• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar o kadar yogun bir işim varkii tüm gün işteyken kk ya girecek vakit bile bulamıyorum ama daha önce 9. takıma girme şansım vardı ancak o hafta yazamadım işler yüzünden cok geç geliyorum işten haftasonu da calıstığım oluuo artık öğle araları odamı kitleyip gircem yazcam :)) benimde zayıflamaya ve takıma ihtiyacım var az da olsa yazar ve takip ederim ...

arkadaşlar o kadar yogun bir işim varkii tüm gün işteyken kk ya girecek vakit bile bulamıyorum ama daha önce 9. takıma girme şansım vardı ancak o hafta yazamadım işler yüzünden cok geç geliyorum işten haftasonu da calıstığım oluuo artık öğle araları odamı kitleyip gircem yazcam :)) benimde zayıflamaya ve takıma ihtiyacım var az da olsa yazar ve takip ederim ...

5. takıma yeni üyeler aranıyor taze kan olurum dersen gel bekleriz...

17 yaşındayım boyum 1,51 kilom 69 sağlık sorunlarım var ama şimdilik kilomdan dolayı değil ama olmayacak diye birşey yok ayrıca özgüveniimi artırabilmem için kilo vermem gerektiğini düşünüyorum bana da yardımcı olursanız sevinirim elimden geldiğince katılımda bulunmaya çalışacağım :61:

Uzun zamandır düşündüm ve bende katılmaya karar verdim katılan arkadaşlara çok faydası olduğunu düşünüyorum. benide aranıza alırsanız sevinirim kilom:79 boyum 1.60 zayıflama sürecimde hem destek almak hemde destek vermek istiyorum

Son düzenleme:
Son düzenleme:
24 yasında 166 boyunda 66 kiloyum. aslında çoçuklugumda normal kilodaydım ve okulda hertürlü spor aktivitesinde vardım. liseye gectigim yıl düsüp ayagımı kırdım 40 gün alçıda yatmak zorunda kaldım bi anda 10 kilo aldım yürümeye basladıktan 10 gün sonra tekrar düstüm busefer 20 gün yattım. iyilesince spordan korkar oldum. sonra öss falan filan lise bitti bi baktım 72 kiloyum annem 68 kilo :( o yaz spora yazıldım. 2 ayda 8 kilo verip 64 le ünv basladım. üniversiteyi bitirdigimde 66 ydım. o yaz biraz dikkat edip 62 ye düstüm. sonra bütün kıs işyerinde yiyip oturmaktan 66.0 kilo oldum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back