- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #6.241
Evet pufum ama mesajı görünce gülümsemeye başladım....
Nurişşş....Masalınızda ömür boyu mutluluklar kızçem...
Rabbim iki cihan saadeti versin.
Kızlaarrr merhabalar,
Nasılsınız görüşmeyeli? Yoğun olduğunuzu düşünüyorum bu aralar pek bir şey yazılmıyor çünkü bu topiğe
Ben de giremedim malum hazırlıklar sıkıntılar vardı ama hepsi bitti ve mutluluğumu paylaşmak istedim bu kez
Sonunda masalımız başladı bizimle sevdiceğimleTopikteki çoğu kişi prensine kavuştu, umarım kalan kızlarımız da en kısa zamanda hayallerine kavuşur...
Hepiciğinizi öptüm ben kaçarrr :)
Çok çok çookkkk teşekkür ederim Monaamm
Rabbim hepimize saadet, huzur versin inşallah... Senin de dileklerini hayırlısıyla kabul etsin canım umarım arzu ettiğin şeylere en kısa zamanda kavuşursun
kızlar kafayı yicem ben artık başımıza gelmeyen kalmadı yemin ederimmşimdide ben zehirlendim daha doğrusu ben dahil fabrikada 11 kişi zehirlendik nedeni belli değil ama en ağır geçiren ben oldum hala toparlayamadım kendimi üstümüzde bir karabuluttur dolaşıyo toparlanamadık bi türlü duamıı ediyorum sürekli Allah'ıma şükrümü herzaman yapan biriyimdir ama neden bir türlü yakamız bir araya gelmiyor anlamıyorum akıl verin bana nolur kurşuncuya falan gitsek işe yarar mı sizce?
Kuzum yaa çooook geçmiş olsun hayırdır noluyor böyle?... Neden zehirlendiniz ki, yemekten falan mı?Biz de toparlanamıyoruz. Tam iyi olduk diyorum bi şey çıkıyor, yıllardır olmayan şeyler oluyor, ben de çözemedim şükürler olsun tabi.Tatlım kurşunun faydası olmaz ki. Bol bol nazar duası okuyun,sırf nazar için dualar var. felak, nas, ayetel kürsiyi eksik etme dilinden. Ve bazı insanların nefesi kuvvetlidir derler ya,öyle bir insan varsa o okusun bi de sana. Sadaka da ver istersen.Çok geçmiş olsun tatlım.
ediyorum miniğim dilimden düşürmüyorum hiççok üzülüyorum bu duruma artık eski günlerimi çok özledim çok
Zehrin neden oldugu tam bellı degıl dıgerlerı dolma yemısler tadı kotuydu dıyolar ama ben dolma hiç yemedım sadece borek yedım okadar. sudan olabılır dedıler aşağı kattakının fıltresınden belkı dıye ama ofis katı asagıdan ıcmıyor. bıde gece mutfakta calısan 4 gundur felaket ıshalmıs dusununce bıle mıdem kalkıyor ama onun mıkrobu bulasabılır dedıler pek temız degılmıs cunku
Sadakada verdım ama var bu işte bişey gercekten psıkolojım allak bullak oldu artık
siz daha ıyı olun bebegım cok dua edıyorum sızede duzelsın artık hersey guzel gunler gorelım
Kızlaarrr merhabalar,
Nasılsınız görüşmeyeli? Yoğun olduğunuzu düşünüyorum bu aralar pek bir şey yazılmıyor çünkü bu topiğe
Ben de giremedim malum hazırlıklar sıkıntılar vardı ama hepsi bitti ve mutluluğumu paylaşmak istedim bu kez
Sonunda masalımız başladı bizimle sevdiceğimleTopikteki çoğu kişi prensine kavuştu, umarım kalan kızlarımız da en kısa zamanda hayallerine kavuşur...
Hepiciğinizi öptüm ben kaçarrr :)
kızlar kafayı yicem ben artık başımıza gelmeyen kalmadı yemin ederimmşimdide ben zehirlendim daha doğrusu ben dahil fabrikada 11 kişi zehirlendik nedeni belli değil ama en ağır geçiren ben oldum hala toparlayamadım kendimi üstümüzde bir karabuluttur dolaşıyo toparlanamadık bi türlü duamıı ediyorum sürekli Allah'ıma şükrümü herzaman yapan biriyimdir ama neden bir türlü yakamız bir araya gelmiyor anlamıyorum akıl verin bana nolur kurşuncuya falan gitsek işe yarar mı sizce?
Aaaa çoook sevindim, mutluluklar dilerim, günlünüzdeki aşk daim olsun inşallah
Tebrikler nurişşş
Sen de artık evliler kervanına katıldın
Allah ahirette de eş olmayı nasip etsin hepimize.
Nurişim senin adına çok sevindim Rabbim mesut ve bahtiyar etsin yuvanızı
nuriscim hayırlı uğurlu olsun, Allah mesut etsin
pufum benimm geçmiş olsun, Allah'ım beterinden korusunn. canım bak bunları kendine bir dert olarak görme.sadece bazı şeyler üstüste geldi.ama geçicek inan geçicek. ben bundan 2 ay önce buraya yazmadığım, yazamadığım inanılmaz kötü şeyler yaşadım ama herşeye rağmen hayat devam ediyor ve unutuluyor yada alışıyor insan...bak düğünlerimize 5 buçuk ay kaldı.yakında 5 aylardanda düşücez. bugünlerin tadını çıkartmaya bak. mekan işini naptınız bi analt bakalım bize
bende geçtiğimiz cuma gelinlik bakmaya başlıyayım dedim vee gelinlik buldummhiç hayal etmediğim bir modeldi ama giyince öyle mükemmel hissettimki..hani kızlar derdi ya doğru gelinliği bulunca Allah sana hissettiriyor işte bu diyosun diye tamda o oldu bende. ve fiyatıda inanılmaz uygundu. hemen cumartesi sabahı annelerimi ve ablamı alıp gittim.zaten onlar fotodan bile çok beğenmişti.gidip aldık hemen o artık benimmm şükürler olsun Rabbimee
pufum benimm geçmiş olsun, Allah'ım beterinden korusunn. canım bak bunları kendine bir dert olarak görme.sadece bazı şeyler üstüste geldi.ama geçicek inan geçicek. ben bundan 2 ay önce buraya yazmadığım, yazamadığım inanılmaz kötü şeyler yaşadım ama herşeye rağmen hayat devam ediyor ve unutuluyor yada alışıyor insan...bak düğünlerimize 5 buçuk ay kaldı.yakında 5 aylardanda düşücez. bugünlerin tadını çıkartmaya bak. mekan işini naptınız bi analt bakalım bize
bende geçtiğimiz cuma gelinlik bakmaya başlıyayım dedim vee gelinlik buldummhiç hayal etmediğim bir modeldi ama giyince öyle mükemmel hissettimki..hani kızlar derdi ya doğru gelinliği bulunca Allah sana hissettiriyor işte bu diyosun diye tamda o oldu bende. ve fiyatıda inanılmaz uygundu. hemen cumartesi sabahı annelerimi ve ablamı alıp gittim.zaten onlar fotodan bile çok beğenmişti.gidip aldık hemen o artık benimmm şükürler olsun Rabbimee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?