kızlar seamlar bnde 1.62 boy 62 klo denkmalesef nasıl zayıflıcammm 55olsammmmm
bi 3-4 yil önce katilmistim..tekrar baslamak istiyorum.. uzun bi sure ara vermistim kadinlar kulubune..tekrar burdayim..
1.68 boy,80 kilohedefim 65.. cok cabuk kilo aliyorum ve veremiyorum.. bircok kez denedim,basarilida oldum fakat dikkat etmedigim icin geri aldim.. zor dönemler gecirdim ve ben stresten tatli tuzlu ne bulsa yiyenlerdenim yaz geliyo ve ben hizli bi sekilde kilo vermem lazim..
önceki ''cuma zayiflama yarismasina'' katildigim dönemde bircok karsi etken vardi ve basarisizdim,cikdim.. simdi hayat benim icin daha farkli en azindan ''yapamazsin hic baslama'' diyecek etken yok :))
davetinizi bekliyorum bayanlar..selamlar..
yahu ben de başlamak istiyorum diyete hangi takıma gircem napcam bana bi el atın yaaaaaa, böhüüüüü
benide alırmısınız 70 kg. 1.58 boy.
doğduğumdan beri hep kiloluydum hayatımın hiçbir döneminde zayıf olmadım tabi aklım erene kadar pek umursamıyordum ama şu an gerçekten çabalıyorum boyum 1.70 103 kiloydum ve su an 92ye düştüm tabiki yeterli değil bende katılmak istiyorum yarışmaya bakalım ne kadar başarılı olabileceğim :)
Selam beni grubuna almak isteyen lderler özel mesaj atarsa sevinirim.Çünkü bir daha yazdığım mesajı pek bulamıyorumda
-14 yaşındayım
-163 boyum ,75 kgyi
-Akupunktura gidiyordum,memnun değilim şimdi başka diyetisyene gidiyorum hep beraber zayıflalayım:2:
sadece göbekten 3 kl fazlam var..ama vermesi epey zor olduğu için diyet gerekiyor..bende kriterlere ugunmuyum acaba
selamlar bende bu kampla zayıflamak istiyorum biz de yeni gelenler bir takım kurabilirmiyiz acaba
13. takıma gelebilirsiniz.
13. takıma gelebilirsin.bende cuma yarışmasına katılmak istiyorum.
kızlar ben de yarışmaya katılmak istiyorum..boyum 155 kilom 54-55 civarı 5 kilo vermem lazım boyum kısa olduğu için..kendimi bildim bileli hep zayıflamakla uğraştım verip tekrar aldım .yaz geliyor şimdi daha kolay olacağını düşünüyorum burada yazarak ve destek alarak beni alır mısınız...
bol paylaşımlarınla seni de bekleriz şekercimbeni alacak kimse yok mu???
selam kızlar ben cuma yarışmalarının yabancısı değilim uzun bir ara vermiştim
buraya ilk başladığımda 63 kiloydum 57yle ayrıldım hala 57im uzun vadede 50 kiloy ulaşmak istiyorum ama ilk hedefim 5 haftada 5 kilo vermek daha önce 2.takımdaydım akrep33 hla takımda bana yer varsa orda olmak isterim ama yoksa başka takımlarada da olabilirim
cevabınızı bekliyorum sevgiler
selam
boyum 165 ve 91 kiloyum..75 kiloyla hamile kaldım ve 102 kiloya kadar çıktım..doğumdan sonra 89 kiloya indim ama tekrar çıkışa geçtimm...(92.8 i tekrar gördüm) artık kendimi frenlemem ve inişe geçmem lazımm..1 haftadır yediğime içtiğime diikkat ediyorum, hafif spor yapıyorum ve 1 kilo verdim..grup desteğine ihtiyacım varr..hangi gruba geliyimmm:))
Merhaba Arkadaşlar
Beni de gruba alın benimde zayıflamaya ihtiyacım var. Yaz geliyor emin adımlarla zayoflamak istiyorum.Beni de gruba alırmısınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?