- 11 Ocak 2020
- 1
- 1
- 51
Katılmak istiyorum ama ilk defa bu siteye bakıyorum.karisik geldi umarım doğru yere yazmisimdir1 kişilik yerimiz var .. Katılımım ve azmim bol diyorsan .6. Takıma gelebilirsin .....
Kadınlar Kulübü
Cok eski bi mesaja yazmışın cnm :))Katılmak istiyorum ama ilk defa bu siteye bakıyorum.karisik geldi umarım doğru yere yazmisimdir
Tamamdır sevinirimBizim takıma gelebilirsin 10. Takım
Cuma Zayıflama Yarışması - 10. Takım
10. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. :KK36: seaBahAR "Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Cuma Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri okuması zorunludur.:KK56: Kararların güncel hali her zaman son mesajdır." @seaBahAR :KK200: 26/02/2018 Merhaba...www.kadinlarkulubu.com
Davetiniz hâlâ geçerliyse geliyorum bugün ☺3. takima bekleriz.
Cuma Zayıflama Yarışması - 3. Takım
En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE HOŞGELDİNİZ 3. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. :KK36: 3.TAKIM KAPTAN : @sahgull KAPTAN YARDIMCISI= @Hepfitim "Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Cuma Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri. okuması...www.kadinlarkulubu.com
5inci takıma beklerizmerhaba 65 kiloyum boy 160 hedef 55-57 arası olsam yeter :))
iradem sıfır .. benim sıkıntım yemekten sonra sürekli atıştıran eşim ve ona eşlik eden iradesiz ben
ekmek yemem ama pilav makarnaya düşkünüm
kararliysan gel bekleriz :) gecmis olsun oglunaDavetiniz hâlâ geçerliyse geliyorum bugün ☺
Buraya yazdığım gün oğlum elini yaktı sonra dönemedim kızın aşısı benim sınavlar derken hepsini atlattim. Tartıldım bu sabah ve cok kararliyim.
Konuya girip yaz ordan sana yardımcı oluruz arkadaşımSanirim ben 10.takımdayım ama nasil giriş yapacağını bilemiyorum yasrdimcu olurmusunuz
Teşekkür ederimkararliysan gel bekleriz :) gecmis olsun ogluna
Sizi baska takim cagirmadiysa bize gelebilirsiniz. Takimimizin linki asagidaNasıl katılınıyor
Kararliyim dersen 9.takima gel cnmMerhaba
Boyum 1.69 kilom 72 ben de katılmak istiyorum yarışmalara. Son 1 yılda tam 7 kilo aldımHedefim 58 kg olmak
Merhaba, 5inci takıma beklerizboyum 166 kilom 69.7 bu sabah hamilelik öncesi acilen diyet yapmam gerek hedefim 64,63 e vs inmek 1 1.35 ayda
10. takıma bekliyorum canım, takımda destek oluruz.Merhaba!
Herkese kalici, basarili erimeler diliyorum :)
Boyum 157, kilom 65. hafif bir diyet ve haftada 3 Pilatesle hedefim sikilasmak ve en az 7 kg verebilmek.
Gruplarin hepsine goz attim, katilim sartlarini okudum ancak yinede aydinlamadim :) Burada sadece beslenme konusunda mi gruplasiyoruz? Spor icin ayri gruplar var mi?
Tesekkurler