Hanımlar günaydın bende gruplardan birine katılmak istiyorum. 3 gündür if diyetine başladım 87.6 çıktım bu sabah boyum 163 yaşım 30. Üstü üste iki hamilelik geçirdim O yüzden yapıştı kaldı kilolar . Artık bende zayıflamak istiyorum . Yolum uzun beni motive edecek bir takımda yarışmak isterim
12. Takıma gelebilirsin canımmerhaba bende katılmak istiyorum yarışmaya yardımcı olabilir misiniz?
Boyunuz ne güzelmişMerhaba. Ben de 43 yaşında 1.75 boy ve 83 kilodayım. Toplam 13 kilo vermek istiyorum. Diyet yapmakta zorlanmıyorum ancak bir süre sonra motivasyonumu kaybediyorum. Bu nedenle aranıza katılmak istiyorum kızlar bende elimden geldiğince sizlere destek vermek istiyorum.
Boyunuz ne güzelmiş
12. Takıma bekliyorum
12. Takım / Cuma Zayıflama Yarışması
:KK71: :KK71: :KK71: 12. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER 12.TAKIM KURALLARI: 1.)her üye karar defterinin son sayfasını okumak zorundadır. Karar defteri için tıklayın: Cuma Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri 2.)her cuma en geç saat 12 ye kadar tum uyeler bıldırım yapmıs...www.kadinlarkulubu.com
Merhaba aranıza katılmaktan mutluyum yarın sabahla birlikte ben de paylaşımlara başlıyorumBoyunuz ne güzelmiş
12. Takıma bekliyorum
12. Takım / Cuma Zayıflama Yarışması
:KK71: :KK71: :KK71: 12. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER 12.TAKIM KURALLARI: 1.)her üye karar defterinin son sayfasını okumak zorundadır. Karar defteri için tıklayın: Cuma Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri 2.)her cuma en geç saat 12 ye kadar tum uyeler bıldırım yapmıs...www.kadinlarkulubu.com
İnş. Kalici olurlar cnmKaptan arkadaşlarım. Bizim sayımız şu an için yeterli. Haftaya devam edenler etmeyenler belli olur ona göre yeniden çağırabilirim. Herkese anlayışı için teşekkür ederim sayenizde çabuk toparladım
Valla biz 12 kişi olmuştuk buraya tamam yeterli üyemiz oldu diye yazdım. 14. Takım kapanıyormuş onlar da bize geldi baya üye akışı olduİnş. Kalici olurlar cnm
Bizimde listemizde cok az kişi var bikac taneside hedefe yaklasti
Yeni üye alamazsak listede kimse kalmicak
Fazlasini bize gonderebilirsinValla biz 12 kişi olmuştuk buraya tamam yeterli üyemiz oldu diye yazdım. 14. Takım kapanıyormuş onlar da bize geldi baya üye akışı olduşimdi nasıl sığacağız diye düşünüyorum Azcık kıskan diye yazdım
Ben hepsini nüfusuma geçirdim çocuklarım gibi oldular. şimdi hangisinden vaz geçeyimFazlasini bize gonderebilirsin
Devamlilik saglarim diyorsan 9.takima gel cnmMerhabalar
Boşluk varsa bende sığışayım şuraya. 168 boy 77 kiloyum. 10 kilo vermek istiyorum ama şu an emziriyorum bakalım nasıl olacak
6.takıma bekliyorum canımmerhabalarben168 boyunda 98,3 kiloyum. 106,5 kilodan bu kiloya duştum diyetisyene gidiyorum. varsa yeriniz hemen geleyim
4. takima gelebilirsin canim, linke tiklaman yeterli:)Ben Çise,17 yaşındayım.Ben çok kez kilo vermeyi denedim ama bir yerden sonra bırakıp verdiklerimi geri aldım. Ama şu an kilo vermeye kararlıyım. 96dan 86a düştüm. Küçüklüğümden beri hep kiloluydum. Şu an spor yapıyorum. Beni de gruba alır mısınız?
13. Takıma gelebilirsin canımDoğum yapalı 46 gün oldu.Öncesinde de kilom vardı zaten.Hamilelikte 16 kilo aldım.Çoğu gitti zaten.Güncel kilomu yarın öğrenebileceğim.Ama emziren anne olarak hem sütümü azaltmadan hem de sizlerden destek alarak kilo vermek istiyorum.
Hangi cuma grubuna katılabilirim ?