- 23 Mart 2016
- 29.612
- 89.997
- 38
Merhaba 5. Takıma beklerizHerkese merhaba :) Zayıflamak istiyorummm. Bende katılmak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba 5. Takıma beklerizHerkese merhaba :) Zayıflamak istiyorummm. Bende katılmak istiyorum
Canım bekleriz :)Bende zayıflamak istiyorum kilom cok fazla
Canim 4. takima bekleriz, linke tiklayip, takimimiza gelebilirsin.merhaba bende 16 yaşındayım 1.64 boy 82 kiloyum vermiş gözüküp aldıkça alıyorum 60a düşmem gerek heeelp
Canim 4. takima bekleriz, linke tiklayip, takimimiza gelebilirsin.Bildirimi yeni gördüm. Bende katılmak istiyorum
72 kiloyum 10-12 kg vermek istiyorum
Merhaba 4. takima bekleriz :)Merhaba
Üniversite sınavı senemde ani kilo alımımla başvurmuştum siz tecrübeli ve güzel kadınlara vermiştim çok da zor olmadan
Bu sene ise okuldaki programlara yoğunlaşmaktan tamamen saldım kendimi ve bilin bakalım kim eski tombak pombak haline döndü
1.70 boy, 79 kiloyum
Iki ay verdim kendime... Canıma okuyorum, okuyacağım ve yağ oranımı büyük ölçüde azaltacağım. Radikal kararlarımla bye bye kilolar!
Birlikte az yiyeceğimiz, az içeceğimiz, spor yapacağımız bir takıma talibiiimmm
Merhaba, hayir gec degil :)Ben geçmi kaldım acaba benide alın lütfen
Motivasyon lazım
Nasıl katılıyoruzOlmazmı 5. Takıma bekliyoruzCuma Zayıflama Yarışması - 5. Takım
5. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. :KK36:seaBahAR Takım kaptanı: @toplight, @emnis Gönüllerin kaptanı: @morordek :KK200: Kaptan Yardımcıları : @yarimuhendis & @hzlsel & @kollontai "Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur. Kararların...www.kadinlarkulubu.com
Linke tıklayın ve ilk sayfadaki kurallarımızı okuyunNasıl katılıyoruz
Bekleriz canım72 yim en kısa zamanda bende kilo vermek istiyorum