Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba,
160 kilom 65 hamilelik öncesi acilen diyet yapmam gerek hedefim 55'e inmek. Banada yardımcı olabilir misiniz? Hepimiz birbirimize destek olalım.
Merhaba, 5inci takıma bekleriz

merhaba,

boyum 163
kilom 61.

sağlıklı ve kalıcı bir zayıflama diliyorum herkese.
Merhaba, 5inci takıma bekleriz

Merhaba ben de doğum sonrası kilolarımı vermek istiyorum. Boyum 1.70 kilom 85
3. takima bekleriz :)

Ben de kilo vermek istiyorum arkadaşlar bana da yer var mı
Tabikii 5inci takıma bekleriz

Mrb bn özge 25 yaşı yaşndayim evliyim bi kızım var suan 122.5 kiloyum 16 eylül 2019 da diyete başlamaya karar verdim ozmn 135.5 kiloydum insülin direncimde var çok yavaş kilo veriyorum bide sizden destek almak istedim belki iyi gelisiniz bana

Merhaba Özge, 5inci takıma bekleriz

Merhaba daha önceden cuma zayıflama yarışmasında 9. Takımdaydım. Şu an 74.2 kiloyum ve 65 e ulaşmak istiyorum. Beni de araniza kabul eder mısınız?

Merhaba daha önceden cuma zayıflama yarışmasında 9. Takımdaydım. Şu an 74.2 kiloyum ve 65 e ulaşmak istiyorum. Beni de araniza kabul eder mısınız?
Merhaba 4.takima bekleriz :)

Memhuniyetle teşekkür ederim kabul ettığiniz icin

merhaba ben de cuma zayıflama yarışmasîna katılmak istiyorum. Daha öceden 13. takımdaydım
Merhabaa 5inci takıma bekleriz

Merhaba arkadaşlar fazla kilolarımdan bir an önce kurtulmak istiyorum. Var mı bu kıza da bir yer
Tabi kii 5inci takıma bekleriiz

Merhaba ben daha önce yarışmalardan ayrılmak durumunda kaldım, katılabilir miyim şartları da çok iyi bilmiyorum ve durumumu

Merhaba,
Bende katılmak isterim yeni üye oldum ne yapmalıyım hiç bilmiyorum:)
Selam canim 4.takima gelebilirsin
Asagidaki linki tiklaman yeterli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…