Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar Bende katılmak istiyorum
Buyurun 9. Takıma

iyi gecelerrrr :) kadınlar kulubünü yeni keşfettim aslında diyetleri araştırırken denk geldim. gruplara bakındım sonra kayıt olamam gerekiyormuş bende zayıflamak istiyorum ama kendimi bi türlü cesaretlendiremiyorum. bana da yardımcı olurmusunuz.

buyurun 9. takıma

aaa teşekkür ederimm. biraz takımınızı inceledim ama nasıl yapsam bilemedim. şartlarınız nelerdir nasıl bi yol çiziyorsunuz. yeni oldugum için pek anlamadım

Merhaba herkese buradaki yazıları çok uzun süre takip ettim hep biraz balık etliydim ama uzun zamandır kilo veremiyorum eşimde çok destek olmuyor bugünden itibaren bu gidişe dur demek zorundayım. Daha düzenli bir hayat için daha saglıklı olmak için kendimin en iyi hali olmak için buraya üye oldum. Umarım beraber bütün bizi üzen fazlalıklardan arınırız. Şu an 67 kiloyum bir kaç yıl önceki halime dönmeyi iple çekiyorum umarım 4-5 ay gibi bir sürede 50 li kiloları görürüm çok hırslı degilim ama sakin ve düzenli bir şekilde bu yolda devam etmek istiyorum takımlarınıza beni de alırsanız çok mutlu olurum.

5. Takima bekleriz

Herkese merhaba. 75 kg ile benide aranıza alırmısınız.
Gelebilirsin canım

Merhaba hanimlar bu soguk pazartesi gunu hepiniz iyisinizdir ins istanbuldan yaziyorum sizlere kisaca kendimden bahsedeyim 26 yasindayim 2 yasinda oglum var dogumdan sonra hemen dogum kilolarimi verdim ve 58 kiloya dustum fakat son 7 ayda yani calismaya basladim baslayali 10 kilo belkide fazlasini aldim ne yaptim ne rttim kendimi durduramiyorum. Burda sizlerle motive bulmaya geldim.

5. Takıma bekleriz

Merhabalar, ben 36 yasindayim, kilom 70,71 civari su anda. Boyum 1.60. Insulin direncim var ama su an ilac kullanmiyorum. Gecen sene bu vakitlerde 63 kg civariydim. Karantinadan beri duzenli olarak kilo aldim. Daha once 13. Takimda yaristim, izne ayrildim. Bir iki defa free listeden takip etmeye calistim onu da yapamadim. If denedim bir sure aslinda iyi de gidiyordu ama kurs saatlerime uymadi, ilk ogunum cok gec oldu. Sanirim insulin direnci oldugu icin cok aciktim. Tam bir umutsuz vakayim anlayacaginiz ama bir yandan da kilo vermeyi cok istiyorum, kendim ogunlerimi not ederek motive olamiyorum. Suyumu, sporumu, ogunlerimi kontrol altina almak istiyorum. Eli sopali bir takim kaptani beni kabul ederse cok sevinirim. Bu sefer basarmak istiyorum.

5. Takima bekleriz

Merhabalar :) sitede 5. Yılım daha önce defalarca cuma yarışmasına katıldım ve çok güzel kilolar verdim.
1.72 boyundayım. 84.1 kiloyum.

daha önce 57 kg kadar düştüm. Fakat panik atak rahatsızlığım ortaya çıkınca antidepresan kullanmaya başladım. 3 yılda 25 kilo aldım. Şimdi tekrar takım ruhuyla zayıflamak istiyorum. İyi akşamlar dilerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…