Kilmiyorum kapali degilimsenin derdin ne ? Sendemi yargiliycaksin sen yapmiyosun adama ne soyluyodun diyeYa gerçekten çok merak ediyorum konu sahibi 5 vakit namazını kiliyormusn kapali misin sonuçta bunlarda dinimzce olması gerekenler cidden meraktan soruyorum
Ev gecindirme konusunda haklısınız. Ekmeğini taştan çıkarmak zorunda.Hep bir bahaneyle islerden cikip helip evde oturuyor ben kadin halimle calisiyorum evimin kirasini evimi gecindiriyorum
Kilmiyorum kapali degilimsenin derdin ne ? Sendemi yargiliycaksin sen yapmiyosun adama ne soyluyodun diye
Yargilamam banane eşin cevabını vermiş zatenKilmiyorum kapali degilimsenin derdin ne ? Sendemi yargiliycaksin sen yapmiyosun adama ne soyluyodun diye
Beni burda en iyi anlayan sendin ablacim. Allah razi olsun benim anlatmak istedigim bu iste.bence sizin evliğinizin sıkıntısı onun sorumsulukları... Belki cumaya gitse ibadet etse daha vicdanlı sorumluluk sahibi olur diye düşünüyorsun ama canım nafile cabaların.. O istemedikçe değişmez, o yapmadıkça sen yaptıramazsın...
Allah sabır versin, belliki evliğinde eşin sorumsuz davranıyor gecici olduğunu umarak, düzelmesini diliyorum....
ama konu yani sorunun onun namazı orucu değil be canım...
Eğer öyleyse bu, imamın dediğini yap yaptığını yapmaya dönecekKilmiyorum kapali degilimsenin derdin ne ? Sendemi yargiliycaksin sen yapmiyosun adama ne soyluyodun diye
Simdide konusma seklimemi takacaksiniz ?Eşiniz çok haklı.
Konuyu geçtim hep böyle emir kipiyle mi konuşursunuz?
Beni burda en iyi anlayan sendin ablacim. Allah razi olsun benim anlatmak istedigim bu iste.
Simdide konusma seklimemi takacaksiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?