Merhaba, 5inci takıma beklerizMerhaba,
160 kilom 65 hamilelik öncesi acilen diyet yapmam gerek hedefim 55'e inmek. Banada yardımcı olabilir misiniz? Hepimiz birbirimize destek olalım.
Merhaba, 5inci takıma beklerizmerhaba,
boyum 163
kilom 61.
sağlıklı ve kalıcı bir zayıflama diliyorum herkese.
3. takima bekleriz :)Merhaba ben de doğum sonrası kilolarımı vermek istiyorum. Boyum 1.70 kilom 85
TabikiiBen de kilo vermek istiyorum arkadaşlar bana da yer var mı
Merhaba Özge, 5inci takıma beklerizMrb bn özge 25 yaşı yaşndayim evliyim bi kızım var suan 122.5 kiloyum 16 eylül 2019 da diyete başlamaya karar verdim ozmn 135.5 kiloydum insülin direncimde var çok yavaş kilo veriyorum bide sizden destek almak istedim belki iyi gelisiniz bana
Merhaba 4.takima bekleriz :)Merhaba daha önceden cuma zayıflama yarışmasında 9. Takımdaydım. Şu an 74.2 kiloyum ve 65 e ulaşmak istiyorum. Beni de araniza kabul eder mısınız?
Memhuniyetle teşekkür ederim kabul ettığiniz icinMerhaba 4.takima bekleriz :)
Cuma Zayıflama Yarışması - 4. Takım
:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200: Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir...www.kadinlarkulubu.com
Merhabaa 5inci takıma beklerizmerhaba ben de cuma zayıflama yarışmasîna katılmak istiyorum. Daha öceden 13. takımdaydım
Tabi kii 5inci takıma bekleriizMerhaba arkadaşlar fazla kilolarımdan bir an önce kurtulmak istiyorum. Var mı bu kıza da bir yer
Selam canim 4.takima gelebilirsinMerhaba,
Bende katılmak isterim yeni üye oldum ne yapmalıyım hiç bilmiyorum:)