- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
9. Gruba beklerizMerhaba ;
müsait bır grup varsa bende katılmak isterim
Günaydın canım 3. Takıma beklerizMerhaba bende yarışmaya katılmak istiyorum 157 boyunda ve 71 kiloyum bu kilonun çoğunluğu üst bacak bölgemde dizlerimde kıkırdak aşınması var ve egzersiz yapamıyorum ama dizlerimiz biraz rahatlaması açısından kilo vermek istiyorum ama bunu tek başıma yapamıyorum lütfen Benide aranıza alın
13. Takıma gel canımMerhaba bende yeni gördüm de katılabilir miyim
20 gündür diyetteyim bende
Merhaba bende yeni gördüm de katılabilir miyim
20 gündür diyetteyim bende
Düzenleyemedim
merhaba ben yeni gördüm katılabilir miyim şartları nedir.
90 kiloyum 175 boyum(
Cuma Zayıflama Yarışması - 3. TakımMerhaba bende katılabilir miyim nasıl oluyor şartlar neler 99 kiloyum
Cuma Zayıflama Yarışması - 3. TakımMerhabalar ben 78 kiloyum 1.63 boyum bende katılabilir miyim?
3. takima bekleriz canim.Slm herkese kizlarrr yaa daha yeni doğum yaptim 25 günlük bebeğim var. Diyetteyken hamile kaldim ve 30 kilo aldim. 10 kg gitti ama kendimi çok kötü hissediyorum 90 kiloyum şu an ve habire yeme isteğim oluyo. Daha fazla kilo almadan azar azar vermek istiyorum. Şöyle niyetim haftada 1 kg vermek. Daha önceki diyetimde 40 günde 10 kg verdim ama bunda haftada 1 iyi gibi ne tavsiye edersiniz. Yani bebeğim çok küçül evet ama böyle giderse de 100 u geçerim yaa çok kötü hissediyorum tavsiyelerinize ihtiyacim varrr..