Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Evet pufum ama mesajı görünce gülümsemeye başladım....

ayyy kusuum benımmm kısa süreli panik yaşatmışımmm

Ezgootumm balayı için nereyi düşünüyosunuz? Ben paris paris diye dönüyodum ama gidenler hiçte memnun değil bide yaz için değilde sonbahar için daha güzel diyolar kafam karıştı çoook

Nazlım kayınannin dahada iyi olur inşallahh.
Biz balayı için Voyage Sorgun u aldık canım. Yurtdisini sonraki tatillerimizde düşünüyoruz nasip olursa. Balayıni dinlenebilecegimiz sekilde planladık ki herkes o yönde fikir verdi

Son düzenleme:
Kızlaarrr merhabalar,

Nasılsınız görüşmeyeli? Yoğun olduğunuzu düşünüyorum bu aralar pek bir şey yazılmıyor çünkü bu topiğe

Ben de giremedim malum hazırlıklar sıkıntılar vardı ama hepsi bitti ve mutluluğumu paylaşmak istedim bu kez

Sonunda masalımız başladı bizimle sevdiceğimle Topikteki çoğu kişi prensine kavuştu, umarım kalan kızlarımız da en kısa zamanda hayallerine kavuşur...

Hepiciğinizi öptüm ben kaçarrr :)

Nurişşş.... Masalınızda ömür boyu mutluluklar kızçem...

Rabbim iki cihan saadeti versin.

Çok çok çookkkk teşekkür ederim Monaamm

Rabbim hepimize saadet, huzur versin inşallah... Senin de dileklerini hayırlısıyla kabul etsin canım umarım arzu ettiğin şeylere en kısa zamanda kavuşursun

Aaaa çoook sevindim, mutluluklar dilerim, günlünüzdeki aşk daim olsun inşallah

Tebrikler nurişşş

Sen de artık evliler kervanına katıldın

Allah ahirette de eş olmayı nasip etsin hepimize.

Çok çok çookkkk teşekkür ederim Monaamm

Rabbim hepimize saadet, huzur versin inşallah... Senin de dileklerini hayırlısıyla kabul etsin canım umarım arzu ettiğin şeylere en kısa zamanda kavuşursun

Amin kuzum,Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...

kızlar kafayı yicem ben artık başımıza gelmeyen kalmadı yemin ederimm şimdide ben zehirlendim daha doğrusu ben dahil fabrikada 11 kişi zehirlendik nedeni belli değil ama en ağır geçiren ben oldum hala toparlayamadım kendimi üstümüzde bir karabuluttur dolaşıyo toparlanamadık bi türlü duamıı ediyorum sürekli Allah'ıma şükrümü herzaman yapan biriyimdir ama neden bir türlü yakamız bir araya gelmiyor anlamıyorum akıl verin bana nolur kurşuncuya falan gitsek işe yarar mı sizce?

Kuzum yaa çooook geçmiş olsun hayırdır noluyor böyle?... Neden zehirlendiniz ki, yemekten falan mı?Biz de toparlanamıyoruz. Tam iyi olduk diyorum bi şey çıkıyor, yıllardır olmayan şeyler oluyor, ben de çözemedim şükürler olsun tabi.Tatlım kurşunun faydası olmaz ki. Bol bol nazar duası okuyun,sırf nazar için dualar var. felak, nas, ayetel kürsiyi eksik etme dilinden. Ve bazı insanların nefesi kuvvetlidir derler ya,öyle bir insan varsa o okusun bi de sana. Sadaka da ver istersen.Çok geçmiş olsun tatlım.

Son düzenleme:

ediyorum miniğim dilimden düşürmüyorum hiç çok üzülüyorum bu duruma artık eski günlerimi çok özledim çok

Zehrin neden oldugu tam bellı degıl dıgerlerı dolma yemısler tadı kotuydu dıyolar ama ben dolma hiç yemedım sadece borek yedım okadar. sudan olabılır dedıler aşağı kattakının fıltresınden belkı dıye ama ofis katı asagıdan ıcmıyor. bıde gece mutfakta calısan 4 gundur felaket ıshalmıs dusununce bıle mıdem kalkıyor ama onun mıkrobu bulasabılır dedıler pek temız degılmıs cunku

Sadakada verdım ama var bu işte bişey gercekten psıkolojım allak bullak oldu artık

siz daha ıyı olun bebegım cok dua edıyorum sızede duzelsın artık hersey guzel gunler gorelım

Kuzum kurşun döktürmenin faydası olmaz,batıl bir şey zaten... Ahh miniğim nedir bu böyle.... Rabbim şifalar versin... Çok üzüldüm miniğim gerçekten...

Ayy okuyunca bile kötü oldum ben pufum, bu konumda çalışan insanların kat be kat dikkat etmesi gerekmez mi temizliğine.. Biz de okulda mikrop kapıyoruz maalesef. Atandığımdan beri sürekli mikrop kapıyorum zaten, o kadar dikkat etmeme rağmen üstelik, hep aynı netice.. Geçen gün de bir arkadaşın gözü mikrop kapmış görme yetisi azalıyordu az daha. Doktor nerden kaptın böylesini diyip durmuş.Çocukları sürekli temizlik konusunda uyarıyoruz ama kalabalık ortam vs.. sıkıntılı yani. Duaların için sağ ol tatlım, ben de dualar ettim bugün hepinize. İnşallah hepimiz güzel günler görürüz kuşum

Nurişim senin adına çok sevindim Rabbim mesut ve bahtiyar etsin yuvanızı

Ahh pufumm ya nedir bu başınıza gelenler, nazar galiba

Göze geliyorsunuz siz, gözü olanları Allah bildiği gibi yapsın

İnşallah tez zamanda selamet versin, cidden çok üzüldüm

nuriscim hayırlı uğurlu olsun, Allah mesut etsin
pufum benimm geçmiş olsun, Allah'ım beterinden korusunn. canım bak bunları kendine bir dert olarak görme.sadece bazı şeyler üstüste geldi.ama geçicek inan geçicek. ben bundan 2 ay önce buraya yazmadığım, yazamadığım inanılmaz kötü şeyler yaşadım ama herşeye rağmen hayat devam ediyor ve unutuluyor yada alışıyor insan...bak düğünlerimize 5 buçuk ay kaldı.yakında 5 aylardanda düşücez. bugünlerin tadını çıkartmaya bak. mekan işini naptınız bi analt bakalım bize

bende geçtiğimiz cuma gelinlik bakmaya başlıyayım dedim vee gelinlik buldumm hiç hayal etmediğim bir modeldi ama giyince öyle mükemmel hissettimki..hani kızlar derdi ya doğru gelinliği bulunca Allah sana hissettiriyor işte bu diyosun diye tamda o oldu bende. ve fiyatıda inanılmaz uygundu. hemen cumartesi sabahı annelerimi ve ablamı alıp gittim.zaten onlar fotodan bile çok beğenmişti.gidip aldık hemen o artık benimmm şükürler olsun Rabbimee

Aaaa çoook sevindim, mutluluklar dilerim, günlünüzdeki aşk daim olsun inşallah

Teşekkür ederim Nihanım, hepimizin aşkı daim olsun inşallah

Tebrikler nurişşş

Sen de artık evliler kervanına katıldın

Allah ahirette de eş olmayı nasip etsin hepimize.

Teşekkürler Lavinnncimm inşallahh

Nurişim senin adına çok sevindim Rabbim mesut ve bahtiyar etsin yuvanızı

Amin Özlemcim inşallah, darısı isteyenlerin başına

Teşekkür ederim canım

Gelinliğini bulmuşsun çok sevindim umarım içinde çok mutlu olursun, giyeceğin güne kadar ve sonrasında da :123:

Ezgiiiş hayırlı olsun gelinliğin, sağlıkla giymek de nasip olsun hayırlısıyla.

Ezgimmmmm hayırlı olsun gelinliğinnn Allah hayırlısıyla giymek nasip etsin canımm bizde görmek isterizzzz
öpüyorum çook

Niye kimse gelmiyor artık,niye iki satır bir şey yazmıyor ? Feyste,instagramda görüyorum ama neden buraya da gelmiyorsunuz ? Bir araya gelip konuşmayalı o kadar uzun zaman oldu ki...

Koptuk mu biz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…