Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler
- Konu Sahibi seaBahAR
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- zayıflama akadaşı
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba arkadaşlar ;
ben 75 kiloyum botum 1.73, yaşlaşık 2 yadır diyet ve sporla kilo veriyorum.Başlangıç kilomu tam olarak bilmiyorum çünkü başladığım zaman tartılmadım.80 kilodan itibaren tartılmaya başladım.Ama başlangıçta 83 kilo civarıdum diye tahmin ediyorum.
Hep iri bir çocuktum ama zayıftım.Orta okuldan itibaren kilo almaya başladım.vee lise de doruğa ulaştım.Öncelikle kesinlikle ama kesinlikle çok kararlı olduğumu bilmenizi istiyorum.kendimi motive etmek için iyi bir sistem diye düşünüyorum.
Hedefim 65 kilo.
ben 75 kiloyum botum 1.73, yaşlaşık 2 yadır diyet ve sporla kilo veriyorum.Başlangıç kilomu tam olarak bilmiyorum çünkü başladığım zaman tartılmadım.80 kilodan itibaren tartılmaya başladım.Ama başlangıçta 83 kilo civarıdum diye tahmin ediyorum.
Hep iri bir çocuktum ama zayıftım.Orta okuldan itibaren kilo almaya başladım.vee lise de doruğa ulaştım.Öncelikle kesinlikle ama kesinlikle çok kararlı olduğumu bilmenizi istiyorum.kendimi motive etmek için iyi bir sistem diye düşünüyorum.
Hedefim 65 kilo.
Merhaba arkadaşlar bende 175 boyunda 75 kiloyum byuma göre 64 65 kilo civarında olmam gerekiyor.Yaklaşık 3 yıldır kilo vermek istiyorum ama bir türlü veremiyorum.Yardımlarınıza ve motiveye çok ihtiycım var artık psikolojik olarak etkilenmeye başladım.Çünkü karar veriyorum ve kilo veremeyeceğimi düşünerek bırakıp bu sefer daha çok yiyorum.Arkadaşlar gerçekten verebilir miyim.lütfen yardımcı olun bende katılmak istiyorum yarışmaya ve artık inanıyorum verebileceğime.
bende bı takıma katılmak istiyorum..
kilo durumundan bahsedecek olursam boyum 166 kilom 89.. 92 dım 2 hafta once..
ama su zamanlardan ınanılmaz azımlıyım. yapcam hayatımın son kılo verme cabaları olcak bunlar biliyorum..
bıraz hesap verme ihtiyacı duyuyorum galiba :) yanı birilerinin eleştirisine kendimi sunmam gerek.
ama her ne olursa olsun inşallah başarcam eminim
her gun ınternete gırebılıyorum. paylasımda da bulunurum.. yaptıklarımı yedıklerımı diyentisyenle gorusuyorum onun tavsıyelerını her zaman yazmaya da calısırım..
ha bu arada liseden beride hep kilo problemim oldu ama ergenlık donemınde hıc ustune gıtmedım.. sımdıye kadar hıc bu kadar cıddı olarak ıstememıstım zayıflamayı..
Merhaba arkadaşlar ;
Hedefim 65 kilo.
Merhaba arkadaşlar bende 175 boyunda 75 kiloyum byuma göre 64 65 kilo civarında olmam gerekiyor.Yaklaşık 3 yıldır kilo vermek istiyorum ama bir türlü veremiyorum.Yardımlarınıza ve motiveye çok ihtiycım var artık psikolojik olarak etkilenmeye başladım.Çünkü karar veriyorum ve kilo veremeyeceğimi düşünerek bırakıp bu sefer daha çok yiyorum.Arkadaşlar gerçekten verebilir miyim.lütfen yardımcı olun bende katılmak istiyorum yarışmaya ve artık inanıyorum verebileceğime.
kızlar merhaba gerçekten azimliyseniz paylaşıma varım diyorsanız gerçekten hedeflerinze ulaşmak istiyorsanız istikrarlıysanız ben ikinci takım lideri ebrulum ikinci takıma bekliyorum gelin görüşelim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...uma-zayiflama-yarismasi-959.html#post12799093
kaydirigubbakcemile5
- 25 Ocak 2010
- 2.038
- 1.042
- 173
- 37
bende cuma yarısmalarına katılmak ıstıyorum.bana yardımcı olurmusunuz.bende unıversıteden sonra kılo alanlardanım.boy:1.70 kilo 78 bugun dıyete basladım hayırlısıyla sonunu getırecegım.cevabınızı beklıyorum.
17 marttan berı beklıyorum benıde bı gruba cagıran olur diye hiççç beni dikkate alan bile yoksenağlama
17 marttan berı beklıyorum benıde bı gruba cagıran olur diye hiççç beni dikkate alan bile yoksenağlama
oyyyyyyyyyyyy
kıyamam
gel canım 2. takımaaaa
görüşelim olurmu
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/181064-2-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-970.html
merhaba arkadaşlar ben1.62 boyunda 71 kiloyum. 7 aylık evliyim. ve pcos tanısı koyuldu. şimdi bebek düşünmüyoruz. zaten bu kiloda hamile kalmak istemiyorum ama bir yıl kadar sonra düşünüyoruz ayrıca pcos çok başlangıçtaymış kilo vererek geçeebilirmiş yani vermem şart. bu süreç içinde sizlerle birlikte olmak istiyorum. dün diyete başladım .bende bi gruba katılmak istiyorum. yardımcı olurmusunuz
- 27 Ocak 2010
- 1.072
- 636
- 123
merhabalar bende katılmak istiyorum 160 boyunda 72.8 kiloyumm zaten hep tombuldum ama evlendikten sonra özelliklede bebek için hormon ilaçları kullandıktan sonra kilo aldım şimdi vermek istiyorum kararlıyım zaten bu kilo ile hamile de kalmak istemiyorum en az 63-64 e kadar düşmek istiyorumm benide bir gruba alın
merhaba arkadaşlarr, benide aranıza alırmısınız
boyum 1.70 ve şu an kilom 77.5 cumartesi günü diyetisyene başladım ilk defa diyetisyenle öncelikli hedefimiz 64-65 olmak ama ben açıkçası 60 haylleri kuruyorum liseden beri bu kiloyu göremedim çünkü
benide aranıza alırmısınızzzzzzz
boyum 1.70 ve şu an kilom 77.5 cumartesi günü diyetisyene başladım ilk defa diyetisyenle öncelikli hedefimiz 64-65 olmak ama ben açıkçası 60 haylleri kuruyorum liseden beri bu kiloyu göremedim çünkü
Merhaba arkadaşlar.Ben kendimi bildim bileli balık etli bir kızım.Hiç bir zaman zayıf olmadım ama tombul da olmadım.O kadar manasız ortalamalarda dolaşıyorum ki kendimden rahatsız oluyorum.Boyum 1.68 kilom 63 :1no2:
Daha sağlıklı olacağımı düşündüğüm için 58-55 kilo olmak istiyorum.Aslında sürekli kendimle rekabet halinde olmam lazım ancak tek başıma olmuyor.1 aydır pilates ve fitness a gidiyorum ama bazen aksatıyorum okul programım çok yoğun.Müzik okuyorum sürekli bir çalışma ve koşuşturmaca halindeyim.Ama bu da düzenli yemek yiyemememe sebep oluyor.Zaten bu noktada kaybediyorum...
Ancak beni gruplarınızdan birine kabul ederseniz rekabet bana iyi gelecektir ve kimseye mahcup olmayı sevmediğim için hızla başarabilirim diye düşünüyorum :)
Kader arkadaşlarıma başarılar =)
Daha sağlıklı olacağımı düşündüğüm için 58-55 kilo olmak istiyorum.Aslında sürekli kendimle rekabet halinde olmam lazım ancak tek başıma olmuyor.1 aydır pilates ve fitness a gidiyorum ama bazen aksatıyorum okul programım çok yoğun.Müzik okuyorum sürekli bir çalışma ve koşuşturmaca halindeyim.Ama bu da düzenli yemek yiyemememe sebep oluyor.Zaten bu noktada kaybediyorum...
Ancak beni gruplarınızdan birine kabul ederseniz rekabet bana iyi gelecektir ve kimseye mahcup olmayı sevmediğim için hızla başarabilirim diye düşünüyorum :)
ben başlamak istiyorum
ama hiç ses yok.
merhaba arkadaşlar ben1.62 boyunda 71 kiloyum. 7 aylık evliyim. ve pcos tanısı koyuldu. şimdi bebek düşünmüyoruz. zaten bu kiloda hamile kalmak istemiyorum ama bir yıl kadar sonra düşünüyoruz ayrıca pcos çok başlangıçtaymış kilo vererek geçeebilirmiş yani vermem şart. bu süreç içinde sizlerle birlikte olmak istiyorum. dün diyete başladım .bende bi gruba katılmak istiyorum. yardımcı olurmusunuz
merhaba arkadaşlarr, benide aranıza alırmısınız
Merhaba arkadaşlar.Ben kendimi bildim bileli balık etli bir kızım.Hiç bir zaman zayıf olmadım ama tombul da olmadım.O kadar manasız ortalamalarda dolaşıyorum ki kendimden rahatsız oluyorum.Boyum 1.68 kilom 63 :1no2:
selam arkadaşlar.
gerçekten azimliyseniz paylaşımlarım düzenli olur 2-3 gün yazıp sonra ortadan kaybolmam diyorsanız azmimle sizide peşimden sürüklerim diyorsanız.gerçekten bu kilolardan kurtulmalıyım bunuda sizlerle başarırım diyorsanız ben 3 grup başkanıyım işte adres. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38584-3-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-792.html
Son düzenleme:
selam arkadaşlar
bazen buraya bakamıyorum.tek tek yazdıklarınızı alıntı yapıp çağıramıyorum. ama gerçekten kararlı arkadaşlara grubumuzda bol yer var direk gruba yazınız.
.
gerçekten azimliyseniz paylaşımlarım düzenli olur 2-3 gün yazıp sonra ortadan kaybolmam diyorsanız azmimle sizide peşimden sürüklerim diyorsanız.gerçekten bu kilolardan kurtulmalıyım bunuda sizlerle başarırım diyorsanız ben 3 grup başkanıyım işte adres. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...smasi-792.html (3. Takım / CUMA Zayıflama Yarışması)
bazen buraya bakamıyorum.tek tek yazdıklarınızı alıntı yapıp çağıramıyorum. ama gerçekten kararlı arkadaşlara grubumuzda bol yer var direk gruba yazınız.
.
gerçekten azimliyseniz paylaşımlarım düzenli olur 2-3 gün yazıp sonra ortadan kaybolmam diyorsanız azmimle sizide peşimden sürüklerim diyorsanız.gerçekten bu kilolardan kurtulmalıyım bunuda sizlerle başarırım diyorsanız ben 3 grup başkanıyım işte adres. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...smasi-792.html (3. Takım / CUMA Zayıflama Yarışması)
merhaba arkadaslar
ben de diyete yeni basladım diyetisyene gittim sadece motivasyon olsun diye yoksa bilmediğim farklı birsey soylemedi.
su an 105 kıloyum 92 kılo ile hamile kaldım 108 ile doğuma girdim 102 ye indim oğlum 6 aylık bu arada da 3 kılo almısım bile.
polikistik over ve insulın direncim var hormonlar sebebiyle kılo vermem zorlasıyor ama bu sefer cok azimliyim temmuzda ise baslayacağım o zamana kadar bayagı bir kılo vermek istiyorum
2. cocuk istediğim için en az 70 e inmem lazım yoksa tansiyon vs yuzunden hem bebek gelişemiyor hem erken doğum olmak zorunda kalıyor
desteklerinizi bekliyorum isteyen cuma yarışması grubuna katılabilirim
teşekkürler.
ben de diyete yeni basladım diyetisyene gittim sadece motivasyon olsun diye yoksa bilmediğim farklı birsey soylemedi.
su an 105 kıloyum 92 kılo ile hamile kaldım 108 ile doğuma girdim 102 ye indim oğlum 6 aylık bu arada da 3 kılo almısım bile.
polikistik over ve insulın direncim var hormonlar sebebiyle kılo vermem zorlasıyor ama bu sefer cok azimliyim temmuzda ise baslayacağım o zamana kadar bayagı bir kılo vermek istiyorum
2. cocuk istediğim için en az 70 e inmem lazım yoksa tansiyon vs yuzunden hem bebek gelişemiyor hem erken doğum olmak zorunda kalıyor
teşekkürler.
L
leys
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.Forumu kullanmayı pek bilmiyorum ama desteğe gerçekten ihtiyacım var.162 cm boyunda 72 kiloyum.3 çocuk annsiyim.ikizlerim var.En son 20 kilo verip 6sını geri alınca dağıldım.Aranıza katılmak ve destek bulmak istiyorum.:sinifsinif:
- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 448
- 38
merhaba arkadaslar
teşekkürler.
canım bize gel opuyorumnanaktan
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/195397-5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html
- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 448
- 38
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.Forumu kullanmayı pek bilmiyorum ama desteğe gerçekten ihtiyacım var.162 cm boyunda 72 kiloyum.3 çocuk annsiyim.ikizlerim var.En son 20 kilo verip 6sını geri alınca dağıldım.Aranıza katılmak ve destek bulmak istiyorum.:sinifsinif:
canım sen de bize gel bekliyoruz hemen
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/195397-5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html
canım bize gel opuyorumnanaktan
cand_candy applearzu'yu biz takımımıza davet ettik canım 4.takım olarak
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.