Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni de alsanıza aranıza ben de tombikim
Bende istiyorum dogum yapalı 2 ay oldu ama kilolar yapıstı düzenli beslenemiyorum
9.takima gelebilirsiniz :))Ben gelebilirim. Hızlı kilo veriyorum. Hala takım varsa kaçırmasınlar beni
3. takima gelebilirsin canimBen de 1 ay sonra nişanlanacağım veeeee 2021 de de düğünüm olacak , gelinliğe sığamayan gelin olmak istemiyoruuuummm her defasında da sürekli olarak başladım bıraktım, sözlüm (haklı olarak) bu durumdan biraz rahatsız , ben de rahatsızım (( çalışıyorum hareketsiz bir hayatım var , harekete geçmek için irademi sizinle güçlendirmek istiyorum :) sevgiler
3. takima bekleriz.Merhabalar arkadaşlar 155 cm boyunda 73 kg ağırlığındayım daha önce 7. Takımda 65 kg’ye kadar inmiş ve izne ayrılmıştım ama buradan uzakta olmadı geri aldım kilolarımı maalesef tekrar bir takıma katılmak ve mezun olmak istiyorum mümkünse
Bende üye olmak istiyorumArkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
Karar Defteri
ıyilikler diliyorum.
4. takima bekleriz, linke tiklayip, takimimiza gelebilirsiniz.Bende üye olmak istiyorum
5. Takıma bekleriz:bende uye olmak istiyorum
Merhaba geçmiş olsun 5.takıma bekleriz :)merhaba ben geçen sene buradayım iyide kilo verdim sonra diz kapağımdan ameliyat oldum uzun sure yattim bu sebepten de yine cok kilo aldim tekrar buraya geldim beni takimina almak isteyen varmi? Cok caliskan biriyimdir :) yine hazirana kadar iyi kilo vermek istiyorum hedefim 25 kilo suan 105.3 kiloyum yardımcı olmanizi rica ediyorum görüşmek üzere
Geleyim o vakit :)Merhaba geçmiş olsun 5.takıma bekleriz :)
Cuma Zayıflama Yarışması - 5. Takım
Merhaba birlikte deneyelim isterrsen birde :) 5. Takıma bekleriz canımMerhaba Ben 33 yaşındayım boyum 1.63 kilom 88 2 tane kızım var Sezeryan doğum yaptım.
Çok fazla diyet listesi denedim Diyetisyene gittim ama bir türlü yapamıyorum çevremde destek olan yok Hiç bu kadar kilolu olmamıştım ve kendimi çok kötü hissediyorum
desteğinize ihtiyacım var
Hemen geliyorummmmMerhaba birlikte deneyelim isterrsen birde :) 5. Takıma bekleriz canım
Cuma Zayıflama Yarışması - 5. Takım
5. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. :KK36:seaBahAR Takım kaptanı: @toplight, @emnis Gönüllerin kaptanı: @morordek :KK200: Kaptan Yardımcıları : @yarimuhendis & @hzlsel & @kollontai "Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur. Kararların...www.kadinlarkulubu.com
Merhabalar ben daha önce sanırım 2014 tü bir takımda burada vardım. Sonra evlendim ve gruptan çıktım.
Şimdilerde romatoid artrit hastasıyım ve bunun yanında cushing sendromu geçiriyorum. Kullandığım ilaç sebebeiyle çok ödem vsrdı vücudumda 88,9 u görmüştüm ağustosta o ilacı bıraktım ve ödemler gitmeye başlayınca kilo vermeye başladım ve bunu devam ettirmek istiyorum 79 lardayım bu sıralar.
Motivasyonum bi geliyor bi gidiyor.
Hastalağımdan dolayı pek spor da yapamıyorum.
Bir dönem buraya yine yazmıştım spor yapamadığımı ama hangi gruptu hatırlamıyorum hem çağırıldm hem de hareket edemediğim halde spor yapmaya zorlandım şu kadar sürede bu kadar olmak zorundasın gibi çok katı şekilde muamele gördüm terslendim. Ne olursa olsun spor yapacaksın dedi kim olduğunu da hatırlamıyorum.
Şimdi yeniden şansımı denemek istiyorum çünkü kilo verme konusunun beynimde her daim olmasını kafamın dağılmasını istemiyorum.
Hastanın halinden anlayan bu mevsimde ağrılarımın tutulmalarımın arttığının bilincinde olarak çok sert muamele etmeyecek tartışmadan güzel sohbetler içinde yavaş yavaş ilerleyebileceğim arkadaşlarım bana yardımcı olursa sevinirim :)
Tam ben yaziyordum ama 10. takim yazmissin, basarilar o zaman, umarim istedigin kiloya dusersin cabuk :)Merhaba uzun bir diyet geçmişiyle ve hep yeniden başlangıçla geçen yanlız diyet günlerimi sonlandırıp bir gruba dahil olmak istiyorum. 43 yaşında 167 cm ve 73 kg. Hedefim 63 kiloya düşebilmek. Menapoza girmiş olmamın erkisiyle çok zor kilo verdiğimi bilmenizi isterim. Bir tercih belirtmem doğru olurmu bilmiyorum ama 10.takım beni kabul ederse çok mutlu olurum (kitap grubu o takımda kurulmuş .) beni çok etkiledi.