• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Nihancım bu konular yıpratır insanı, ilişkiyi.

Tek ortak mevzu haline getirmeyin aranızda, her konuşma o noktaya gelmesin.

Sadece iki sevgili olarak düşünün, o canınızı sıkan olumsuz etkileyen konulara dönmeyin.

Bizim eşimle de tekniğimiz budur, canımızı sıkan, ortak problemimiz olan konulara mümkün mertebe dönmeyiz. Çünkü insan deştikçe kırılıyor, kırıyor, eziliyor.:14::25:

Lavinim çok doğru söylemişsin...:29: Eskiyi deşmek ya da gergin zamanlarda konuşmak,orta bir nokta bulmaya çalışmak gerçekten çok zor... Bazen bir süre sessiz kalmak en iyisi,kırmamak ve kırılmamak adına...:31:

Nihancııııım böyle uzun süreki ilişkilerde bazen birbirine tahammül azalıyor, herşey göze batmaya başlıyor sebebi de geçmek bilmeyen beklemeler zaman,ayrılık işte böyle zamanlarda ufacık sürprizler yapmak iyi geliyor. Eminim her ilişkide böyle süreçler oluyor

Nihancııııım böyle uzun süreki ilişkilerde bazen birbirine tahammül azalıyor, herşey göze batmaya başlıyor sebebi de geçmek bilmeyen beklemeler zaman,ayrılık işte böyle zamanlarda ufacık sürprizler yapmak iyi geliyor. Eminim her ilişkide böyle süreçler oluyor

Öyle Nejlacım... Yıllar geçtikçe ilişki oturup güzelleştiği kadar yıpranıyor da... Biz de bunu yaşıyoruz. :50:

Haklısın kuzum.... ama bu kez kavgamız o yüzden çıkmadı... Yani evlilik, aile, bekleyiş filan değildi mevzu. Konuşmuyoruz epeydir bu mevzuyu zaten. Haber var mı diyo, yok diyorum kapatıyoruz. Konustukça daha çok büyüyor dediğin gibi. Bu kez mevzu küçücük bir şeyden büyüdü, büyüdü... Biz'dik esas mesele yani. Tavırlarımız, davranışlarımızdı.:14:

Yaşadığınız sıkıntılar, uzaklık, atama bekleme gibi zorluklar sizin hem tahammülünüzü azaltmış, hem de birbirinizden beklemediğiniz davranışlara sebep olmuş. Zamana bırakmak, her şeyin yoluna girmesi için biraz zaman tanımak gerek sizin için.

Yaşadığınız sıkıntılar, uzaklık, atama bekleme gibi zorluklar sizin hem tahammülünüzü azaltmış, hem de birbirinizden beklemediğiniz davranışlara sebep olmuş. Zamana bırakmak, her şeyin yoluna girmesi için biraz zaman tanımak gerek sizin için.

Evet lavincim...Zaman gerek... Umarım ikimiz için de hayırlısı neyse o olur.

ay Kriz inanmıyorum senin de mi basına geldi :53: valla ben de ah etmemek için zor tutuyorum kendimi... Ama ah edilmeyecek gibi de değil. Allah ıslah etsin diyorum sadece dünden beri. İnternet üzerinden belediye yazdım bakalım ne dönüş yapacaklar. Bence bunlar resmen örgüt Allah bilir o cocuklar onun cocugu da degildir :50::50:

evet kızcelerim sonucta ben ne niyetle verdim Rabbimiz biliyor o yüzden icim rahat ben sadece o adamın daha fazla insan duygularını sömürmesini istemiyorum. Nurayım bir şey desem gorunce rezil etsem ne fayda inkar eder otobusten iner yine yapar yapacagını dilerim devlet el atar bu duruma. :31:

Nihanım kıyamam kuzum yaaa ... Sıkma canını bu bir, ikincisi de kırgınlıkları asla uzatmayın... Biz taa sevgilyken bir anlasma yapmıstık ne olursa uzatmayacagız diye... O anlasmaya da sadık kaldık öle yapmaya da devam ediyoruz bir sorun mu var? Oturun konusun asla yarına kalmasın asla o gece kalbinizde kırgınlıkla uyumayın bu ilişkinizin temeli olsun kusum nacizane tavsiyem:34:

Bence en iyi yol foto çekmek. O şekilde belki polisler bir şey yapabilir. Diğer türlü bulmak çok zor. İsim falan sorulsa doğru isim de vermezler. Benim başıma gelenlerden birinde bir kadın, annesinin sağlık bakanlığında çalıştığını, onlara yardım edebileceğini söyleyip telefonlarını istemişti. adam da yok abla, sağol abla vs demişti. sonra ne oldu bilmiyorum.
benim anlamadığım bir nokta da yahu bu adamlar kesin her hafta bu oyunu oynuyorlardır. hiç mi bindikleri metroda polis olmaz, hadi biz bilmiyoruz da...
senin niyetin halis, orda bir sıkıntı yok. ama işte sömürülenler, gerçekten yardımı hakedenler ne olacak...

*

Nihan'ın sorununu okumadım; umarım tez zamanda çözülür. Sevgi her şeyi yener, ona sahip çıkın :16:
Konuşurken dikkatli olmaya bakmak lazım, kelimeleri doğru seçmek... Çoğu ilişki kelimelere bakıyor :50:

:53::53:
neler olmuş böylee :53:

pufuumm yeni gördümm öncelikleee çookk çook geçmiş olsun inşallah daha iyidir ve Allah bida göstermesin inşallah kuzumm :16:

eliscimmm şok oldum bende herkes gibi Allah korumuş senide canım yaa cana bişey olmasın da boşver gerisini

ve çağlaaammm
nasıl iyi kalpli bi meleksin sen ve suistimal edilmiş bu durum
okurken benim bile içim acıdı ama sonda bende şook oldum
Allaha havale et sadakan olsun kuzucummm ya hepimizede ders olsun bu durumlar :31:

Bal küpücüklerim hepinize çok teşekkürederim.3.Kattan atladım ve hiçbirşey olmadı çok şükür.Ama manevi yönden çok yıprandım gerçekten.Şuan evdeyim ilk olarak onunda biraz etkisi oldu çok ani gelişti herşey insan hayatı işte herşey saniyelik.Biranda bütün planlarım değişti.Buda demek oluyor ki insan hayatı planı pek sevmiyor.Bakalım hayat daha neler göstericek.Şuan çok daha iyiyim.Gece uyumaları dışında.

ay Kriz inanmıyorum senin de mi basına geldi :53: valla ben de ah etmemek için zor tutuyorum kendimi... Ama ah edilmeyecek gibi de değil. Allah ıslah etsin diyorum sadece dünden beri. İnternet üzerinden belediye yazdım bakalım ne dönüş yapacaklar. Bence bunlar resmen örgüt Allah bilir o cocuklar onun cocugu da degildir :50::50:

evet kızcelerim sonucta ben ne niyetle verdim Rabbimiz biliyor o yüzden icim rahat ben sadece o adamın daha fazla insan duygularını sömürmesini istemiyorum. Nurayım bir şey desem gorunce rezil etsem ne fayda inkar eder otobusten iner yine yapar yapacagını dilerim devlet el atar bu duruma. :31:

Nihanım kıyamam kuzum yaaa ... Sıkma canını bu bir, ikincisi de kırgınlıkları asla uzatmayın... Biz taa sevgilyken bir anlasma yapmıstık ne olursa uzatmayacagız diye... O anlasmaya da sadık kaldık öle yapmaya da devam ediyoruz bir sorun mu var? Oturun konusun asla yarına kalmasın asla o gece kalbinizde kırgınlıkla uyumayın bu ilişkinizin temeli olsun kusum nacizane tavsiyem:34:

sağ ol Çağlam... Biz de ne olursa olsun konuşarak çözelim her şeyi deriz hep. Dün gece baya konuştuk o kırıldığı noktaları söyledi, ben kırıldığım hususları anlattım. Özür de diledik de içimde hala bi yer acıyo sanki. O yüzden biraz limoniyiz hala:25:

kızlar meraba siteye yeni üye oldumm konu acamıyorum mesaj atamıyorum 50tane olmadan ceyızlerınızı gördum cok guzell hepsii
bende cupcake asıgıyım ama tr de cok bısey yok olanları almısımdır zaten acaba yurt dısından urun getırtebılıcekler varmıdır tanıdıkları olabılır kendılerı olabılır lutfen yardım edinn bana :ssz: :43:

kızlar meraba siteye yeni üye oldumm konu acamıyorum mesaj atamıyorum 50tane olmadan ceyızlerınızı gördum cok guzell hepsii
bende cupcake asıgıyım ama tr de cok bısey yok olanları almısımdır zaten acaba yurt dısından urun getırtebılıcekler varmıdır tanıdıkları olabılır kendılerı olabılır lutfen yardım edinn bana :ssz: :43:

Aramızda cupcake uzmanı Cookie. Eşi iş için yurt dışına çıktığından yurt dışından getirdikleri de var, trden aldıkları da.

Detaylı bilgiyi gelince o verir:9:

ezgimm :( nasıl üzüldüm anlatamam. şaşkınlığımı dile getiremiyorum.. nasıl bi insanmış acaba o paralar nasıl boğazından geçmiş, nasıl yiyebilmiş. nasıl masum insanların hayalleriyle oynamış!! dolandırıp kaçmış anladığım kadarıyla düğün salonunu da.. umarım bulunur da cezasını çeker.
yeni tarihiniz, yeni planlarınız hayırlı uğurlu olsun ezgim. kaderinize böylesi yazılmış demek ama keşke bu, bu kadar acı bi şekilde öğrenilmeseydi.
ailenle yaşadıkların şu an artık kırılan kalp eskiye dönmüyo gibi düşündürüyo ama evlendikten sonra herşey bambaşka oluyo. ne yaparlarsa yapsınlar unutuyo insan ve bambaşka duygular giriyo araya. ben senin cici ailene azıcıkta olsa tanıklık ettim. çok sevdim. onlarda senin için en iyisini istemekte öyle haklılar ki. çünkü sen gerçekten en iyisine layıksın kuzum. ve şükürler olsun ki seni böylesine hakedebilen, her daim yanında olabilen bir adamla birleştireceksin hayatını.

canım benim nurayım ne güzel şeyler hissetmişsin, yazmışsın çok teşekkür ederim.:16: geçti gitti artık unutmaya çalışıyoruz hep beraber...
çağloşum geçmiş olsun. dolandırılmak, sömürülmek çok kötü bir his bilirim...naptın bir cevap geldimi belediye veya polisten?
pufum inşallah herşey biran önce düzene girer. özellikle düğün arefesi yaşanan her olumsuzluk normalinden 10 kat etkiliyor insanı. ama bize düşen sabretmek, gelecek güzel günleri düşlemek canım.ben hep yaşanan olumsuzlukların gelecekte yaşayacağım daha büyük bir olumsuzluğu silip yerine güzel gün getireceğine inanıyorum. ancak böyle başedebiliyorum.
elisom şok oldum yazdıklarına :53: çok çok geçmiş olsun. inşallah atlatırsın bu korkuyu.biliyorsun haziran ayında bizimde evimize yıldırım düşüp yangın çıkmıştı.güçte olsa hafifliyor korku. sadece gökgürültülü yağışlarda hatırlıyorum artık. dilerim bundan sonrası senin için daha hayırlı olur. hadi bakalım bebiş haberimiz geliyorr:emir_bebek:

kuzularım buarada ets erken rezervasyonu açtı. biz hemen balayımızı ve uçak biletlerimizi aldık.bir aksilik olmazsa 27 mayısta gidiyoruz inşallah. 1 gün evde dinlenicez hemde kandil o gün o yüzden düğünden 1 gün sonra gidicez. evli cupcakelerim yardımınıza ihtiyacım var. yataklarınızı hangi marka aldınız? memnun musunuz?

Canlarım iyi dileklerini için teşekkür ederim.. Çok şükür pamuğum iyi şimdi 16 hafta boyunda cok cok cok dikkat etmesi gerekiyor kalbinin % 20si hasar görmüş , doktor üzülmeyi bırakın çok sevinmesi bile iyi değil dedi.. :50: Bunada şükür Allah yardımcımız olsun inşallah..

Canlarım iyi dileklerini için teşekkür ederim.. Çok şükür pamuğum iyi şimdi 16 hafta boyunda cok cok cok dikkat etmesi gerekiyor kalbinin % 20si hasar görmüş , doktor üzülmeyi bırakın çok sevinmesi bile iyi değil dedi.. :50: Bunada şükür Allah yardımcımız olsun inşallah..

Sabahın 7 buçuğunda gördüm mesajını biliyor musun,dersaneye giderken...:53::1:

Oyyy...:25: Allah acil şifalar versin pufum bi an evvel....

Sabahın 7 buçuğunda gördüm mesajını biliyor musun,dersaneye giderken...:53::1:

Oyyy...:25: Allah acil şifalar versin pufum bi an evvel....

bugular prensesim varya hayatta yapmam öle bişi inanmamda 10 kişiye yolla 5 kişiye yolla hayatın değişir olaylarına ama çok güzel dilekler vardı okuyun istedim :1:

Back