yapmak iyi geliyor. Eminim her ilişkide böyle süreçler oluyor
Haklısın kuzum.... ama bu kez kavgamız o yüzden çıkmadı... Yani evlilik, aile, bekleyiş filan değildi mevzu. Konuşmuyoruz epeydir bu mevzuyu zaten. Haber var mı diyo, yok diyorum kapatıyoruz. Konustukça daha çok büyüyor dediğin gibi. Bu kez mevzu küçücük bir şeyden büyüdü, büyüdü... Biz'dik esas mesele yani. Tavırlarımız, davranışlarımızdı.
Yaşadığınız sıkıntılar, uzaklık, atama bekleme gibi zorluklar sizin hem tahammülünüzü azaltmış, hem de birbirinizden beklemediğiniz davranışlara sebep olmuş. Zamana bırakmak, her şeyin yoluna girmesi için biraz zaman tanımak gerek sizin için.
ay Kriz inanmıyorum senin de mi basına geldivalla ben de ah etmemek için zor tutuyorum kendimi... Ama ah edilmeyecek gibi de değil. Allah ıslah etsin diyorum sadece dünden beri. İnternet üzerinden belediye yazdım bakalım ne dönüş yapacaklar. Bence bunlar resmen örgüt Allah bilir o cocuklar onun cocugu da degildir
evet kızcelerim sonucta ben ne niyetle verdim Rabbimiz biliyor o yüzden icim rahat ben sadece o adamın daha fazla insan duygularını sömürmesini istemiyorum. Nurayım bir şey desem gorunce rezil etsem ne fayda inkar eder otobusten iner yine yapar yapacagını dilerim devlet el atar bu duruma.
Nihanım kıyamam kuzum yaaa ... Sıkma canını bu bir, ikincisi de kırgınlıkları asla uzatmayın... Biz taa sevgilyken bir anlasma yapmıstık ne olursa uzatmayacagız diye... O anlasmaya da sadık kaldık öle yapmaya da devam ediyoruz bir sorun mu var? Oturun konusun asla yarına kalmasın asla o gece kalbinizde kırgınlıkla uyumayın bu ilişkinizin temeli olsun kusum nacizane tavsiyem
kızlar meraba siteye yeni üye oldumm konu acamıyorum mesaj atamıyorum 50tane olmadan ceyızlerınızı gördum cok guzell hepsii
bende cupcake asıgıyım ama tr de cok bısey yok olanları almısımdır zaten acaba yurt dısından urun getırtebılıcekler varmıdır tanıdıkları olabılır kendılerı olabılır lutfen yardım edinn bana
ezgimmnasıl üzüldüm anlatamam. şaşkınlığımı dile getiremiyorum.. nasıl bi insanmış acaba o paralar nasıl boğazından geçmiş, nasıl yiyebilmiş. nasıl masum insanların hayalleriyle oynamış!! dolandırıp kaçmış anladığım kadarıyla düğün salonunu da.. umarım bulunur da cezasını çeker.
yeni tarihiniz, yeni planlarınız hayırlı uğurlu olsun ezgim. kaderinize böylesi yazılmış demek ama keşke bu, bu kadar acı bi şekilde öğrenilmeseydi.
ailenle yaşadıkların şu an artık kırılan kalp eskiye dönmüyo gibi düşündürüyo ama evlendikten sonra herşey bambaşka oluyo. ne yaparlarsa yapsınlar unutuyo insan ve bambaşka duygular giriyo araya. ben senin cici ailene azıcıkta olsa tanıklık ettim. çok sevdim. onlarda senin için en iyisini istemekte öyle haklılar ki. çünkü sen gerçekten en iyisine layıksın kuzum. ve şükürler olsun ki seni böylesine hakedebilen, her daim yanında olabilen bir adamla birleştireceksin hayatını.
Canlarım iyi dileklerini için teşekkür ederim.. Çok şükür pamuğum iyi şimdi 16 hafta boyunda cok cok cok dikkat etmesi gerekiyor kalbinin % 20si hasar görmüş , doktor üzülmeyi bırakın çok sevinmesi bile iyi değil dedi..Bunada şükür Allah yardımcımız olsun inşallah..
Sabahın 7 buçuğunda gördüm mesajını biliyor musun,dersaneye giderken...
Oyyy...Allah acil şifalar versin pufum bi an evvel....
bugular prensesim varya hayatta yapmam öle bişi inanmamda 10 kişiye yolla 5 kişiye yolla hayatın değişir olaylarına ama çok güzel dilekler vardı okuyun istedim
Korktum ama çook.
aaaaaaaaaaa niyeee miniğiiiimmm sabahın köründe kötü haber mi sandın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?