Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de boş yeri olan bir gruba katılmayı bekleyenlerdenim. Hikayemi daha önce yazmıştım.
13. takıma gelebilirsiniz kızlar.bende gruba katılmak istiyorum 30 kg fazlalığım var belki burada veririrm
Merhabalar. Ben zayıf olmak konusunda biraz takıntılıyım sanırım ve hedeflediğim kiloya ulaşmadığım takdirde de mutlu olabileceğimi zannetmiyorum. 1.62 boyunda 49 kiloyum. Kemikli olduğum için istediğim incelikte gözükmüyorum sanırım, ya da ben biraz sorunluyum bu konuda. Herneyse sonuç olarak bende bu gruplardan birine katılmak istiyorum. Cevap bekliyorum arkadaşlar! Teşekkürler şimdiden! :82:
49 kilosun ve zayiflamak istiyorsun saka gibi valla bence biraz takintilisin evet
Ya ne yazık ki öyleyim! Ama böyle mutlu değilim ki. Kendimi iyi hissettiğim kiloya inmek istiyorum hepsi bu. 49 kilo olduğum için mi almıyolar beni gruplara?
ben kaptan olsam kesin bu yüzden almazdim seni
merhaba,
uzun zamandır herşeye o kadar boşverdiğimi hissediyorum ki artık kendimden bile sıkıldım.Şimdiye kadar hep balık etlıydım öyle çok zayıf olmadım.Ama şu son bi yılda tartıda hiç görmediğim sayıları gördüm.Burda yazılanları okudukça moralim düzeldi ve içimdeki o istek geri geldi.Şu anda 73 kiloyum boyum 170 ve 55 e inmek istiyorum.Aranıza katılmak istiyorum :)
13. takıma bekliyoruz.:79:merhaba kızlar yolum uzun biliyorum ama bir şekilde başlamalıyım geçen yaz 10 kilo falan vermiştim birazını geri aldım ama tekrar vermek daha çok vermek istiyorum :26:
tek başıma olunca mutlaka aksatıyorum bir takımla olmak istiyorum kim alır beni takımına
13. takıma bekliyoruz.:79:
13. takıma bekliyoruz.:80:Merhaba,
Ben Duygu 19 yaşındayım Geçen gün Aynaya baktığımda besili bir başka duygu gördüm,
Ve burda olmak için ellerimi çalışıtırdım kk üye oldum,
Ben yıllardan beri kilolu bir çocuktum iştahlıyımış bebekken bile,okul çağlarımda orta okulda 60 kiloydum
hep ve kızdırılıdım daima,ama bende kabaatin en büyüğü cipsler cikolatalar neler neler...
Gecen sene nisan ayında acile kaldırıldım midemi üsütme sebebiyle ve 2 hafta boyunca hiç bir şey yemedim yediğimide hep çıkarıyordum böyle 54 kiloya düşmüştüm
Bu hastalığın bana yaradığını düşünüyordum ne güzeldi zayıf olmak
bir süre boyyunca böyle gitti ve artık kendimi seviyorudum ama herşey değişti yeniden aniden iştahım açıldı sanki
ve 1 seneden fazla bir sürede 57.6 ya çıktım ve şimdi ise hergünüm kabus eski günlerimi döneceğim yine
okadar korkuyorum ki boyumda uzun olsa kaldıracak sanki 162 bir boyum var ve herşey oratntısıs
Kabus geri döndü eyer hayata yeniden tutunucaksam burdan başlamalıyım,şimdi daha hıslıyım bu kilolar gidicek ve ve ben hep o sevdiğm kilomda kalıcam
tabiki sizlerin yardmımınızda şimdiden çok teşekkür ederim
1.66 boyunda ve bu sabah itibariyle 70.5 kiloyum.Daha önce burdaki grplardan birinde yer almıştım ve oldukça motive edici olmuştu.Durumuma çok üzülüyorum.Azaltsam da , çok da yesem sürekli kilo alıyorum.Uygun bir grupta yer almak istiyorum.
10 gündür netim kesilmişti giremedim.Benide bir takıma alın lütfen.Acilen kilolarımdan kurtulmak istiyorum.
13. takıma gelebilirsiniz kızlar.:81: