Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok tsk ederim.Merhaba. 4. Takima gelebilirsinz
SelamSelam bende katılmak istiyorum çok eskiden bi defa katılmıştım şimdi de katılmak istiyorum çok motive oluyorum
9.takima beklerizMerhabalar yeni üyeyim. Bir yıl boyunca KPSS ye hazırlanma dolayısıyla stresten yedim içtim ve 75 kiloya ulaştım maalesef. Kilomdan çok utanıyorum ve acilen zayıflamam gerek. Lütfen bir gruba katılmamı sağlar mısınız?
13. Takıma gelebilirsinizSelamm şöyleki 18 yaşındayım ve 85 kiloyu gördüm. Sanırım bu kiloya gelme sebebim psikolojik baskıydı abilerimden tutun anneme kadar evdeki herkes yeter yemesen mi artık gibi lafları herkesin içinde ediyorlardı . Ya da abimlerin lakapları olsun yolda yürürken kilo problemi olanları gösterip gelecekteki halin gibi saçmaa sapan şeyler yaşıyordum. Bunlara içten içe üzülüp yemeklere daha çok saldırıyordum. İlk adam gibi kilo verme sürecine 3 yıl önce düğün sebebiyle girmiş bulundum ve hadi yapabilirsin diyee diyee 71 kiloya düştüm bu kiloyu sanırım sadece 5 ay koruyabildim. Velhasıl kelam şuan 80'li kilolara yeniden çıktım ve yine dikkat evrelerine başladım. Yarışmalarla hayatıma bu konuda heyecan geleceğini düşünüyorum. 168 / 79.75
6. Takıma gelebilirsin istersen.Herkese merhabalar..ben de bdv den geliyorum orda konu açmıştım. Burayı önerdi arkadaşlar. 33 yaşındayım. Çalışıyorum. Bekarım.ve 33 yıldır tontişim. 78 kiloyum.beni de bir takıma alır mısınız. Bu sefer cidden başarmak istiyorum
4. Takima gelebilirsinzMerhaba arkadaşlar küçüklükten beri kilo sorunuyla mücadele ediyorum 11 yaşında 55 kiloydum şu anlık kilom 68 hedefim 50 yardımcı olabilir misiniz gruba katabilir misiniz
Merhaba 4. Takima gelebilirsinzMerhaba diyetisyene gidiyordum 4 kilo verdikten sonra motivasyonu kaybettim 2 kilo geri aldım.. boy 1.65 kilo 76-75 arası acilen 5 kilo vermeye motivasyona ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz?
Çok teşekkür ederim geliyorum hemenSizide beklerim 4.takima
13. Takıma gelebibilirsin canımMerhabalar, 30 yaşındayım 73,5 kiloyum. Evlendikten sonra aldığım kiloları vermek istiyorum.Uzun süredir kilo vermek için çabalıyorum. Bi hafta veriyorum bı hafta alıyorum yani anlayacağınız. Bir disipline ihtiyacım var ve bunu ne yazık ki tek başıma olusturamıyorum. Ben de bu diyet gruplarında yer almak istiyorum
Nasıl geleceğim yardımcı olabilir misiniz13. Takıma gelebibilirsin canım