- 22 Haziran 2019
- 1
- 1
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4. takima bekleriz, linke tiklayip gelebilirsiniz takimimiza:)8 aylık bebeğim var. 90 kiloyum bilgi verirseniz sevinirim
Hangi linke:)Linke tıklayın☺
Hangi takım cagırmıs sizi link bırakayımHangi linke:)
Çağıran olmamış linke tıklayın dedi sadece biri :/ 8 kilo vermem lazım diyete başladım ama grupla da iyi olurduHangi takım cagırmıs sizi link bırakayım
Cagiran yoksa bizim takima gelebilirsin o zaman link paylasayimÇağıran olmamış linke tıklayın dedi sadece biri :/ 8 kilo vermem lazım diyete başladım ama grupla da iyi olurdu
6.takima bekliyorum90 kiloyum ve ciddi derecede kilo vermeye ihityacım var. Üniversite 1. Sınıfta 16 kilo bitden aldım. Şimdi bebek düşünüyorum ama kilolarım engel malesef. Hırslı bir insanım. Beni de aranıza alır mısınız ?
Merhaba, 4. takima bekleriz YawrukushBende girmek istiyorum takimlara nasil oluyor bilgi alabilir miyim
Merhaba, 4. takima bekleriz YawrukushBenim de boy 171 kilo 66 beni de alın kızlar hedefim 58:)
Merhaba, 4. takima bekleriz Yawrukushmerhaba bana bildirim gelmis bende kilo vermek istiyorum nereye nasil yaziliniyor ne yapmam gerekiyor ?
Merhaba, 4. takima bekleriz YawrukushGöbek bölümü var mı incelten , ben de isterim lütfen ekleyiniz
5. takıma gel tatlım82 kilo 1.58 boy ve çok iştahlıyım ne yapıyoruz
ne yapıyorum şimdi5. takıma gel tatlım
Cuma Zayıflama Yarışması - 5. Takım
5. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. :KK36:seaBahAR Takım kaptanı: @toplight, @emnis Gönüllerin kaptanı: @morordek :KK200: Kaptan Yardımcıları : @yarimuhendis & @hzlsel & @kollontai "Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur. Kararların...www.kadinlarkulubu.com
Canim 4. takima bekleriz, linke tiklayip aramiza katilabilirsin:)Arkadaşlar iradesizligim ve 2 çocuğumun bana bıraktığı fazlalıkları atmak için burdayım 172 boyunda 88 kiloyum 31 yaşındayım fit anne olmak istiyorum.