- 29 Mayıs 2010
- 31.231
- 84.542
Gelmiyorlar canim gelenlerde bir selam verip sonra ugramiyorlar...Bize de fazla gelen olmadı maalesef bizim de ihtiyacımız var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelmiyorlar canim gelenlerde bir selam verip sonra ugramiyorlar...Bize de fazla gelen olmadı maalesef bizim de ihtiyacımız var
Ben gelicemmmmmmmGelmiyorlar canim gelenlerde bir selam verip sonra ugramiyorlar...
13. Takıma bekleriz o haldeBen gelicemmmmmmm
Once takima gelmen lazim kurallari okuyup onaylaman lazim..Tamam başlıyorum. Hergün bildirim mi yapmam lazım. Spor ve yiyecek di mi??
Nerede OOnce takima gelmen lazim kurallari okuyup onaylaman lazim..
Canim seni ilk 14. Takim cagirmis oraya git yardimci olurlar... ben seni 14. Takimda etiketliyeyim...Nerede O
Saol cnmCanim seni ilk 14. Takim cagirmis oraya git yardimci olurlar... ben seni 14. Takimda etiketliyeyim...
Benide alınnnnn 84 kiloyum 1 ayda 7 kilo vermem lazim
5. takıma beklerizbanada Bildirim geldu nasil katilabilirm
tam da kilo vermeye karar vermiştim ki bizim takım kapanmış
13. takıma gel canım.Bana da bildirim gelmiş tam olarak açıklarmışsınız benimde şuanda böyle bir motivasyona ihtiyacım var. Nasıl katılıyoruz?
6aylık bebeğim var eylülde düğün var şuan 68 kiloyum hedef 57 hangi takım bana uygun acanbaa