Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ok, bekleriz :)Aslında sorun olmaz önemli olan takıma dahil olmak.10.takım kabul etmezse belki yine siz beni alırsınız.
Merhaba, 4. takima beklerizKızlar benim 27 yaşıma girmeme az kaldı 4 aylık evliyim. 88 kiloyum. Zayıflamak istiyorum. Çok bir yöntem denemedim bu zamana kadar. Antiseptik antipsikotik ve risperidon etkili 4 ilacım var. Bir de elim titriyor bu ilaçların yan etkisi ile. İnsülin direnci var. Spor arada yapıyorum. Kendi çapımda. Maddi bir gelirim şu anlık olmadığından spora yazılamıyorum. Ekpssye hazırlanıyorum. Bipolar ve borderline hastalıklarım var. Allah’a yine de şükür edip 20-25 kilo vermek istiyorum.
Direk 10. Takıma yazabilirsiniz yer var mı diye aslında. moni kaptanım ilgilenir misinMerhaba uzun bir diyet geçmişiyle ve hep yeniden başlangıçla geçen yanlız diyet günlerimi sonlandırıp bir gruba dahil olmak istiyorum. 43 yaşında 167 cm ve 73 kg. Hedefim 63 kiloya düşebilmek. Menapoza girmiş olmamın erkisiyle çok zor kilo verdiğimi bilmenizi isterim. Bir tercih belirtmem doğru olurmu bilmiyorum ama 10.takım beni kabul ederse çok mutlu olurum (kitap grubu o takımda kurulmuş .) beni çok etkiledi.
Canım, mesajını maalesef çok geç gördüm. 4. Takımda başlamışsın hayırlı olsun inşallahMerhaba uzun bir diyet geçmişiyle ve hep yeniden başlangıçla geçen yanlız diyet günlerimi sonlandırıp bir gruba dahil olmak istiyorum. 43 yaşında 167 cm ve 73 kg. Hedefim 63 kiloya düşebilmek. Menapoza girmiş olmamın erkisiyle çok zor kilo verdiğimi bilmenizi isterim. Bir tercih belirtmem doğru olurmu bilmiyorum ama 10.takım beni kabul ederse çok mutlu olurum (kitap grubu o takımda kurulmuş .) beni çok etkiledi.
Canım, mesajını maalesef çok geç gördüm. 4. Takımda başlamışsın hayırlı olsun inşallah
3. takima gelebilirsin canim105 kilo ile basladim 91 e kadar dustukten sonra bir rehavete kapildim ve tekrar 100'e ciktim.Kendimi cok kotu hissediyorum 14 kilo verirken kadinlar kulubunden cok yararlandim ama uye olmamistim umarim beni de gruba alirsiniz.Boyum 1.63 guncel kilom 100 ama kendime geldim yarindan itibaren baslayacagim bu yolda yanimda olacak insanlara ihtiyacim var simdiden tesekkur ederim
teşekkürler3. takima gelebilirsin canim
Hemen geliyorumMerhaba, 4. takima bekleriz
Cuma Zayıflama Yarışması - 4. Takım
Merhaba arkadaşlar beni de aranıza alır mısınızwww.kadinlarkulubu.com
Merhaba ben 29 yaşındayım iki doğum yaptım ve doğum sonrası kilolarimi verdim 75 den 54 e düştüm ama bu yaz sonrası iştahım bir anda açıldı şu anda 63 kiloyum ve bir türlü diyete baslayamiyorum hedefim acken sabah 52 aksam 53 ben sabahki kilomu saymiyorum çünkü akşama kadar karın yine şişiyor cuma yarışmasına katılmak istiyorum eğer kabul edrsenizArkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
Karar Defteri
ıyilikler diliyorum.
MerhabaMerhaba ben 29 yaşındayım iki doğum yaptım ve doğum sonrası kilolarimi verdim 75 den 54 e düştüm ama bu yaz sonrası iştahım bir anda açıldı şu anda 63 kiloyum ve bir türlü diyete baslayamiyorum hedefim acken sabah 52 aksam 53 ben sabahki kilomu saymiyorum çünkü akşama kadar karın yine şişiyor ☺ cuma yarışmasına katılmak istiyorum eğer kabul edrseniz
Bizim takıma gelebilirsin 10. TakımMerhaba 2 dlsigum yaptım bebeğim 10 aylık 84 kg ike doğuma girdim şuanda 67 kg.67 ile hamile kaldın benim hedefim 60 kg olmak bende yarışmak istiyorum.
Merhabaa 5inci takıma beklerizMerhaba herkese..daha evvel 1.takim kaptaniydim. 12 sene kadar oluyor iste simdi yine buradayim..püskütuuum selam ve hasretle operim..bu arada bel fitigi on teshisi kondu ve kilo vermemi tavsiyeledi doktor..sağlikl ideal kiloma inmeye niyetliyim..yillar evvel takimlarla guzel kilo verdiydik..şimdi yine boyle bir motivasyona ihtiyaç duyuyorum..
Tabi katılmak isterimBizim takıma gelebilirsin 10. Takım
Cuma Zayıflama Yarışması - 10. Takım
10. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. :KK36: seaBahAR "Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Cuma Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri okuması zorunludur.:KK56: Kararların güncel hali her zaman son mesajdır." @seaBahAR :KK200: 26/02/2018 Merhaba...www.kadinlarkulubu.com