Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılmak istiyorum ama ilk defa bu siteye bakıyorum.karisik geldi umarım doğru yere yazmisimdir
Cok eski bi mesaja yazmışın cnm :))

Istersen 9.takima katilabilirsin

Linke tiklayip gelebilirsin

Tamamdır sevinirim

Davetiniz hâlâ geçerliyse geliyorum bugün ☺
Buraya yazdığım gün oğlum elini yaktı sonra dönemedim kızın aşısı benim sınavlar derken hepsini atlattim. Tartıldım bu sabah ve cok kararliyim.

merhaba 65 kiloyum boy 160 hedef 55-57 arası olsam yeter :))
iradem sıfır .. benim sıkıntım yemekten sonra sürekli atıştıran eşim ve ona eşlik eden iradesiz ben
ekmek yemem ama pilav makarnaya düşkünüm

merhaba 65 kiloyum boy 160 hedef 55-57 arası olsam yeter :))
iradem sıfır .. benim sıkıntım yemekten sonra sürekli atıştıran eşim ve ona eşlik eden iradesiz ben
ekmek yemem ama pilav makarnaya düşkünüm
5inci takıma bekleriz

Sanirim ben 10.takımdayım ama nasil giriş yapacağını bilemiyorum yasrdimcu olurmusunuz

Sanirim ben 10.takımdayım ama nasil giriş yapacağını bilemiyorum yasrdimcu olurmusunuz
Konuya girip yaz ordan sana yardımcı oluruz arkadaşım

Nasıl katılınıyor
Sizi baska takim cagirmadiysa bize gelebilirsiniz. Takimimizin linki asagida
ilk sayfada takim kurallarimiz ve katilim formumuz var, bekleriz

boyum 166 kilom 69.7 bu sabah hamilelik öncesi acilen diyet yapmam gerek hedefim 64,63 e vs inmek 1 1.35 ayda
Merhaba, 5inci takıma bekleriz

Merhaba!

Herkese kalici, basarili erimeler diliyorum :)

Boyum 157, kilom 65. hafif bir diyet ve haftada 3 Pilatesle hedefim sikilasmak ve en az 7 kg verebilmek.

Gruplarin hepsine goz attim, katilim sartlarini okudum ancak yinede aydinlamadim :) Burada sadece beslenme konusunda mi gruplasiyoruz? Spor icin ayri gruplar var mi?

Tesekkurler

10. takıma bekliyorum canım, takımda destek oluruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…