Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Icimizde emziren anneler var tabikii bekleriz gelinÖyle ise ne güzel bende katılabilirim emzirdigim goz ardı edilemezse
13. Takima gelebilirsintakıma nasıl giriyoruz hanımlar benide alın şu 10 kıloyu bi veeyım yaww
Diyet gruplarinda sizi takimda etiketliyeyim...nerde bu 13 takım
iyiy olurDiyet gruplarinda sizi takimda etiketliyeyim...
Nasıl bulcam o takımı hiç bir fikrim yok.13. Takima gelebilirsin...
Takimda etiketliyeyim seni canim..Nasıl bulcam o takımı hiç bir fikrim yok.
Ok sağ ol.Takimda etiketliyeyim seni canim..
Bn evlendikten sonra baya bi kilo aldım 65deb 86oldum yaşım daha 20 en azından 45gün içinde 15kilo vermem şart ne olırs yaparım bana yardımcı olurmusunuz13. Takıma gelebilirsiniz..
Nsl gircem yardımcı olırmusunuzBn evlendikten sonra baya bi kilo aldım 65deb 86oldum yaşım daha 20 en azından 45gün içinde 15kilo vermem şart ne olırs yaparım bana yardımcı olurmusunuz
13. Takima gelin diyecemde 45 gunde 15 kilo imkansiz canim...Bn evlendikten sonra baya bi kilo aldım 65deb 86oldum yaşım daha 20 en azından 45gün içinde 15kilo vermem şart ne olırs yaparım bana yardımcı olurmusunuz
Ne olursa olsun yaparım eşimle iddiaya girdim her türlü yapmak zorundayım sonucu ne olursa olsun13. Takima gelin diyecemde 45 gunde 15 kilo imkansiz canim...
Kolay gelsin size ama cok zor ve sagliksiz....Ne olursa yaparım ama mecburum eğimle
Ne olursa olsun yaparım eşimle iddiaya girdim her türlü yapmak zorundayım sonucu ne olursa olsun
Benide etikrylermisinizTakimda etiketliyeyim seni canim..
Etiketledim canim...Benide etikrylermisiniz
Benim arkadasim 2 ayda 101 kilodan 76 kiloya düstu. Sıkı spor ve saglikli beslenme seklinde yapti.Ne olursa yaparım ama mecburum eğimle
Ne olursa olsun yaparım eşimle iddiaya girdim her türlü yapmak zorundayım sonucu ne olursa olsun