Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
12. Takıma gelebilirsin canım

merhaba bende katılmak istiyorum yarışmaya yardımcı olabilir misiniz?
12. Takıma gelebilirsin canım

Merhaba. Ben de 43 yaşında 1.75 boy ve 83 kilodayım. Toplam 13 kilo vermek istiyorum. Diyet yapmakta zorlanmıyorum ancak bir süre sonra motivasyonumu kaybediyorum. Bu nedenle aranıza katılmak istiyorum kızlar bende elimden geldiğince sizlere destek vermek istiyorum.

Boyunuz ne güzelmiş
12. Takıma bekliyorum

Kaptan arkadaşlarım. Bizim sayımız şu an için yeterli. Haftaya devam edenler etmeyenler belli olur ona göre yeniden çağırabilirim. Herkese anlayışı için teşekkür ederim sayenizde çabuk toparladım

Merhaba aranıza katılmaktan mutluyum yarın sabahla birlikte ben de paylaşımlara başlıyorum

Kaptan arkadaşlarım. Bizim sayımız şu an için yeterli. Haftaya devam edenler etmeyenler belli olur ona göre yeniden çağırabilirim. Herkese anlayışı için teşekkür ederim sayenizde çabuk toparladım
İnş. Kalici olurlar cnm
Bizimde listemizde cok az kişi var bikac taneside hedefe yaklasti
Yeni üye alamazsak listede kimse kalmicak

İnş. Kalici olurlar cnm
Bizimde listemizde cok az kişi var bikac taneside hedefe yaklasti
Yeni üye alamazsak listede kimse kalmicak
Valla biz 12 kişi olmuştuk buraya tamam yeterli üyemiz oldu diye yazdım. 14. Takım kapanıyormuş onlar da bize geldi baya üye akışı oldu şimdi nasıl sığacağız diye düşünüyorum Azcık kıskan diye yazdım

Ben Çise,17 yaşındayım.Ben çok kez kilo vermeyi denedim ama bir yerden sonra bırakıp verdiklerimi geri aldım. Ama şu an kilo vermeye kararlıyım. 96dan 86a düştüm. Küçüklüğümden beri hep kiloluydum. Şu an spor yapıyorum. Beni de gruba alır mısınız?

4. takima gelebilirsin canim, linke tiklaman yeterli:)

Doğum yapalı 46 gün oldu.Öncesinde de kilom vardı zaten.Hamilelikte 16 kilo aldım.Çoğu gitti zaten.Güncel kilomu yarın öğrenebileceğim.Ama emziren anne olarak hem sütümü azaltmadan hem de sizlerden destek alarak kilo vermek istiyorum.
Hangi cuma grubuna katılabilirim ?

13. Takıma gelebilirsin canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…