Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de 1 ay sonra nişanlanacağım veeeee 2021 de de düğünüm olacak , gelinliğe sığamayan gelin olmak istemiyoruuuummm her defasında da sürekli olarak başladım bıraktım, sözlüm (haklı olarak) bu durumdan biraz rahatsız , ben de rahatsızım (( çalışıyorum hareketsiz bir hayatım var , harekete geçmek için irademi sizinle güçlendirmek istiyorum :) sevgiler

3. takima gelebilirsin canim

Merhabalar arkadaşlar 155 cm boyunda 73 kg ağırlığındayım daha önce 7. Takımda 65 kg’ye kadar inmiş ve izne ayrılmıştım ama buradan uzakta olmadı geri aldım kilolarımı maalesef tekrar bir takıma katılmak ve mezun olmak istiyorum mümkünse

3. takima bekleriz.

Bende üye olmak istiyorum

bende uye olmak istiyorum
5. Takıma bekleriz:

merhaba ben geçen sene buradayım iyide kilo verdim sonra diz kapağımdan ameliyat oldum uzun sure yattim bu sebepten de yine cok kilo aldim tekrar buraya geldim beni takimina almak isteyen varmi? Cok caliskan biriyimdir :) yine hazirana kadar iyi kilo vermek istiyorum hedefim 25 kilo suan 105.3 kiloyum yardımcı olmanizi rica ediyorum görüşmek üzere

Merhaba geçmiş olsun 5.takıma bekleriz :)
Cuma Zayıflama Yarışması - 5. Takım

Merhaba Ben 33 yaşındayım boyum 1.63 kilom 88 2 tane kızım var Sezeryan doğum yaptım.
Çok fazla diyet listesi denedim Diyetisyene gittim ama bir türlü yapamıyorum çevremde destek olan yok Hiç bu kadar kilolu olmamıştım ve kendimi çok kötü hissediyorum
desteğinize ihtiyacım var

Merhaba birlikte deneyelim isterrsen birde :) 5. Takıma bekleriz canım

Hemen geliyorummmm

Merhabalar ben daha önce sanırım 2014 tü bir takımda burada vardım. Sonra evlendim ve gruptan çıktım.
Şimdilerde romatoid artrit hastasıyım ve bunun yanında cushing sendromu geçiriyorum. Kullandığım ilaç sebebeiyle çok ödem vsrdı vücudumda 88,9 u görmüştüm ağustosta o ilacı bıraktım ve ödemler gitmeye başlayınca kilo vermeye başladım ve bunu devam ettirmek istiyorum 79 lardayım bu sıralar.
Motivasyonum bi geliyor bi gidiyor.
Hastalağımdan dolayı pek spor da yapamıyorum.
Bir dönem buraya yine yazmıştım spor yapamadığımı ama hangi gruptu hatırlamıyorum hem çağırıldm hem de hareket edemediğim halde spor yapmaya zorlandım şu kadar sürede bu kadar olmak zorundasın gibi çok katı şekilde muamele gördüm terslendim. Ne olursa olsun spor yapacaksın dedi kim olduğunu da hatırlamıyorum.
Şimdi yeniden şansımı denemek istiyorum çünkü kilo verme konusunun beynimde her daim olmasını kafamın dağılmasını istemiyorum.
Hastanın halinden anlayan bu mevsimde ağrılarımın tutulmalarımın arttığının bilincinde olarak çok sert muamele etmeyecek tartışmadan güzel sohbetler içinde yavaş yavaş ilerleyebileceğim arkadaşlarım bana yardımcı olursa sevinirim :)

13. Takıma bekliyorum canım seni

Merhaba uzun bir diyet geçmişiyle ve hep yeniden başlangıçla geçen yanlız diyet günlerimi sonlandırıp bir gruba dahil olmak istiyorum. 43 yaşında 167 cm ve 73 kg. Hedefim 63 kiloya düşebilmek. Menapoza girmiş olmamın erkisiyle çok zor kilo verdiğimi bilmenizi isterim. Bir tercih belirtmem doğru olurmu bilmiyorum ama 10.takım beni kabul ederse çok mutlu olurum (kitap grubu o takımda kurulmuş .) beni çok etkiledi.

Tam ben yaziyordum ama 10. takim yazmissin, basarilar o zaman, umarim istedigin kiloya dusersin cabuk :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…