Adama ne karisiyorsun derken ? Siz esinize karismiyosunuz veya o size karisamiyor herhalde.
konu kapanacak bari banlanmayayim diye yorum yapmamaya çalışıyorum ama cidden merak ediyorum madem öyle istekleriniz var niye namaz kilan oruc tutan biriyle evlenmediniz ki??? bende bu konularda hassasim evlenirken bunlara da dikkat ettim öyle evlendimAdama ne karisiyorsun derken ? Siz esinize karismiyosunuz veya o size karisamiyor herhalde.
Hep bir bahaneyle islerden cikip helip evde oturuyor ben kadin halimle calisiyorum evimin kirasini evimi gecindiriyorumEvlenmeden önce cuma ya gider miydi ? Ibadetlerine daha dikkat edecek diye söz verdi mi ?
Bunlar çok önemli haklı olmanız için.
Bunun dışında elbette isteyebilirsiniz , siz onun eşisiniz , ancak böyle değil , uyanırsınız ve ona bırakırsınız .
Zaten söyledikçe inat eder.
...
Normalde hizmet etmek zorunda değilsiniz, oruçluyken hiç değilsiniz . Bırakın ne yapıyorsa yapsın.
Neden çalışmıyor ? Isten mi çıktı, tembellikten mi ?
Arkadaslar ben yazmadim sizde cavap vermediniz sayin. Bu kadar mi yargilayici bir milletiz biz bayan bayan halinden anlamak defil hepiniz bir kac arkadas haric birseylerin lafini sokmak ezmek laflarinizi giydirmek icin yorum yapiyorsunuz. ALLAH askina yapmayin boyle sizden once ben kendimi sikayet ettim merak etmeyin. Boyle bir dunya boyle bir muslumanlik olamamz be karisirim demiyorum size esimin iyiligi icin birseyler yapmaya calisiyorum ama sizler tarafindan yargilaniyorum benim bunu soylemem gerek he yapar yapmaz kendine kalmis ama soylemekle mukellefim. Rica ediyoum yorum yapmak icin yorum yapmayin Laf sokmak ixin yorum yapmayin hepimiz bayaniz ve birbirimizi ezmeye calisarak ezerek hicbirsey olamayiz.. ben dahada hicbirinize birsey demiyorum.
işte sorunda bu sıze verdiği sözü tutmaması sizi rahatsız etmişZorla diretme degil. Yapmiycaksa hic tamam soz demesin bana bahaneler bulmasin gitmek istemiyosa gitmeain zorlamiyorum ben .
Arkadaslar ben yazmadim sizde cavap vermediniz sayin. Bu kadar mi yargilayici bir milletiz biz bayan bayan halinden anlamak degil hepiniz bir kac arkadas haric birseylerin lafini sokmak ezmek laflarinizi giydirmek icin yorum yapiyorsunuz. ALLAH askina yapmayin boyle sizden once ben kendimi sikayet ettim merak etmeyin. Boyle bir dunya boyle bir muslumanlik olamaz ben karisirim demiyorum size esimin iyiligi icin birseyler yapmaya calisiyorum ama sizler tarafindan yargilaniyorum benim bunu soylemem gerek he yapar yapmaz kendine kalmis ama soylemekle mukellefim. Rica ediyoum yorum yapmak icin yorum yapmayin Laf sokmak icin yorum yapmayin hepimiz bayaniz ve birbirimizi ezmeye calisarak ezerek hicbirsey olamayiz.. ben dahada hicbirinize birsey demiyorum.
Hep bir bahaneyle islerden cikip helip evde oturuyor ben kadin halimle calisiyorum evimin kirasini evimi gecindiriyorum
Öyle biri ile evlenmiş olsaydınız daha iyi olmaz mıydı ? Şimdi burada bir çok kişi haklı... İnancı olan da konuşur olmayan da ... O da sizin iyiliğinizi düşündü demekki " sende kapan o zaman" dedi... Sırf burada kadınlar var diye haksız olan kisi " kadın olunca" görmezden mı gelelim ?Arkadaslar ben yazmadim sizde cavap vermediniz sayin. Bu kadar mi yargilayici bir milletiz biz bayan bayan halinden anlamak degil hepiniz bir kac arkadas haric birseylerin lafini sokmak ezmek laflarinizi giydirmek icin yorum yapiyorsunuz. ALLAH askina yapmayin boyle sizden once ben kendimi sikayet ettim merak etmeyin. Boyle bir dunya boyle bir muslumanlik olamaz ben karisirim demiyorum size esimin iyiligi icin birseyler yapmaya calisiyorum ama sizler tarafindan yargilaniyorum benim bunu soylemem gerek he yapar yapmaz kendine kalmis ama soylemekle mukellefim. Rica ediyoum yorum yapmak icin yorum yapmayin Laf sokmak icin yorum yapmayin hepimiz bayaniz ve birbirimizi ezmeye calisarak ezerek hicbirsey olamayiz.. ben dahada hicbirinize birsey demiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?