• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
mrb arkadaşlar ben 104 kg ağırlığında bir bayanım boyum 1,75 34 yaşında 2 çocuk annesiyim uzun zamandan beri diyete başlamak istiyordum fakat bir türlü başlayamadım ama artık karar verip dün başladım allhın izniyle devamda edeceğim burada sizlarle beraber devam etmek istiyorum hem sorunlarımızı paylaşmak hemde motivasyonumu yüksek tutmak için bende yarışmak istiyorum nolurrrr benide alsanıza aranızaaa:66::10:

Yazdıklarımız dikkate alınmıyor ..cevap bile yazılmıyor..ama yılmayacağım..
:62:

mrb arkadaşlar ben 104 kg ağırlığında bir bayanım boyum 1,75 34 yaşında 2 çocuk annesiyim uzun zamandan beri diyete başlamak istiyordum fakat bir türlü başlayamadım ama artık karar verip dün başladım allhın izniyle devamda edeceğim burada sizlarle beraber devam etmek istiyorum hem sorunlarımızı paylaşmak hemde motivasyonumu yüksek tutmak için bende yarışmak istiyorum nolurrrr benide alsanıza aranızaaa:66::10:

1. takıma bekleriz kızlar...

seni daha önce 9. takım davet etmiş... geçmişe bakarsan görebilirsin...
bu durumda 9. takıma saygısızlık olur sen oraya geç istersen...

maibeyazcım öncelikle dikkatin ve saygın için teşekkürler...
Evet Rahmeay ı takıma davet etmiştim.Uuzun süre ses seda cıkmayınca başka arkadaşla aldım ve takım kapasitemiz doldu.İsterseniz kendi grubunuza davet edebilirsiniz :16:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back