Çağloşum beni iyi anlarsın ki anlamışsında canım
dediğin gibi bu sürecin her anının tadını çıkarmalı işte maalesef her zaman mümkün olmuyor..Şükürler olsunki iki ailemde beni (tabi bende onları) çok seviyor.hani demişsin ya eşimin ailesinde sevgi ve bağlılığı gördüm diye işte bizim ailede herkesin öyle görüp imrendiği, hep bir bütün halindedir.hatta biz şey deriz kız vermeyiz damat alırız. Çünkü damatlarda çok sevip kendilerine yer edinir bizim ailede.işte bu olaylar ve öncesinde başka yaşanan sorunlar (benimle ilgili değil ama ailevi sorunlar yaşadık)
hep nazara geldiğimizi düşünüyorum.çünkü gerçekten her şey sorunsuz güzel giderken birden bunlar yaşandı.ve aynı hafta ofismizin camı durduk yere boydan boya çatladı..Allahım sevgilerimizi, bizleri kem gözlerden, kötü niyetli insanlardan korusun
Nihancım ve nejlacım amin diyorum ve teşekkür ediyorum sizede
Buarada dün yeni tarihimiz belli oldu.
17 Mayıs Cumartesi 13.30 nikah- kınamı yapacağım salonda , 30 kişilik sadece yakın arkadaşların katılımıyla kokteylli olacak .Bu bize salon sahiplerinin ikramı ücretsiz her şey.
22 Mayıs Perşembe akşamı kınam olacak ve 25 Mayıs Pazar akşamı düğün. (inşallah tabi)
3 gün 3 gece eğlence:))
inşallah Allah o günleri mutlulukla ve sağlıkla görmeyi nasip eder kuzular. öpüyorum hepinizi