Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba bende katılmak istiyorum boş olan gruba

Merhaba bende katılmak istiyorum boş olan gruba
Merhaba 5.takıma bekleriz :)

bende motivasyon için gelmek istiyorum 1.70 74 kiloyum reaktif hipoglisemi nedeniyle 62 -64 den bu kiloya çıktım daha önce 27 kilo vermiştim doğum sonrası..
6 aydır kilo vermeye çalışıyorum çalıştıkça kilo alıyorum şeker düşüklüğü nedeni ile boza boza bu kiloya geldim acil desteğe ihtiyacım var şuan ilaç ve karataya başladım bugün birde grup müjdesi gelirse harika olur

bende motivasyon için gelmek istiyorum 1.70 74 kiloyum reaktif hipoglisemi nedeniyle 62 -64 den bu kiloya çıktım daha önce 27 kilo vermiştim doğum sonrası..
6 aydır kilo vermeye çalışıyorum çalıştıkça kilo alıyorum şeker düşüklüğü nedeni ile boza boza bu kiloya geldim acil desteğe ihtiyacım var şuan ilaç ve karataya başladım bugün birde grup müjdesi gelirse harika olur
4. Takima gelebilirsinz

Arkadaşlar,

Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.

Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.

Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.

Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).

Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:

Karar Defteri

ıyilikler diliyorum.
Nasıl katılıyoruz peki bende katılmak istiyorum

Merhabalar klübün yeni üyesiyim . Güncel kilom 75 kg .Hissettigim daha genç olsada yaşım 50 . Son senelerde duygusal yeme problemleri yaşadigimdan kilo aldim .yani sevindim yemek yedim ,üzüldüm yemek yedim :).ve tartı 75 lere dayandı malesef. Bunun yaninda bu olumsuz faktörlerin yaninda birazda işin olumlu tarafından bahsedeyim. Son 5 _6 yıl oncesine kadar hiç çok kilolu birisi olmadim , hareketsiz biri degilimdir,karar verdigim zaman uygularim .Grup enerjisine çokk inanan biriyim .Beni motive edecek ve ayni zmnda benimde takim arkadaslarima destek olacagim bir gruba dahil olmayi çokkk isterim. 🥰🍀

Merhaba ben ise 1 ay önce diyete başladım 175 boyum var 140 kiloydum suan ise 130 kiloyum diyet ve eliptik yapıyorum hedefim ise 3 ayda 100 kg a düşmek. Varmi benide alacak ???

Nasıl katılıyoruz peki bende katılmak istiyorum

Merhabalar klübün yeni üyesiyim . Güncel kilom 75 kg .Hissettigim daha genç olsada yaşım 50 . Son senelerde duygusal yeme problemleri yaşadigimdan kilo aldim .yani sevindim yemek yedim ,üzüldüm yemek yedim :).ve tartı 75 lere dayandı malesef. Bunun yaninda bu olumsuz faktörlerin yaninda birazda işin olumlu tarafından bahsedeyim. Son 5 _6 yıl oncesine kadar hiç çok kilolu birisi olmadim , hareketsiz biri degilimdir,karar verdigim zaman uygularim .Grup enerjisine çokk inanan biriyim .Beni motive edecek ve ayni zmnda benimde takim arkadaslarima destek olacagim bir gruba dahil olmayi çokkk isterim. 🥰🍀

Merhaba ben ise 1 ay önce diyete başladım 175 boyum var 140 kiloydum suan ise 130 kiloyum diyet ve eliptik yapıyorum hedefim ise 3 ayda 100 kg a düşmek. Varmi benide alacak ???
13.takıma bekleriz🌸

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X