Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
14. takıma beklerizEmziren anneler kilo programınız benide dahil edin ben 70 kg dayım acil 10 kg vermeliyim doğum sonrası kilolar yüzünden moralim bozuk
Canim asagidaki linke tiklayip 4.takima gelebilirsin. yelizzzefeNasıl Katılıyoruz acaba
Merhaba 4. takima acil bekleriz :)Slmmm eski grup üyesiyim alin beni acil Bi gruba
Linke tiklayip 4.takima gelebilirsin canim:)Slmmm eski grup üyesiyim alin beni acil Bi gruba
4. takima beklerizMerhaba kızlar. Boyum 167 61 kiloyum. Hedefim 54. Motive olabileceğim bir takım arıyorum
Merhaba, 4. takima beklerizmerhaba arkadaslar . bugun itibari ile saglikli yasamaya karar verdim kilo yuzunden basima gelmeyen kalmadi pko seker hastaligi gibi. 2 cocuk annesiyim. 1.59 boy 76 kilo
13. Takıma gel canımbeni de alınnnn 30 kilo vermem lazım
4. takima bekleriz canim.ben hangi takıma geleceğim??
1.60 a 52 kilo hedefim 46-48
çok kilolu olmadığımı biliyorum ama 4 kiloyu 4 ayda aldım evlenince
ve sonu gelmeyecek gibi duruyor.
acil grup!
Merhaba 5. Takıma bekleriz canımMerhabalar, 2.5 sene evvel 61 kilo ile hamile kalıp 86.8 ile doğum yaptım ve 8-9 aya yakın kısa bir süre içinde hepsini verip 60 kiloya dustum. Şuanda 66 kiloyum ve bir türlü baslayamiyorum. Yemek yemeyi çok seviyorum bu yüzden beni motive edicek, yarisabilecegim bir ekibe ihtiyacım var.