Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazdıklarımız dikkate alınmıyor ..cevap bile yazılmıyor..ama yılmayacağım..
mrb arkadaşlar ben 104 kg ağırlığında bir bayanım boyum 1,75 34 yaşında 2 çocuk annesiyim uzun zamandan beri diyete başlamak istiyordum fakat bir türlü başlayamadım ama artık karar verip dün başladım allhın izniyle devamda edeceğim burada sizlarle beraber devam etmek istiyorum hem sorunlarımızı paylaşmak hemde motivasyonumu yüksek tutmak için bende yarışmak istiyorum nolurrrr benide alsanıza aranızaaa
1. takıma bekleriz kızlar...
seni daha önce 9. takım davet etmiş... geçmişe bakarsan görebilirsin...
bu durumda 9. takıma saygısızlık olur sen oraya geç istersen...
yooo hayrr bn geldmm bilee
1.75 boyum 73 kilomm
canım ben seni hatırlıyorum sanki sen daha önce takımlarda değilmiydin...ben evli bir çocuk annesi 73,7 kilo bir bayanım 6 gün önce başladım diyete toplamda 1,5 kilo verdim benide alın aranıza
13. takıma bekliyoruz. sistem, kısaca, bir gruba dahil olup diğer gruplarla yarışmak şeklinde işliyor. ayrıntılı bilgiyi takımda alabilirsin.1.60 boyunda 82 kiloyum..beni de alır mısınız yarışmaya..ve kısaca sistemi anlatabilir misiniz?
13. takıma bekliyoruz.merhaba ben de katılmak ıstıyorum gruba benı de alabılır mısınız??
155 boyla 60 kıloyum.. 1 yıl ıcınde 46 kılodan cıktım ıngıltere'ye okumaya gelınce
13. takıma bekliyoruz.herkese merhabalar 1.60 boyundayım ve 86 kiloyum diyete başladım ben de bu yarışmaya katılmak istiyorum.
slm arkadaşlar 1.75 m boyunda 82 kiloyum bebek sahibi olmak istiyorum bu yüzden kilo vermem lazım desteğinizi bekliyorum....