- 20 Ocak 2012
- 25.929
- 34.606
- 42
65 -im 55 olmam lazım
13. takıma gelebilirsin canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
65 -im 55 olmam lazım
4.takima bekleriz, linke tiklayip gelebilirsiniz.90 kılıyım bende girmek istiyorum
Düzenli katilim saglayabilirim diyorsan 9.takima gelebilirsin cnmMerhaba ben geçmi kaldım girebilirmiyim 66.kilo 159 boy 57 olmak istiyorum
14. Takima gelebilirsinMerhaba hangi takima girebilirim 65 kiloyum oncelikle 60 sonra 55 olmak istiyorum
Ben de 66 kiloyum 55 e inmek istiyorum ama hamileyim ona göre takım var mı ?13. Takima gelebilirsin canim ..
Tabi elimden geldi yine gireceğim bu gruba nereden ulasirimDüzenli katilim saglayabilirim diyorsan 9.takima gelebilirsin cnm
Hamileyken 11 kilo vermeyi mi hedefliyorsunuz .... sadece saglikli seyler yemeniz yeterli hamilelikte en sagliksi 8 ile 12 kilo arasinda kilo almak...siz vermekten bahsediyorsunuz ...Ben de 66 kiloyum 55 e inmek istiyorum ama hamileyim ona göre takım var mı ?
Kac gun önce yazdim. Kimse beni takimina davet etmemis. Ban yemistim. Simdi tek tek baktim sayfalara ceval yazan olmamis. Hangi takim dolu ya da bos ben bilemem ki uygun bir takima benide kabul etseniz.Hanimlar 72 kiloyum 53 kilo olmak istiyorum beni de bir guruba dahil edin lütfen. :)
13. Takima bekleriz buyurun gelin...Kac gun önce yazdim. Kimse beni takimina davet etmemis. Ban yemistim. Simdi tek tek baktim sayfalara ceval yazan olmamis. Hangi takim dolu ya da bos ben bilemem ki uygun bir takima benide kabul etseniz.
Linke tiklayip gelebilirsin cnmTabi elimden geldi yine gireceğim bu gruba nereden ulasirim
90 kiloyumBeni de alın aranıza
14. Takima gelebilirsin90 kiloyum
Yoooook hamilelik boyunca vermek değil de sürekli program da olup daha az alıp doğum sonrası da vermek istiyorumHamileyken 11 kilo vermeyi mi hedefliyorsunuz .... sadece saglikli seyler yemeniz yeterli hamilelikte en sagliksi 8 ile 12 kilo arasinda kilo almak...siz vermekten bahsediyorsunuz ...
Linke tıklayınNasıl oluyor ben bu takım olayını bilmiyorm boş yer varsa beni de alın
Her takimin ilk sayfasinda kurallari yaziyor cnmÇok ilginçmiş takımların şartlarını nasıl öğreniyoruz bende Pazartesi başlıcam diyetisyen gözetiminde 59 kiloyum 50 olmam lazım